Serie A 12/13 (24): JUVENTUS 2-0 Fiorentina

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 14:52

iltalismano pisze:
Vimes pisze:
annihilator1988 pisze:Patrzcie co się dzieje
Chirico to ten taki łysy, co wygląda jak egipski faraon? Ja się w tym nie rozeznaję, więc zapytam czy on jest wiarygodny czy może "pudelkowy"?
Raczej moze byc wiarygodny. Jeden z wiekszych kibicow Juve we Włoszech. Znany, prowadzi program etc.

Zezowany nie ma szans z Antosiem. Nie ma osoby w Turynie,ba, na swiecie ktora by postawila jego nieudolnosc rodem z Dorii ponad bialo-czarnego Antosia. Dajcie Pariticiemu jego posade..
ewentualnie wolny jest Corvino - ma na koncie kilka wyszukanych perełek min. naszego Vucinica sciągnął do Włoch :prochno: . Wie ktoś czemu rozstał się z Violą?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 21:00

Crunny pisze:
Castiel pisze:Chciałbym żeby Isla w tym meczu się przełamał i pokazał nam tego zawodnika z poprzedniego sezonu...
Ludzie, pogódźcie się z tym, że Isla to wtopa.
No i co? Mamy usiąść i płakać? A Conte ma wysłać zawodnika do Chile na wakacje? Facet gra słabo, ale to nie znaczy, że ma nie dostawać szans. De Ceglie czy Padoin jakoś nie grają o level wyżej.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 21:24

Bonu jak grał , trzeba dać gościowi czas do końca sezonu , ja bym tam wolał jego niż De Ceglie na tej lewej.

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 21:34

ewerthon pisze:
Crunny pisze:
Castiel pisze:Chciałbym żeby Isla w tym meczu się przełamał i pokazał nam tego zawodnika z poprzedniego sezonu...
No i co? Mamy usiąść i płakać? A Conte ma wysłać zawodnika do Chile na wakacje? Facet gra słabo, ale to nie znaczy, że ma nie dostawać szans. De Ceglie czy Padoin jakoś nie grają o level wyżej.
Wszystko cacy, jest tylko jedno ALE - po nim chyba większość spodziewała się jednak nieco innej kategorii gry a oczekiwania co do niego były o niebo wyższe niż te co do DeCe czy Padoina,więc uzasadnione jest to,że co niektórzy,w tym i ja, odczuwają lekki zawód jeśli chodzi o Islę. Chyba że rzeczywiście zaszufladkujemy go razem z naszymi "wynalazkami", co wcale nie byłoby aż takie dziwne.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 22:29

Przypominam odnośnie Isli jaką miał kontuzję. Quagowi również sporo czasu zajęło dojście do jako takiej formy...

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 23:41

Castiel pisze:Przypominam odnośnie Isli jaką miał kontuzję. Quagowi również sporo czasu zajęło dojście do jako takiej formy...
Odniosłem się do faktu, a nie do okoliczności w jakich doszło do takiej niskiej formy, a fakt jest taki, że gra niestety słabo. Tak czy inaczej do końca sezonu zostanie.

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 23:43

Raczej w przyszłym też go zobaczymy (i bardzo dobrze, a nuż się odbuduje jednak). Współwłasności są chyba zwykle (zawsze?) podpisywane na okres dwóch lat. Chyba, że któraś ze stron chciałaby go wykupić w trakcie, ale na to się nie zanosi. Chociaż na wykupienie Motty też się nie zanosiło ;)

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lutego 2013, 23:59

Szikit pisze:Współwłasności są chyba zwykle (zawsze?) podpisywane na okres dwóch lat.
Z tego co mi wiadomo to chyba jednak zawsze.

Edit:
Ou myślałem, że to temat o Mercato :wink:
No to zeby OT nie robić: mam nadzieje, ze wygramy :prochno:

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2013, 00:15

Ktoś ma jakieś info na temat potencjalnych urazów Lichego i Barzaliego?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2013, 00:36

licht i andrzej maja zagrac z viola i szczerze w to wierze, jakby ich mialo zabraknac... caceres, marrone, peluso obrona marzen hehe

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
raabit13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2013, 13:15

Ja stawiam ze wygramy z 3:1 ;) Juve wygra 2-korone w tym sezonie

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2013, 13:33

kuba2424 pisze:
ewerthon pisze:
Crunny pisze:
Wszystko cacy, jest tylko jedno ALE - po nim chyba większość spodziewała się jednak nieco innej kategorii gry a oczekiwania co do niego były o niebo wyższe niż te co do DeCe czy Padoina,więc uzasadnione jest to,że co niektórzy,w tym i ja, odczuwają lekki zawód jeśli chodzi o Islę. Chyba że rzeczywiście zaszufladkujemy go razem z naszymi "wynalazkami", co wcale nie byłoby aż takie dziwne.
Hej, radośni eksperci, studźcie dyśki.

Jakby nie patrzył, Isla przebimbał sobie okres przygotowawczy przez kontuzję, pauzował bardzo długo. Jak dla mnie, zasługuje na drugi sezon szansy, kiedy wszystko będzie ułożone i w dogodnych dlań warunkach. Chyba zapominacie jak cholernie fajnie ten zawodnik prezentował się w Udinese. Umiejętności raczej mu nie wyparowały i może się odrodzić jeszcze u nas. Na co bardzo liczę, bo zawsze mi sie jego ciupanie w piłkę podobało.

No i chyba warto dodać, że mamy dwuletnią współwłasność.
Crunny pisze: Przecież w zeszłym sezonie, gdy Udinese było na podium on tam wcale nie błyszczał i nie odgrywał kluczowej roli! Brylowali tam wtedy Armero, Asamoah i Di Natale. Bardzo solidnie grali środkowi obrońcy. Isla grał fajnie, ale w okolicy MŚ2010, czyli w sezonie 2010/11. Potem w Udinese coraz mniej błyszczał, więc opchnęli jego połówkę Juve za 9 mln.
Em... Mylisz się.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2013, 13:49

Alfa i Omega :ok: Pełne poparcie z mojej strony. Jeśli coś macie do zawodników obsadzonych w roli prawych wingbacków, wpierw wyrzucajcie z klubu Padoina, który nie dał drużynie więcej niż Isla oraz ma nieszczególne perspektywy na przyszłość. O Mauricio powiem więcej, chciałbym zobaczyć go w meczu z Violą, ponieważ nie wydaje mi się, żeby Rysiek Lichtsteiner wyrobił 2x90-kilka minut w przeciągu 4-ch dni

Obrazek
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2013, 08:56

Niestety nie dam rady dziś obejrzeć meczyku, bo sam gram w tym czasie, stąd moja prośba czy ktoś mógłby mi po meczu jak już się tylko pojawią, przesłać linki torent etc. do ściągnięcia meczu najlepiej z nki;p ale inne też może być - BEZ PODAWANIA WYNIKU

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2013, 09:11

pumex pisze:wpierw wyrzucajcie z klubu Padoina, który nie dał drużynie więcej niż Isla oraz ma nieszczególne perspektywy na przyszłość.
Wyrzućmy Padoina bo to Padoin a zostawmy Isle, który głównie potyka się o własne nogi ale ma potencjał. Zawodnicy z potencjałem wygrywają potencjalne tytuły mistrzowskie.

Bardzo mi przykro ale Isla to wtopa.

Zablokowany