LM 12/13 (1/4): Bayern 2-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 21:35

NIC NIC I JESZCZE RAZ NIC! CO TO MA BYĆ?! Czuję się tak jakbym kibicował HSV, które FCB rozniósł 9:2.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 21:36

Co za masakra. Tak slabego meczu z naszej strony, to sie mowia szczerze, nie spodziewalem. Od groma bledow, niedokladnych podan, glupich strat. Abstrahujac nawet od tego rykoszetu na 1:0 Alaby, Bayern mogl po pierwszej polowie prowadzic 2:0 albo 3:0. Nie oddalismy zadnego celnego strzalu. Chiellini gra bardzo slabo, Barzagli popelnia bledy, najlepszy z obrony wydaje sie Bonucci. Jeszcze niewiele mozna zarzucic niby Vidalowi i Lichtsteinerowi, ale juz z kolei Pirlo gra chyba najgorszy mecz zycia. Marchisio zupelnie bez wplywu na przebieg pierwszej polowy.

O ataku nie wiem, co mam napisac, bo Matri z Quagiem nic nie graja. Jak tak dalej pojdzie to skonczy sie 3:0.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Tengen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Czy my nawet celnego strzału nie oddaliśmy na bramkę? To, co się dzieje nie napawa optymizmem. Trzeba wyjść na drugą połowę z jajami, a nie odwalać jaj.

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jaka masakra , Bayern nas wiezie jak chce, dobrze że jest tylko 0-1, ale Peluso nic a Robben bo objeżdza raz za razem, ile razy musimy tak oglądać tego typa ? Czemu nie gra tam Caceres czy Asa ??

Matri i Quagliarella niby są ale ich nie ma podobnie jak Ninja gra Marchisio ani w obronie go nie ma a w ataku to chyba żadnym nie uczestniczył, do wymiany, szkoda, że nie można zrobić więcej niż 3 zmian bo nam się by przydało pół składu wymienić.

Giovinco in, może nie jest najlepszy ale akurat obrona Beyernu jest mało mobilina ale nam brakuje zawodników tórzy byliby w stanie to wykorzystać

Willy

Juventino
Juventino

To ta pewna obrona jest? Bez agresji, ale spodziewałem się więcej. Zawodzicie, a brak kolejnych bramek to podziękujcie Robbenowi.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Pogba za Matriego od zaraz, bo problem jest przede wszystkim z konstrukcja akcji, obrona, srodkiem ....kurde ZE WSZYSTKIM!!!! Dobrze ze przerwa, moze to bedzie przelomowy moment, ale poki co jest dramat. Oni tak rozgrywaja jakby mysleli ze graja ze Siena

iero10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

oby Conte nimi wstrząsnął.
Fatalnie Pirlo (znów po jego błędzie idzie akcja po której tracimy bramkę), Barzagli też jakiś podmieniony.No i Peluso się gubi.

Oby Fabio spróbował strzelić sprzed pola karnego bo znów bez strzałów gramy.

Forza JUVE!!!!

PS> zmieńcie godzinę na forum

jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Spodziewałem sie, żę Bayern nas zdominuje, ale myślałem że będziemy wyprowadzać kontry i mądrze grać w obronie. A tu.. Bóg nas miał w swojej opiece, że jest tylko 1.
-Barzagli.. ? Co się z nim stało.. Naćpali go tam czymś w szatni czy co. Chyba najgorszy mecz w jego wykonaniu jaki widziałem po przyjściu do Juve.
-Pirlo robi sobie z nas jakieś jaja. Pełno strat i nie potrafi celnie podać.
-Marchisio nie wyszedł na boisko.
-Robben jest jakieś 2x szybszy od Peluso
-Matri przypomina Amauriego
-Vidal biega za trzech, wątpie że dogra mecz do końca.
Jedyne na co teraz można liczyć to jakiś geniusz Conte. Nie wiem co bym zrobił na jego miejscu, ale oby coś wymyślił..

#AllegriOut
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Matri to nie zawodnik na Juventus, brawo Vidal. Przykro mi ale dziś jak dla mnie Pogba za Pirlo. Na tle prawdziwego klubu widać potęgę naszego ataku.

Gotti

Juventino
Juventino

Powinniśmy przegrywać 0:3. Matri z FQ powinni po sezonie iść do Serie B. Peluso widziałem przy piłce z dwa razy.
Nie zasługujemy na zwycięstwo i jeśli Conte nie wstrząśnie zespołem i nie zdejmie Peluso, Matriego albo FQ to skończymy w drugiej połowie z bagażem 2-3 albo nawet więcej bramek i skończymy udział w LM.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Gramy totalnie obsrani, bez żadnego pomysłu. Szkoda, że zawodzą nawet ci, na których zawsze można liczyć. Mamy duże szczęście, że dostaliśmy tylko jednego gola, jeszcze nic nie jest stracone. Mam nadzieję, że Conte wie, co teraz powiedzieć i po przerwie się obudzimy.

Obrazek
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Mamy pecha do tych rykoszetow, co nie zmienia faktu ze gramy slabo. Moze Pogba za ktoregos z napastnikow albo Miras. :think:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Ależ lekcja futbolu!

Bayern gra najlepszy pressing jaki w życiu widziałem! Nic tylko się uczyć!

Patrząc na grę, to wynik wręcz genialny! Nie istniejemy po prostu! Złamali nas na dzień dobry!

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 21:37

Lewa strona nie istnieje.Zaraz po przerwie powinien wejść Asa. Niepewny Chiellini i Barzagli. Marchisio niewidoczny. Około 70 minuty czas na Pogbę a potem może na Anelkę.

Wynik lepszy niż gra.Mogło być gorzej.Koniecznie musimy strzelić.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2013, 21:37

to będzie ostra lekcja. niestety Bayern pokazał naszym wszystkie wady 3-5-2. na ich skrzydła było by lepsze 4-3-3, niestety w tym sezonie nie mamy do niego aktorów. 45 minut i nie oddaliśmy żadnego celnego strzału. Bayern nas dokładnie rozpracował, do tego ich ogromne doświadczenie. teraz ważna przerwa, 15 minut w szatni, bezcenny czas dla Antonio. w 2 połowie pełna koncentracja, nie stracić już więcej bramek, liczyć, że jednak coś nam wpadnie.

Zablokowany