Serie A 12/13 (23): Chievo 1-2 JUVENTUS
- KondzioJuveFans
- Juventino

Caceres dzisiaj klasa, Marronne radzi sobie lepiej jako środkowy obrońca niż pomocnik. De Ceglie jak zwykle musi zawalić bramkę i wcale mnie to nie dziwi.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- gucio_juve
- Juventino

Dobry mecz w moim mniemaniu. Pierwsza połowa na niezłym poziomie, potem nieco się cofnęli nasi. Szkoda tylko, że nie udało się strzelić na 1:3, albo utrzymać tego 0:2, bo na to zasługiwaliśmy.
Chciałbym pochwalić Matriego, nawet nie za tę bramkę, a za zaangażowanie jakie prezentował. Chciałbym go widzieć częściej tak grającego. Pogba również nieźle się pokazywał, co dal niego powoli staje się standardem.
Chciałbym pochwalić Matriego, nawet nie za tę bramkę, a za zaangażowanie jakie prezentował. Chciałbym go widzieć częściej tak grającego. Pogba również nieźle się pokazywał, co dal niego powoli staje się standardem.
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 14:25 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino

Wazna wygrana po dobrej pierwszej polowie i dobrych ostanich 20 minut spotkanie. Martwi slaba dyspozycja przez pierwszych 20-25 minut drugiej polowie.
Mam nadzeje ze szybko zapomnimy o slabym styczniu.
Mam nadzeje ze szybko zapomnimy o slabym styczniu.
- pumex
- Juventino

Jednej rzeczy nie rozumiem. Zamiast po przerwie wyjść i grać swoje, to oddajmy inicjatywę, cofamy się i tracimy gola. Dopiero jego utrata mobilizuje nas do powrotu gry pod swoje dyktando :doh: Niby nam to dzisiaj nie przeszkodziło w odniesieniu 3pkt, ale jednak niepierwszy raz coś takiego ma miejsce i mogło być różnie.
Quag wkurzał mnie dziś niesamowicie. Ciągle machał rękami i prosił o piłkę, a gdy ją dostawał to nie miał pomysłu co z nią zrobić. Marrone na moje oko jest czasem zbyt nonszalancki w obronie. Niektóre jego interwencje powodują u mnie palpitacje
Cieszy wygrana
Quag wkurzał mnie dziś niesamowicie. Ciągle machał rękami i prosił o piłkę, a gdy ją dostawał to nie miał pomysłu co z nią zrobić. Marrone na moje oko jest czasem zbyt nonszalancki w obronie. Niektóre jego interwencje powodują u mnie palpitacje
Cieszy wygrana
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 14:27 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
Nasi wyszli mocno rozkojarzeni po przerwie. Jak się pozwala, żeby Chievo przez 15 min siedziało pod naszym polem karnym, to nie ma się co dziwić utracie gola.
Pytanie za 100 pkt. kolejny błąd De Ceglie ?
Quagliarella, jego obecna forma i gra to jest jakaś prowokacja. Stanie w miejscu i 'robienie' spalonych. Anelka na pewno nie zagrałby gorzej.
Są ważne 3 pkt. także trzeba się cieszyć.
Pytanie za 100 pkt. kolejny błąd De Ceglie ?
Quagliarella, jego obecna forma i gra to jest jakaś prowokacja. Stanie w miejscu i 'robienie' spalonych. Anelka na pewno nie zagrałby gorzej.
Są ważne 3 pkt. także trzeba się cieszyć.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- deszczowy
- Juventino

Mecz bez historii. Dobrze, że są trzy punkty. Nawet nie pamiętam, kto dla nich strzelił.
- filippo
- Juventino

Wyjąłeś mi to z ust, takiego napastnika jak w dzisiejszym meczu Matri nam potrzeba. Strzelił, walczył, starał się.gucio_juve pisze: Chciałbym pochwalić Matriego, nawet nie za tę bramkę, a za zaangażowanie jakie prezentował.
Vucinic za to ani nie strzela, ani nie walczy, ani się nie stara tylko irytuje.
- marcinek
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
druga polowa to obraz nedzy i rozpaczy. jakas rzeznia to byla. chlopaki na stojaco od 65' wymeczyli 1-2 z Chievo. lepsza wygrana po nedznej grze niz przegrana bo dobrej ale taka gra nie wrozy nic dobrego.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Wojtek
- Juventino

Szkoda głupio straconej bramki bo do końca musieliśmy sie bać o wygraną ;/ Quag mnie irytował! Cały mecz przestał na spalonym.
Znowu 3 pkt nad Napoli, za tydzien Viola, a Napoli z Lazio na Olimpico, bedzie szansa odskoczenia na 5/6 punktów:)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !!!
Znowu 3 pkt nad Napoli, za tydzien Viola, a Napoli z Lazio na Olimpico, bedzie szansa odskoczenia na 5/6 punktów:)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS !!!
- Tengen
- Juventino

Jak jest taki Matri to można utrzymać się przy ataku środkiem, a jak są Vuczinicze i Dziowinka to ni ma szans. Może nie widziałem dobrze sytuacji kiedy szczotka
strzeliła nam bramke, ale De Ceglie nie popełnił AŻ takiego błędu jak przy innych golach, co poszły na jego konto.
- annihilator1988
- Juventino

Najważniejsze 3 pkt, choć druga połowa nie zachwycała. Drużynie zawsze grało by się lepiej, gdyby miała do dyspozycji Marchisio, Giorgio, Simone oraz Asę. Trzeba czekać na ich powrót :roll:
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG