Wszystko o Milanie
- pumex
- Juventino
Szczerze powiem, że troszeczkę zazdroszczę tego transferu Milanowi. Niby nie chciałbym go w Turynie, jednak zawodnikiem jest klasowym (nie mylić z topowym). Tak jak pisałem w innym temacie, niestety Juventus nie ma obecnie kogoś z taką dawką talentu (nie mam na myśli Buffona, Pirlo, etc) , dawno nie miał i mieć długo nie będzie. W zasadzie, to nawet nie chodzi o zazdrość o samego zawodnika, tylko o sam fakt, że tonący w długach Milan jest w stanie dopiąć taki transfer, czego my zrobić nie możemy. Oczywiście jestem świadom ewentualnych późniejszych konsekwencji takiego ruchu, jednak mimo wszystko... trochę zazdroszczę, tak ciut, ciut.

- pumex
- Juventino
Ja sobie z tego doskonale zdaję sprawę. Po prostu czytam: "Balotelli w Milanie" i tak po ludzku myślę: "kurde, udało im się", mimo, iż wcale nie powitałbym u nas Mariusza z otwartymi ramionami. Chce być dobrze zrozumiany, nie chodzi nawet o samego Balotelliego. Cóż... chyba chęć ujrzenia w końcu jakiegoś dobrego napastnika w Turynie, na którego czekamy już taki szmat czasu powoduje u mnie takie myśliVimes pisze:Pumi, łatwiej kupić zawodnika jeżeli jego właściciel chce sprzedać, a nie staje okoniem jak Athletic. City bardzo chciało się go pozbyć skoro zgodziło się przyjąć mniej niż zapłaciło za tak młodego piłkarza.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Taki transfer to się ocenia po jakimś czasie, ponieważ cholera wie jak co on sobą prezentuje obecnie.
Dziwię się Milanowi. Mają dramatycznie słabą obronę, a pakują kasę w napastnika, chociaż ze strzelaniem bramek problemu raczej nie mają. Nawet jeśli to była wielka okazja.
Dziwię się Milanowi. Mają dramatycznie słabą obronę, a pakują kasę w napastnika, chociaż ze strzelaniem bramek problemu raczej nie mają. Nawet jeśli to była wielka okazja.
- Arbuzini
- Juventino
Trzeba przyznać, że ciekawą pakę szykują w Milanie do ataku z Szarym, Mariuszkiem i Saponarą na czele. Wygląda na to, że w lecie uświadczymy pożegnanie kolejnego Brazylijczyka.
W lecie pewnie obrona. Acerbi już sobie poszedł, w jego miejsce mają już Zaccardo. Ciągle mało, bo ile można jechać na samym Yepesie? Cóż - Viola pokazała, że można podnieść poziom obrony i jeszcze na tym zarobić więc trzeba się liczyć z tym, że Milan od przyszłego sezonu spina dupkę w walce o scudetto.
W lecie pewnie obrona. Acerbi już sobie poszedł, w jego miejsce mają już Zaccardo. Ciągle mało, bo ile można jechać na samym Yepesie? Cóż - Viola pokazała, że można podnieść poziom obrony i jeszcze na tym zarobić więc trzeba się liczyć z tym, że Milan od przyszłego sezonu spina dupkę w walce o scudetto.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
A to już nie wiem na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski, bo interesujemy się Murielem, gość o podobnej skali talentu co Mario, a z Udinese mamy dobre stosunki więc kto wie co się stanie w lato.dawno nie miał i mieć długo nie będzie.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie bardziej ciekawi jak na ten transfer odpowiedzą kibice Milanu. Wszak jeszcze niedawno Balotelli reprezentował lokalnego rywala. Nie pamiętam jak było z Ibrą... 

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niektórzy to lubią się do wszystkiego przyczepić (plus, że w myślach przeczytałem to głosem postaci z Twojego avatara ;])stahoo pisze:Tak reprezentował, że ubierał koszulkę AC Milan...Kimi pisze:Wszak jeszcze niedawno Balotelli reprezentował lokalnego rywala.
Już sprostuję: Wszak jeszcze niedawno Balotelli grał w koszulce lokalnego rywala.
- Alfa i Omega
- Juventino
...przychodząc jednak do Inter Channel w koszulce MilanuKimi pisze:Niektórzy to lubią się do wszystkiego przyczepić (plus, że w myślach przeczytałem to głosem postaci z Twojego avatara ;])stahoo pisze:Tak reprezentował, że ubierał koszulkę AC Milan...Kimi pisze:Wszak jeszcze niedawno Balotelli reprezentował lokalnego rywala.
Już sprostuję: Wszak jeszcze niedawno Balotelli grał w koszulce lokalnego rywala.

Wybaczą mu interyzm za takie akcje.
- pan Zambrotta
- Juventino
naprawdę uważacie, że Balotelli kibicuje milanowi? a nie przyszło wam do głowy, że mógł to powiedzieć tylko dlatego, żeby być kontrowersyjny w czasach kiedy grał dla interu? Facet ma narąbane we łbie, jemu nie można wierzyć, prędzej uwierzę w jego kłamstwa niż w jakieś oczywiste zdanie 

- Alfa i Omega
- Juventino
A gdzie tam. Po prostu Milaniści mieli z niego dzięki gadaniu o ACM niezłą bekę, dlatego łatwiej go strawiąpan Zambrotta pisze:naprawdę uważacie, że Balotelli kibicuje milanowi?
- Hoffman
- Juventino
Czy bardziej zakręcony od Lorda? obstawiam jednak remis.
Co do jego transferu, nie sądzę aby jakość milanu znacząco wzrosła, ale jestem pewny, że na pewno będzie weselej i myślę że jednak bardziej dla nas jak dla nich ;-)
Co do jego transferu, nie sądzę aby jakość milanu znacząco wzrosła, ale jestem pewny, że na pewno będzie weselej i myślę że jednak bardziej dla nas jak dla nich ;-)
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Oczywiście, że jakość Milanu wzrośnie. Balotelli przecież przychodzi niejako w miejsce Pato. Nawet gdyby kupili Amauriego to byłoby na plus w stosunku do połamańca.
A ja z całego serca życzyłem im Kaki
A ja z całego serca życzyłem im Kaki