LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS
- jakku1
- Juventino

Co za masakra. Tak slabego meczu z naszej strony, to sie mowia szczerze, nie spodziewalem. Od groma bledow, niedokladnych podan, glupich strat. Abstrahujac nawet od tego rykoszetu na 1:0 Alaby, Bayern mogl po pierwszej polowie prowadzic 2:0 albo 3:0. Nie oddalismy zadnego celnego strzalu. Chiellini gra bardzo slabo, Barzagli popelnia bledy, najlepszy z obrony wydaje sie Bonucci. Jeszcze niewiele mozna zarzucic niby Vidalowi i Lichtsteinerowi, ale juz z kolei Pirlo gra chyba najgorszy mecz zycia. Marchisio zupelnie bez wplywu na przebieg pierwszej polowy.
O ataku nie wiem, co mam napisac, bo Matri z Quagiem nic nie graja. Jak tak dalej pojdzie to skonczy sie 3:0.
O ataku nie wiem, co mam napisac, bo Matri z Quagiem nic nie graja. Jak tak dalej pojdzie to skonczy sie 3:0.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Virgil
- Juventino

Jaka masakra , Bayern nas wiezie jak chce, dobrze że jest tylko 0-1, ale Peluso nic a Robben bo objeżdza raz za razem, ile razy musimy tak oglądać tego typa ? Czemu nie gra tam Caceres czy Asa ??
Matri i Quagliarella niby są ale ich nie ma podobnie jak Ninja gra Marchisio ani w obronie go nie ma a w ataku to chyba żadnym nie uczestniczył, do wymiany, szkoda, że nie można zrobić więcej niż 3 zmian bo nam się by przydało pół składu wymienić.
Giovinco in, może nie jest najlepszy ale akurat obrona Beyernu jest mało mobilina ale nam brakuje zawodników tórzy byliby w stanie to wykorzystać
Matri i Quagliarella niby są ale ich nie ma podobnie jak Ninja gra Marchisio ani w obronie go nie ma a w ataku to chyba żadnym nie uczestniczył, do wymiany, szkoda, że nie można zrobić więcej niż 3 zmian bo nam się by przydało pół składu wymienić.
Giovinco in, może nie jest najlepszy ale akurat obrona Beyernu jest mało mobilina ale nam brakuje zawodników tórzy byliby w stanie to wykorzystać
- filippo
- Juventino

Pogba za Matriego od zaraz, bo problem jest przede wszystkim z konstrukcja akcji, obrona, srodkiem ....kurde ZE WSZYSTKIM!!!! Dobrze ze przerwa, moze to bedzie przelomowy moment, ale poki co jest dramat. Oni tak rozgrywaja jakby mysleli ze graja ze Siena
- iero10
- Juventino

oby Conte nimi wstrząsnął.
Fatalnie Pirlo (znów po jego błędzie idzie akcja po której tracimy bramkę), Barzagli też jakiś podmieniony.No i Peluso się gubi.
Oby Fabio spróbował strzelić sprzed pola karnego bo znów bez strzałów gramy.
Forza JUVE!!!!
PS> zmieńcie godzinę na forum
Fatalnie Pirlo (znów po jego błędzie idzie akcja po której tracimy bramkę), Barzagli też jakiś podmieniony.No i Peluso się gubi.
Oby Fabio spróbował strzelić sprzed pola karnego bo znów bez strzałów gramy.
Forza JUVE!!!!
PS> zmieńcie godzinę na forum
- jarmel
- Juventino

Spodziewałem sie, żę Bayern nas zdominuje, ale myślałem że będziemy wyprowadzać kontry i mądrze grać w obronie. A tu.. Bóg nas miał w swojej opiece, że jest tylko 1.
-Barzagli.. ? Co się z nim stało.. Naćpali go tam czymś w szatni czy co. Chyba najgorszy mecz w jego wykonaniu jaki widziałem po przyjściu do Juve.
-Pirlo robi sobie z nas jakieś jaja. Pełno strat i nie potrafi celnie podać.
-Marchisio nie wyszedł na boisko.
-Robben jest jakieś 2x szybszy od Peluso
-Matri przypomina Amauriego
-Vidal biega za trzech, wątpie że dogra mecz do końca.
Jedyne na co teraz można liczyć to jakiś geniusz Conte. Nie wiem co bym zrobił na jego miejscu, ale oby coś wymyślił..
-Barzagli.. ? Co się z nim stało.. Naćpali go tam czymś w szatni czy co. Chyba najgorszy mecz w jego wykonaniu jaki widziałem po przyjściu do Juve.
-Pirlo robi sobie z nas jakieś jaja. Pełno strat i nie potrafi celnie podać.
-Marchisio nie wyszedł na boisko.
-Robben jest jakieś 2x szybszy od Peluso
-Matri przypomina Amauriego
-Vidal biega za trzech, wątpie że dogra mecz do końca.
Jedyne na co teraz można liczyć to jakiś geniusz Conte. Nie wiem co bym zrobił na jego miejscu, ale oby coś wymyślił..
#AllegriOut
- Gotti
- Juventino

Powinniśmy przegrywać 0:3. Matri z FQ powinni po sezonie iść do Serie B. Peluso widziałem przy piłce z dwa razy.
Nie zasługujemy na zwycięstwo i jeśli Conte nie wstrząśnie zespołem i nie zdejmie Peluso, Matriego albo FQ to skończymy w drugiej połowie z bagażem 2-3 albo nawet więcej bramek i skończymy udział w LM.
Nie zasługujemy na zwycięstwo i jeśli Conte nie wstrząśnie zespołem i nie zdejmie Peluso, Matriego albo FQ to skończymy w drugiej połowie z bagażem 2-3 albo nawet więcej bramek i skończymy udział w LM.
- bendzamin
- Redaktor

- kosciu88
- Juventino

Mamy pecha do tych rykoszetow, co nie zmienia faktu ze gramy slabo. Moze Pogba za ktoregos z napastnikow albo Miras. 
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ależ lekcja futbolu!
Bayern gra najlepszy pressing jaki w życiu widziałem! Nic tylko się uczyć!
Patrząc na grę, to wynik wręcz genialny! Nie istniejemy po prostu! Złamali nas na dzień dobry!
Bayern gra najlepszy pressing jaki w życiu widziałem! Nic tylko się uczyć!
Patrząc na grę, to wynik wręcz genialny! Nie istniejemy po prostu! Złamali nas na dzień dobry!
- Sorek21
- Juventino

Lewa strona nie istnieje.Zaraz po przerwie powinien wejść Asa. Niepewny Chiellini i Barzagli. Marchisio niewidoczny. Około 70 minuty czas na Pogbę a potem może na Anelkę.
Wynik lepszy niż gra.Mogło być gorzej.Koniecznie musimy strzelić.
Wynik lepszy niż gra.Mogło być gorzej.Koniecznie musimy strzelić.
- Nedved1983
- Juventino

to będzie ostra lekcja. niestety Bayern pokazał naszym wszystkie wady 3-5-2. na ich skrzydła było by lepsze 4-3-3, niestety w tym sezonie nie mamy do niego aktorów. 45 minut i nie oddaliśmy żadnego celnego strzału. Bayern nas dokładnie rozpracował, do tego ich ogromne doświadczenie. teraz ważna przerwa, 15 minut w szatni, bezcenny czas dla Antonio. w 2 połowie pełna koncentracja, nie stracić już więcej bramek, liczyć, że jednak coś nam wpadnie.