Liga Mistrzów 2012/13
- kuba2424
- Juventino
Kiepskie porównanie. Lennon się ośmieszył całą tą akcją, bo jego zarzuty były wyssane z palca i nie było żadnych podstaw do tego, by mu przyznać racji. Barca natomiast podała konkretny i namacalny dowód na to, że sędzia popełnił błąd wynikający z brakiem zastosowania przepisu. Inną rzeczą jest, czy kara jest współmierna do popełnionego błędu.M.R. pisze:http://liga-mistrzow.przegladsportowy.p ... 1,832.html
To jest dopiero siła oddziaływania klubu na UEFA. Myślę, że Neill Lennon jest bardzo zazdrosny, jego dvd nic nie dało a tu proszę - jedno pismo FC Barcelony w sprawie złego sędziowania i już zawieszenie dla arbitra.
- Przem0
- Juventino
Dzięki !Marat87 pisze:Tradycyjnie.
http://livefootball.ws/11721-champions- ... alaga.html
Pierwszy hula aż miło. Jak ktos chce lepszą jakość to ma kolejne linki.
- Marcin_ACM
- Milanista
Tak jak najbardziej miarodajna jest cena zlota na foreksie, tak również w przypadku szans Juventusu tez najbardziej miarodajny jest rynek. Największa giełda zakładów sportowych - Betfair pokazuje w tej chwili wskaźnik, który można zaokrąglić na 9,5 % szans Juve na awans. Rynek w tej chwili zatrzymał się na: chcących obstawic Juve dających kurs 1,10, a oferujących zakład po przeciwnej stronie za 1,09.Ivory pisze: Eurosport szacuje nasze szanse na 19 % - 81 %, tak mówi matematyka przy pierwszym meczu 2:0.
- Cabrini_idol
- Juventino
ale oprawa ciekawa, podoba mi sie .
edit :
Pellegrini jak na razie rozpracowal Borussie, brawo.
edit :
Malaga o klase lepsza od Polussi heh, taktycznie sa w innej lidze niz radosna gra Dortmundczykow. A Joaquin nadal patrafi wziac na zamach polowe obroncow.
edit :
edit :
Malaga o klase lepsza od Polussi heh, taktycznie sa w innej lidze niz radosna gra Dortmundczykow. A Joaquin nadal patrafi wziac na zamach polowe obroncow.
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 21:14 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Antek666
- Juventino
Cabrini_idol pisze: edit :

Joaquin i 1-0,lubiłem typa zawsze. Fajnie,będzie ciekawy mecz teraz,na co po cichu liczyłem i było to jedyne czemu dziś kibicowałem

- kuba2424
- Juventino
A ja postanowiłem się wyłamać i nie oglądam meczu, ale wynik śledzę i widzę, że zanosi się na porażkę BVB. No to jutro w Polsce miny będą kwaśne!

Wychodzi na to, że to niby ja jestem tym osłem! Wielkie dziękiAntek666 pisze:
[...]posługując się nawet i dokładnymi słowami kuba2424. Reakcja taka jakiej można się było spodziewać,jeden nawet stwierdził że byłem,jestem i będę osłem[...]

- Piti
- Juventino
no Joaquin swego czasu sie na skrzydlowego klasy swiatowej zapowiadal, no ale cóż.. skonczyl w Maladze, ale nie gra zle.
Pellegrini swietnie rozpracowal Borussie mam nadzieje ze Conte rownie dobrze rozpracowal Bayern na jutro
Pellegrini swietnie rozpracowal Borussie mam nadzieje ze Conte rownie dobrze rozpracowal Bayern na jutro
- Gotti
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
i tak by już nic nie posędziował jak i pewnie żaden z sędziów pierwszych meczów ćwierćfinałowych już nic nie będzie sędziował, chyba że za bramką ;]
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- mateo369
- Juventino
Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Antek666
- Juventino
dokładnie,odchodząc z Betisu do Valencii już się okazało,że jednak topem to nie będzie,a z tego co kojarzę to Nietoperze dali za niego +20mln€,jeden z tych transferów który zaszkodził temu klubowi... Dziś Hiszpan jeden z lepszych na murawie,ale tę główkę w ostatniej akcji mógł jednak lepiej wykończyć..Bazyliszek pisze:no Joaquin swego czasu sie na skrzydlowego klasy swiatowej zapowiadal, no ale cóż.. skonczyl w Maladze, ale nie gra zle.
kuba2424 pisze:Wychodzi na to, że to niby ja jestem tym osłem! Wielkie dziękiAntek666 pisze:
[...]posługując się nawet i dokładnymi słowami kuba2424. Reakcja taka jakiej można się było spodziewać,jeden nawet stwierdził że byłem,jestem i będę osłem[...]

Lewy nawet ładnie to zrobił przy golu dla Polussi. Najsłabsi u gospodarzy Kuba,Piszczek i Bender.
jaki niemiecki zespół?! Co Ty pitolisz stary?! POLSKA BORUSSIA!!!!!!11111111oneoneonemateo369 pisze:Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.
i te darcie ryja "goooooooooooooooooooooooool" jak lewemu się udało strzelić

Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2013, 21:42 przez Antek666, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dzium
- Juventino
oglądałem mecz na ruskim streamie, teraz przerzucam się na c+. mógłbyś zacytować pare kwestii? [ chciałbym się pośmiać z tych "ekspertów"mateo369 pisze:Komentatorzy z N-ki, którzy komentują mecz na c+sport Borussia-Malaga nawet nie próbują udawać obiektywizmu i jakby nigdy nic dopingują niemieckiemu(!) zespołowi. Taż to nawet Szpaku, który leje w pory na widok Lewego, podczas meczu stara się zachowywać resztki profesjonalizmu. Żenada totalna.
- pablo1503
- Juventino
Bardzo dobry mecz w Dortmundzie. Nadal liczę na awans Malagi, ale jakoś czarno to widzę :?
Demichelis i Lewandowski rozgrywają kapitalne zawody
. Kuba natomiast bez formy, a Piszcza objeżdżają niemiłosiernie.
Niby wszystko fajnie, ale razi subiektywizm komentatorów. Najśmieszniejsze jest to, że nawet nie komentują meczu polskiej drużyny :!:
Zdania typu: parafrazuje
- Niezłe podanie Reus'a, ale to co zrobił Lewandowski, to mistrzostwo świata.
- Aut dla Burussii, teraz powinni doskoczyć i odciąć Malage.
- Dalej, Kuba!
Oglądając mecz mam wrażenie, że komentatorzy komentują mecz polskiej reprezentacji...
Demichelis i Lewandowski rozgrywają kapitalne zawody

Niby wszystko fajnie, ale razi subiektywizm komentatorów. Najśmieszniejsze jest to, że nawet nie komentują meczu polskiej drużyny :!:
Zdania typu: parafrazuje
- Niezłe podanie Reus'a, ale to co zrobił Lewandowski, to mistrzostwo świata.

- Aut dla Burussii, teraz powinni doskoczyć i odciąć Malage.
- Dalej, Kuba!
Oglądając mecz mam wrażenie, że komentatorzy komentują mecz polskiej reprezentacji...

- Corcky
- Juventino
Tu nie ma co cytowac, tu trzeba słuchać. PRZESADA.Dzium pisze: oglądałem mecz na ruskim streamie, teraz przerzucam się na c+. mógłbyś zacytować pare kwestii? [ chciałbym się pośmiać z tych "ekspertów"]
Kolesiostwo Ryczela z Lewandowski szczególnie widoczne.

Alessandro Del Piero ole!