Serie A 12/13 (24): JUVENTUS 2-0 Fiorentina
- dp10
- Juventino
ewentualnie wolny jest Corvino - ma na koncie kilka wyszukanych perełek min. naszego Vucinica sciągnął do Włochiltalismano pisze:Raczej moze byc wiarygodny. Jeden z wiekszych kibicow Juve we Włoszech. Znany, prowadzi program etc.Vimes pisze:Chirico to ten taki łysy, co wygląda jak egipski faraon? Ja się w tym nie rozeznaję, więc zapytam czy on jest wiarygodny czy może "pudelkowy"?annihilator1988 pisze:Patrzcie co się dzieje
Zezowany nie ma szans z Antosiem. Nie ma osoby w Turynie,ba, na swiecie ktora by postawila jego nieudolnosc rodem z Dorii ponad bialo-czarnego Antosia. Dajcie Pariticiemu jego posade..

- ewerthon
- Juventino
No i co? Mamy usiąść i płakać? A Conte ma wysłać zawodnika do Chile na wakacje? Facet gra słabo, ale to nie znaczy, że ma nie dostawać szans. De Ceglie czy Padoin jakoś nie grają o level wyżej.Crunny pisze:Ludzie, pogódźcie się z tym, że Isla to wtopa.Castiel pisze:Chciałbym żeby Isla w tym meczu się przełamał i pokazał nam tego zawodnika z poprzedniego sezonu...
- kuba2424
- Juventino
Wszystko cacy, jest tylko jedno ALE - po nim chyba większość spodziewała się jednak nieco innej kategorii gry a oczekiwania co do niego były o niebo wyższe niż te co do DeCe czy Padoina,więc uzasadnione jest to,że co niektórzy,w tym i ja, odczuwają lekki zawód jeśli chodzi o Islę. Chyba że rzeczywiście zaszufladkujemy go razem z naszymi "wynalazkami", co wcale nie byłoby aż takie dziwne.ewerthon pisze:No i co? Mamy usiąść i płakać? A Conte ma wysłać zawodnika do Chile na wakacje? Facet gra słabo, ale to nie znaczy, że ma nie dostawać szans. De Ceglie czy Padoin jakoś nie grają o level wyżej.Crunny pisze:Ludzie, pogódźcie się z tym, że Isla to wtopa.Castiel pisze:Chciałbym żeby Isla w tym meczu się przełamał i pokazał nam tego zawodnika z poprzedniego sezonu...
- kuba2424
- Juventino
Odniosłem się do faktu, a nie do okoliczności w jakich doszło do takiej niskiej formy, a fakt jest taki, że gra niestety słabo. Tak czy inaczej do końca sezonu zostanie.Castiel pisze:Przypominam odnośnie Isli jaką miał kontuzję. Quagowi również sporo czasu zajęło dojście do jako takiej formy...
- Szilgu
- Juventino
Raczej w przyszłym też go zobaczymy (i bardzo dobrze, a nuż się odbuduje jednak). Współwłasności są chyba zwykle (zawsze?) podpisywane na okres dwóch lat. Chyba, że któraś ze stron chciałaby go wykupić w trakcie, ale na to się nie zanosi. Chociaż na wykupienie Motty też się nie zanosiło 

- Dante93
- Juventino
Z tego co mi wiadomo to chyba jednak zawsze.Szikit pisze:Współwłasności są chyba zwykle (zawsze?) podpisywane na okres dwóch lat.
Edit:
Ou myślałem, że to temat o Mercato
No to zeby OT nie robić: mam nadzieje, ze wygramy

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- annihilator1988
- Juventino
Ktoś ma jakieś info na temat potencjalnych urazów Lichego i Barzaliego?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PrzemasJuve
- Juventino
licht i andrzej maja zagrac z viola i szczerze w to wierze, jakby ich mialo zabraknac... caceres, marrone, peluso obrona marzen hehe
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Alfa i Omega
- Juventino
Hej, radośni eksperci, studźcie dyśki.kuba2424 pisze:Wszystko cacy, jest tylko jedno ALE - po nim chyba większość spodziewała się jednak nieco innej kategorii gry a oczekiwania co do niego były o niebo wyższe niż te co do DeCe czy Padoina,więc uzasadnione jest to,że co niektórzy,w tym i ja, odczuwają lekki zawód jeśli chodzi o Islę. Chyba że rzeczywiście zaszufladkujemy go razem z naszymi "wynalazkami", co wcale nie byłoby aż takie dziwne.ewerthon pisze:No i co? Mamy usiąść i płakać? A Conte ma wysłać zawodnika do Chile na wakacje? Facet gra słabo, ale to nie znaczy, że ma nie dostawać szans. De Ceglie czy Padoin jakoś nie grają o level wyżej.Crunny pisze:
Ludzie, pogódźcie się z tym, że Isla to wtopa.
Jakby nie patrzył, Isla przebimbał sobie okres przygotowawczy przez kontuzję, pauzował bardzo długo. Jak dla mnie, zasługuje na drugi sezon szansy, kiedy wszystko będzie ułożone i w dogodnych dlań warunkach. Chyba zapominacie jak cholernie fajnie ten zawodnik prezentował się w Udinese. Umiejętności raczej mu nie wyparowały i może się odrodzić jeszcze u nas. Na co bardzo liczę, bo zawsze mi sie jego ciupanie w piłkę podobało.
No i chyba warto dodać, że mamy dwuletnią współwłasność.
Em... Mylisz się.Crunny pisze: Przecież w zeszłym sezonie, gdy Udinese było na podium on tam wcale nie błyszczał i nie odgrywał kluczowej roli! Brylowali tam wtedy Armero, Asamoah i Di Natale. Bardzo solidnie grali środkowi obrońcy. Isla grał fajnie, ale w okolicy MŚ2010, czyli w sezonie 2010/11. Potem w Udinese coraz mniej błyszczał, więc opchnęli jego połówkę Juve za 9 mln.
- pumex
- Juventino
Alfa i Omega
Pełne poparcie z mojej strony. Jeśli coś macie do zawodników obsadzonych w roli prawych wingbacków, wpierw wyrzucajcie z klubu Padoina, który nie dał drużynie więcej niż Isla oraz ma nieszczególne perspektywy na przyszłość. O Mauricio powiem więcej, chciałbym zobaczyć go w meczu z Violą, ponieważ nie wydaje mi się, żeby Rysiek Lichtsteiner wyrobił 2x90-kilka minut w przeciągu 4-ch dni

- FelekJUVE
- Juventino
Niestety nie dam rady dziś obejrzeć meczyku, bo sam gram w tym czasie, stąd moja prośba czy ktoś mógłby mi po meczu jak już się tylko pojawią, przesłać linki torent etc. do ściągnięcia meczu najlepiej z nki;p ale inne też może być - BEZ PODAWANIA WYNIKU
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wyrzućmy Padoina bo to Padoin a zostawmy Isle, który głównie potyka się o własne nogi ale ma potencjał. Zawodnicy z potencjałem wygrywają potencjalne tytuły mistrzowskie.pumex pisze:wpierw wyrzucajcie z klubu Padoina, który nie dał drużynie więcej niż Isla oraz ma nieszczególne perspektywy na przyszłość.
Bardzo mi przykro ale Isla to wtopa.