Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 20:39

M.R. pisze:http://liga-mistrzow.przegladsportowy.p ... 1,832.html

To jest dopiero siła oddziaływania klubu na UEFA. Myślę, że Neill Lennon jest bardzo zazdrosny, jego dvd nic nie dało a tu proszę - jedno pismo FC Barcelony w sprawie złego sędziowania i już zawieszenie dla arbitra.
Kiepskie porównanie. Lennon się ośmieszył całą tą akcją, bo jego zarzuty były wyssane z palca i nie było żadnych podstaw do tego, by mu przyznać racji. Barca natomiast podała konkretny i namacalny dowód na to, że sędzia popełnił błąd wynikający z brakiem zastosowania przepisu. Inną rzeczą jest, czy kara jest współmierna do popełnionego błędu.

Przem0

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 20:39

Marat87 pisze:Tradycyjnie.
http://livefootball.ws/11721-champions- ... alaga.html
Pierwszy hula aż miło. Jak ktos chce lepszą jakość to ma kolejne linki.
Dzięki !

Marcin_ACM

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 20:42

Ivory pisze: Eurosport szacuje nasze szanse na 19 % - 81 %, tak mówi matematyka przy pierwszym meczu 2:0.
Tak jak najbardziej miarodajna jest cena zlota na foreksie, tak również w przypadku szans Juventusu tez najbardziej miarodajny jest rynek. Największa giełda zakładów sportowych - Betfair pokazuje w tej chwili wskaźnik, który można zaokrąglić na 9,5 % szans Juve na awans. Rynek w tej chwili zatrzymał się na: chcących obstawic Juve dających kurs 1,10, a oferujących zakład po przeciwnej stronie za 1,09.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 20:43

ale oprawa ciekawa, podoba mi sie .

edit :

Pellegrini jak na razie rozpracowal Borussie, brawo.

edit :

Malaga o klase lepsza od Polussi heh, taktycznie sa w innej lidze niz radosna gra Dortmundczykow. A Joaquin nadal patrafi wziac na zamach polowe obroncow.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 21:14 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:12

Cabrini_idol pisze: edit :

Pellegrini jak na razie rozpracowal Borussie, brawo.
:ok:

Joaquin i 1-0,lubiłem typa zawsze. Fajnie,będzie ciekawy mecz teraz,na co po cichu liczyłem i było to jedyne czemu dziś kibicowałem :D

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:21

A ja postanowiłem się wyłamać i nie oglądam meczu, ale wynik śledzę i widzę, że zanosi się na porażkę BVB. No to jutro w Polsce miny będą kwaśne!
Antek666 pisze:
[...]posługując się nawet i dokładnymi słowami kuba2424. Reakcja taka jakiej można się było spodziewać,jeden nawet stwierdził że byłem,jestem i będę osłem[...]
Wychodzi na to, że to niby ja jestem tym osłem! Wielkie dzięki :prochno:

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:22

no Joaquin swego czasu sie na skrzydlowego klasy swiatowej zapowiadal, no ale cóż.. skonczyl w Maladze, ale nie gra zle.

Pellegrini swietnie rozpracowal Borussie mam nadzieje ze Conte rownie dobrze rozpracowal Bayern na jutro

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:23

http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Stark ... &_ticrsn=5
Co to jest ja się pytam? Barcelońska mafia?

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:24

i tak by już nic nie posędziował jak i pewnie żaden z sędziów pierwszych meczów ćwierćfinałowych już nic nie będzie sędziował, chyba że za bramką ;]

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:33

Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:36

"Musimy strzelić dwie bramki" co za komedia :P Właśnie dzięki takim akcjom trzymam kciuki przeciw BVB.

#AllegriOut
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:40

Bazyliszek pisze:no Joaquin swego czasu sie na skrzydlowego klasy swiatowej zapowiadal, no ale cóż.. skonczyl w Maladze, ale nie gra zle.
dokładnie,odchodząc z Betisu do Valencii już się okazało,że jednak topem to nie będzie,a z tego co kojarzę to Nietoperze dali za niego +20mln€,jeden z tych transferów który zaszkodził temu klubowi... Dziś Hiszpan jeden z lepszych na murawie,ale tę główkę w ostatniej akcji mógł jednak lepiej wykończyć..
kuba2424 pisze:
Antek666 pisze:
[...]posługując się nawet i dokładnymi słowami kuba2424. Reakcja taka jakiej można się było spodziewać,jeden nawet stwierdził że byłem,jestem i będę osłem[...]
Wychodzi na to, że to niby ja jestem tym osłem! Wielkie dzięki :prochno:
:prochno: Polecam się na przyszłość :smile:

Lewy nawet ładnie to zrobił przy golu dla Polussi. Najsłabsi u gospodarzy Kuba,Piszczek i Bender.
mateo369 pisze:Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.
jaki niemiecki zespół?! Co Ty pitolisz stary?! POLSKA BORUSSIA!!!!!!11111111oneoneone

i te darcie ryja "goooooooooooooooooooooooool" jak lewemu się udało strzelić :angry:
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 21:42 przez Antek666, łącznie zmieniany 2 razy.

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:40

mateo369 pisze:Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.
oglądałem mecz na ruskim streamie, teraz przerzucam się na c+. mógłbyś zacytować pare kwestii? [ chciałbym się pośmiać z tych "ekspertów" :wink: ]

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:41

Bardzo dobry mecz w Dortmundzie. Nadal liczę na awans Malagi, ale jakoś czarno to widzę :?
Demichelis i Lewandowski rozgrywają kapitalne zawody :bravo: . Kuba natomiast bez formy, a Piszcza objeżdżają niemiłosiernie.
Niby wszystko fajnie, ale razi subiektywizm komentatorów. Najśmieszniejsze jest to, że nawet nie komentują meczu polskiej drużyny :!:
Zdania typu: parafrazuje
- Niezłe podanie Reus'a, ale to co zrobił Lewandowski, to mistrzostwo świata. :prochno:
- Aut dla Burussii, teraz powinni doskoczyć i odciąć Malage.
- Dalej, Kuba!
Oglądając mecz mam wrażenie, że komentatorzy komentują mecz polskiej reprezentacji...

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 kwietnia 2013, 21:42

Dzium pisze: oglądałem mecz na ruskim streamie, teraz przerzucam się na c+. mógłbyś zacytować pare kwestii? [ chciałbym się pośmiać z tych "ekspertów" :wink: ]
Tu nie ma co cytowac, tu trzeba słuchać. PRZESADA.
Kolesiostwo Ryczela z Lewandowski szczególnie widoczne.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Zablokowany