Totti uważa, że Nedved nie zasłużył na "Złotą Piłkę
- Shadow_Alex
- Juventino
Jaki bezczelny z niego typ...
Wiadomo ze nie lubi (zazdrosci) Juve, Juve zreszta niego i Romy tez, ale zeby tak po chamsku publicznie jechac nam.... CO za frajer z niego!!!
Mam nadzieje ze tymrazem nie dostane ostrzezenia przez Tottiego :evil: :evil:
Wiadomo ze nie lubi (zazdrosci) Juve, Juve zreszta niego i Romy tez, ale zeby tak po chamsku publicznie jechac nam.... CO za frajer z niego!!!
Mam nadzieje ze tymrazem nie dostane ostrzezenia przez Tottiego :evil: :evil:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O jejku, jaki o njest żałosny
Szkoda komentować tak mało inteligentych i dziecięcych słów. Ośmieszył się koleś tę wypowiedzią i tyle. Kurde szkoda komentować...
Pamiętacie jak kiedyś Nedved dostał jakąś nagrodę na najlepszego.....głupka we Włoszech, jest taka nagroda przyznawana. Starsi użytkownicy napewno pamiętają. Po tej wypowiedzi Totti powienien dostawać ją przez cały rok 8)

Pamiętacie jak kiedyś Nedved dostał jakąś nagrodę na najlepszego.....głupka we Włoszech, jest taka nagroda przyznawana. Starsi użytkownicy napewno pamiętają. Po tej wypowiedzi Totti powienien dostawać ją przez cały rok 8)

- Desperado---ALEX
- Juventino
Myslałem ze Totti jest wporzadku ale jak widac jest nie jest.W tej sytuacji zachował sie samolubnie,jak wogule mógł takie cos powiedziec ????nierozumie go :evil:
- JuveQL
- Juventino
Nedved dostał nagrode jako najglupszy włoch??? :roll: :roll: :roll:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Pamiętacie jak kiedyś Nedved dostał jakąś nagrodę na najlepszego.....głupka we Włoszech, jest taka nagroda przyznawana.
Co do wypowiedzi Tottiego to powiem tyle - Nedved cały rok zasmucał wszystkich kibiców, wszyscy plakali gdy widzieli go przy piłce. Niestety nikt nie smiał powiedziec o tym glosno. Na szczecie swiatu objawił sie wspaniały i niepowtarzalny Totti, ktory bez skrupułów powiedział wprost: Nedeved zasmuca kibiców!!!
- nookie
- Juventino
panowie..Totti ma problemy..bili go w dziecinstwie..trzeba mu wybaczyc..bo niemozliwe zeby urodzil sie taki czlowiek..ktory rzekomo zna sie na pilce..i mowi ze nedved nie zasluzyl na zlota pilke..taki czlowiek musi byc p przejsciach..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- bleblok
- Juventino
Jak przeczytałem pierwszy post w tym temacie to nie mogłem uwierzyć, nawet jak sprawdziłem źródło...I wciąż myślę że ktoś to musiał chyba źle przetłumaczyć bo takich głupot dawno nie czytałem. Wiedziałem że większość kibiców JUVE go nie lubi ale ja dotąd nic do niego nie miałem. Ośmieszył siebie, nie tym że nie zgadza się z wyborem Nedveda, ale tym jak to argumentował i jak wyraźnie dał do zrozumienia że mu zazdrości.
- swiergot
- Juventino
W tym roku w Złota Piłka powinna się zakończyć dwoma pierwszymi miejscami - Totti I Wspaniały oczywiście, oraz Zebina, bo to również jeden z największych w historii piłkarzy. I obaj tak niesamowicie dużo dokonali w tym roku.

- Johnny777
- Juventino
Taaa....z jednej strony "to nie Nedved powinien dostać złotą piłkę" a z drugiej żadnych konkretów kto niby miałby ją otrzymać... :x Według mnie to wygląda na marudzenie rozkapryszonego dzieciaka które jest złe że zabawkę dostał ktoś, kogo nie lubi, a nie ono... :evil: Ten Totti to kiedyś "zejdzie" na wrzody żołądka jak się dalej tak będzie stresował... :twisted:
- Tarnos15
- Juventino
HAHAHAHAH.....nie no Totti jest de best. Jak koleś to nie moge. No nie On byl w tym sezonie lepszy od Nedveda.?? Nikt nie był lepszy od Pavelka a ten ci..a to już nie wspone. Tak samo jak mówił, że woli Cassano od Miccolego w reprezentacji. Nie no dobry koleś. A Del Piero oddał mu numer 10 w reprezentacji :? :?
- DeeJay
- Juventino
Zinedine Zidane skierował wyrazy uznania w stronę Pavla Nedveda, który wczoraj otrzymał Złotą Piłkę. Były gwiazdor Bianconerich docenia pracę, jaką w Turynie wykonał Czech.
"Jestem z niego bardzo zadowolony, bo dokonał z Juve wspaniałych rzeczy. I jest to dobry chłopak, jak twierdzą ludzie z Turynu, z którymi wciąż utrzymuję kontakt. Jestem też zadowolony z dokonań Juventusu.
Być może inni piłkarze również zasłużyli na Złotą Piłkę, jak na przykład Beckham, Raul czy Ronaldo. Jednak w takich plebiscytach rzadko kiedy popełnia się pomyłkę."
JP
Zidane pokazał wielką kulutrę i uznanie. I nie dlatego, że wypowiada się pozytywnie na temat Pavla. Jest to po prostu wypowiedź na poziomie. Pokazał skromność, pokorę, której napewno brakuje Tottiemu. Teraz zauważyłem dobijające podobieństwo charakterów Tottiego i Bońka... W dodadku obaj grali(gra) dla Romy...
"Jestem z niego bardzo zadowolony, bo dokonał z Juve wspaniałych rzeczy. I jest to dobry chłopak, jak twierdzą ludzie z Turynu, z którymi wciąż utrzymuję kontakt. Jestem też zadowolony z dokonań Juventusu.
Być może inni piłkarze również zasłużyli na Złotą Piłkę, jak na przykład Beckham, Raul czy Ronaldo. Jednak w takich plebiscytach rzadko kiedy popełnia się pomyłkę."
JP
Zidane pokazał wielką kulutrę i uznanie. I nie dlatego, że wypowiada się pozytywnie na temat Pavla. Jest to po prostu wypowiedź na poziomie. Pokazał skromność, pokorę, której napewno brakuje Tottiemu. Teraz zauważyłem dobijające podobieństwo charakterów Tottiego i Bońka... W dodadku obaj grali(gra) dla Romy...
- a_JaH_fu
- Juventino
Mozna spojrzec na ta wypowiedz takze z innej strony. Jezeli juz wypowiedzial te slowa, to pytanie brzmi: po co to zrobil? przeciez wiadomo, ze jego opinia nie bedzie miala na nic zadnego wplywu. Moim zdaniem zrobil to z mysla o nas, czyli kibicach Juve. Chce zwyczajnie podsycic atmosfere zwiazana z walka o Scudetto. Mozliwe, ze czuje sie mocny razem z kolegami i jest przekonany, ze scudetto wroci do Rzymu. Bo co byscie nie pisali to gra Romy w tym sezonie jest imponujaca. A gwiazda, ktora swieci najjasniej w tym zespole jest wlasnie Francesco Totti. Patrzac na wasze wypowiedzi, jego zamiar sie udal. Jezeli chodzi o mnie takich slow nie traktuje powaznie i wam tez tak radze.
Wszystkie niejasnosci weryfikuje boisko. Aktualnym Mistrzem Włoch jest Juve. Kropka.
Wszystkie niejasnosci weryfikuje boisko. Aktualnym Mistrzem Włoch jest Juve. Kropka.
Ave Juve