Ekstraklasa 2019/2020

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2013, 19:17

Jeżeli ktoś chce rozpocząć lub kontynuować zabawę w Fantasy Ekstraklasę to zapraszam do tego tematu: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=23214.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2013, 20:58

Zapomnijmy na moment o pięknych golach, brazylianie i o futbolu na światowym poziomie. Wróciła Ekstrakla(p)a! Wróciła, i to z przytupem. W skrócie: murowany spadkowicz z Bielska-Białej gwałci 4-0 Jagę (ten Koreaniec ma potencjał!), a drwale z Kielc przejechali się po FC Hollywood. Na nic piękna, finezyjna gra i wzmocnienia za grube bańki, wystarczyło poobijać Koseckiego i przygasic Ljuboję.

Welcome to the jungle... again.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 14:16

deszczowy pisze:Zapomnijmy na moment o pięknych golach, brazylianie i o futbolu na światowym poziomie. Wróciła Ekstrakla(p)a! Wróciła, i to z przytupem. W skrócie: murowany spadkowicz z Bielska-Białej gwałci 4-0 Jagę (ten Koreaniec ma potencjał!), a drwale z Kielc przejechali się po FC Hollywood. Na nic piękna, finezyjna gra i wzmocnienia za grube bańki, wystarczyło poobijać Koseckiego i przygasic Ljuboję.

Jak Legia nie wygra w tym roku to wyjdą na ekstrafrajerów. Zobaczymy, co pokaże Lech znając wynik z Kielc.

Zdziwiło mnie Podbeskidzie :shock: Ale przed spadkiem chyba ich nic nie uratuje.

PS Też tęskniłem za tym grajdołkiem :oops:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 14:18

francois pisze:
deszczowy pisze:Zapomnijmy na moment o pięknych golach, brazylianie i o futbolu na światowym poziomie. Wróciła Ekstrakla(p)a! Wróciła, i to z przytupem. W skrócie: murowany spadkowicz z Bielska-Białej gwałci 4-0 Jagę (ten Koreaniec ma potencjał!), a drwale z Kielc przejechali się po FC Hollywood. Na nic piękna, finezyjna gra i wzmocnienia za grube bańki, wystarczyło poobijać Koseckiego i przygasic Ljuboję.

Jak Legia nie wygra w tym roku to wyjdą na ekstrafrajerów. Zobaczymy, co pokaże Lech znając wynik z Kielc.

Zdziwiło mnie Podbeskidzie :shock: Ale przed spadkiem chyba ich nic nie uratuje.

Ja uwazam, ze 15 miejsce da utrzymanie. Czemu? Watpie, zeby ta pokraka w Konwiktorskiej dostała licencje na przyszły sezon. Wiec i 15 miejsce da utrzymanie w lidze. Choc po wcozrajszym meczu uwazam, ze Podbeskidzie nie stoi na straconej pozycji. Jezeli dzis wisła przegra to za tydzien gra u siebie własnie z Podbeskidziem z ktorym 2 razy grała w Krakau i 2 razy umoczyła. Szykuje sie mecz o 6 punktów ;)

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 14:20

D-Rose pisze:
francois pisze:

Ja uwazam, ze 15 miejsce da utrzymanie. Czemu? Watpie, zeby ta pokraka w Konwiktorskiej dostała licencje na przyszły sezon.
A ostatnio nie było tak, że awansował trzeci zespół z I ligi? Czy mnie pamięć myli?

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 14:23

francois pisze:
D-Rose pisze:
francois pisze: Jak Legia nie wygra w tym roku to wyjdą na ekstrafrajerów. Zobaczymy, co pokaże Lech znając wynik z Kielc.

Ja uwazam, ze 15 miejsce da utrzymanie. Czemu? Watpie, zeby ta pokraka w Konwiktorskiej dostała licencje na przyszły sezon.
A ostatnio nie było tak, że awansował trzeci zespół z I ligi? Czy mnie pamięć myli?
Z dwoch niezaleznych zrodeł słyszalem(nie wiem czy to jest prawda), ze w takim przyapdku utrzyma sie 15 druzyna.

Obrazek
baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 14:23

A tam narzekacie, przynajmniej pod koniec rundy zrobią podsumowanie ligi i kiksy, wpadki itd. , a jak zawsze nazbiera się tego pełno to przynajmniej 10 minut śmiechu jest :)

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 17:01

D-Rose pisze:
francois pisze:
D-Rose pisze:
Z dwoch niezaleznych zrodeł słyszalem(nie wiem czy to jest prawda), ze w takim przyapdku utrzyma sie 15 druzyna.
Pamiętam, że gdy degradowali Zagłębie i Widzew to z I ligi awansowały 4 zespoły. Ale gdy licencji nie dostał ŁKS to przesunięto go na ostatnio miejsce. Trudno wyczuć co zrobią, jeśli licencji nie dostanie Polonia.

Ale muszę przyznać, że w moich oczach rzuciłeś nowe światło w rywalizacji GKS - Podbeskidzie :D

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 18:58

Lech rozgromił w Chorzowie Ruch 4:0 i traci już tylko 1 punkt do Legii 8)

Fino Alla Fine Forza Juventus!
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 19:14

KondzioJuveFans pisze:Lech rozgromił w Chorzowie Ruch 4:0 i traci już tylko 1 punkt do Legii 8)
I bardzo dobrze :ok: Mecz oglądałem, całkowita domacja Lecha, który zimą zrobił przemyślane transfery. Rumak często stawia na młodzież, co przynosi mu korzyści. Dzisiejszy występ Baszczyńskiego to jakieś nieporozumienie. Co chłop narobił. Takich występów to nawet Cegła nie zalicza :D Ale szacunek dla niego, że bierze tę porażkę na klate.

Oby Lech tak dalej, po mistrza !

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 22:42

To wprawdzie tylko pierwsza wiosenna kolejka, ale Lech pokazuje, że za wcześnie koronowano Legię. Ciekawe co bezie za tydzień.

Szkoda mi tej Wisły. Sezon ewidentnie spisali na straty. A szkoda takiego klubu...

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2013, 23:42

Szkoda że wystawiłem Konczkowskiego zrobił mi minus 2 punkty, a kolega z Bełchatowa miał 5 punktów na plus bo nie stracili bramki i teraz mam 2700 miejsce. Mówię oczywiście o TVP Menadżer. Jeszcze został mi Zahorski w górniku mógłby coś przyskrzynić.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 07:37

Śmieszna ta nasza liga. Legia nakupowała kozaków jak na nasze warunki i dostała od zbieraniny z Kielc. Wisła nie potrafi poradzić sobie z beznadziejnym Bełchatowem, zaś Lech wygrywa niespodziewanie wysoko z Ruchem. No i Jagiellonia zbiera baty od Podbeskidzia.

Dobrze, że jeszcze nie wszystko przesądzono, będzie się czym "ekscytować". Dalej uważam, że mistrz powędruje na Łazienkowską.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2013, 11:01

No tak, ale z tych nowych nabytków w Kielcach zagrało dwoch(1szy: 60minut, 2gi: 7minut), wiec w sumie była to Legia z jesieni. Pozatym gdzie jak gdzie, ale w Kielcach to Legii nie gra sie zbyt dobrze. Z 7 meczów wygrała tylko 2 wiec ja jakos nie rozpaczam zbytnio.

Lech i 0:4? Super w zeszłej rundzie tez tak zaczeli, tez ich nowy nabytek Lovrencic sie wykazał a pozniej zjechal do poziomu Ubiparipa. :)

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 12:26

Polonia nadal mnie zaskakuje. Mogło by się wydawać, że sprzedaniu Teodorczyka, Dwaliszwiliego, Brzyskiego, Baszczyńskiego i Kokoszki będą mieć problemy, a jednak zdobyli cztery punkty. Być może ten Stokowiec to jest całkiem dobry trener jak na Ekstraklasę.

Obrazek
ODPOWIEDZ