Totti uważa, że Nedved nie zasłużył na "Złotą Piłkę
- krzyzu
- Juventino
Francesco Totti nie zgadza się z werdyktem France Football, które "Złotą Piłkę" za rok 2003 przyznało Czechowi - Pavlovi Nedvedowi.
Zawodnik Romy ma nadzieję, że kiedyś sam wygra to trofeum. - Nedved nie zasłużył na nagrodę od France Football. Powinien wygrać ktoś inny, ktoś kto sprawa kibicom radość. Nie wygrałem, ale nie załamuję się - stwierdził Totti.
zrodlo - Pilka Nozna - http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=23332
No pewnie ze uwaza ze nie zasluzyl bo tylko totti zasluguje buahaah - nigdy nie dostanie zlotej pilki , moze i jest dobrym pomocnikiem ale bram mu "tego czegos" co ma Nedved - forza Juve.
Zawodnik Romy ma nadzieję, że kiedyś sam wygra to trofeum. - Nedved nie zasłużył na nagrodę od France Football. Powinien wygrać ktoś inny, ktoś kto sprawa kibicom radość. Nie wygrałem, ale nie załamuję się - stwierdził Totti.
zrodlo - Pilka Nozna - http://www.pilkanozna.pl/admin/news2.php?id=23332
No pewnie ze uwaza ze nie zasluzyl bo tylko totti zasluguje buahaah - nigdy nie dostanie zlotej pilki , moze i jest dobrym pomocnikiem ale bram mu "tego czegos" co ma Nedved - forza Juve.
Forza Italia !
- Seiru
- Juventino
Też chciałem załozyć o tym temat....... Złota Piłka dla Cassano!!!!!!! albo dla Pelizollego!!!!!! 8)
Ale teraz z innej beczki:
Popatrzcie, układają rankingi, Juve tam za pierwszą piątką.... to wszyscy wtedy wylatują ztekstami " Nie ma sie co przejmować, te rankingi są śmieszne......"blablabla i się wyśmiewają z rankingów.
Przyjdzie nagroda dla naszego zawodnika albo jakiś korzystny ranking to wszyscy od razu w raju. Jak już traktujecie wszystkie nagrody i rankingi obojetnie(Czy top ranking Bravo Sport czy France Futbol) 8) to skąd ta radość ze Złotej Piłki Nedveda?
Sam sie ciesze i rozumiem waszą radość, bo złota piłka to prestiżowa nagroda, ale traktujmy rankingi poważnie, czy na szczycie jest Juce czy Real
Ale teraz z innej beczki:
Popatrzcie, układają rankingi, Juve tam za pierwszą piątką.... to wszyscy wtedy wylatują ztekstami " Nie ma sie co przejmować, te rankingi są śmieszne......"blablabla i się wyśmiewają z rankingów.
Przyjdzie nagroda dla naszego zawodnika albo jakiś korzystny ranking to wszyscy od razu w raju. Jak już traktujecie wszystkie nagrody i rankingi obojetnie(Czy top ranking Bravo Sport czy France Futbol) 8) to skąd ta radość ze Złotej Piłki Nedveda?
Sam sie ciesze i rozumiem waszą radość, bo złota piłka to prestiżowa nagroda, ale traktujmy rankingi poważnie, czy na szczycie jest Juce czy Real
non mollare mai
- BIGGI
- Qualità Juventino
Własnie miałem ten temat założyć bo jestem zbulwersowany. Totti zazdrości i tyle. Nedved - złoty chłopak, poświęca sie, walczy, poza tym jest skromny i jak ten paja* śmie tak mówić ???? Żałosne..... :evil:
- Przemyś(L)ak
- Juventino
Totti jest najlepszy!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cZY NIE BRZMI TO
- gregor_g4
- Juventino
Ja czytalem wypowiedz Tottiego na ten sam temat tylko ze na www.planetfootball.com tam jest troche bardziej rozbudowana. W tej wypowiedzi Totti dal wyraz swej "ogromnej" inteligencji i taktu. Poprostu zazdrosci Pavlovi, a jak powiedzial nagroda ta " powinna byc przyznana temu kto sprawia ludziom radosc" on chyba zadnego meczu Juve z Pavlem w skladzie chyba nie widzial, jakby zobaczyl co Nedved z pilka wyprawia to by zrozumial dlaczego on ta nagrode dostal
- Przemyś(L)ak
- Juventino
To co napisałem powyżej to jest dowcip miesiąca!!!!!Totti zazdrości!!!!!Nedved jest lepszy od niego a JUVE od romy!!!!!!!!!!FORZA JUVE!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: 8)
- krzyzu
- Juventino
Ja zawsze traktuje rankingi powaznie. Chociaz czaami faktem jest ze jest kilku pilkarzy do miana najlepszego i dajac jednemu skrzywdziloby sie innych, ale sadze ze Pavel akurat byl jedynym kandydatem w tym roku nie da sie tego ukryc. Akurat pilka France Football jest najbardizej prestizowa a nagrody Don Balon czy innych magazynow sa zdecydowanie w cieniu FF.Seiru pisze:Sam sie ciesze i rozumiem waszą radość, bo złota piłka to prestiżowa nagroda, ale traktujmy rankingi poważnie, czy na szczycie jest Juce czy Real
Ale co jak co Totti do tej pory nie pokazall "swiatowej klasy" i jesmu to sie akurat nie nalezy. Niech najpierw zacznei pokazywac cos , moze jak w koncu ta jego Roma doczolga sie do rozgrywek LM to wtedy bedzie mogl rozwinac sie - buahaahah.
Forza Italia !
- x_men_1988
- Juventino
totti pewnie uważa że jemu należala się ta nagroda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
On poprostu niem oże się pogodzic że nie jest najlepszy i że nawet nie ma go w pierwszej 5 . Przecież on nic nie osiągną w tym roku , jako lider Romy nie doprowadził ich nawet do LM .
On poprostu niem oże się pogodzic że nie jest najlepszy i że nawet nie ma go w pierwszej 5 . Przecież on nic nie osiągną w tym roku , jako lider Romy nie doprowadził ich nawet do LM .
- BIANCONERI
- Juventino
Totti ta wypowiedza pokazał jak bardzo zazdrości Nedvedowi Złotej Piłki.Argument,że nagrode powinien dostac ktos kto uszczęśliwia kibiców jest śmieszny,ponieważ Nedved w zeszłym sezonie jak nikt inny uszczęśliwiał kibiców Juventusu!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Olszan
- Juventino
Nie no to jest żałosne ... komu jak nie dla Pavla sie należała ta nagroda ... :evil: szczyt chamstwa co on myśli że moze mu sie należał ta nagroda ...... "neri wygrałęm nei załamuje sie"........ kto by mu tą nagrode dał jezus maria co on sobą reprezentuje :evil: Nie nawidzięłm go zawsze a tearz potwierdził swój brak taktu i wyczucia dla mnei był jest i bedzie ... szkoda gadac :evil: :evil: :evil:
Zawsze Wierni ! ! !
- adinockm
- Juventino
Myślałem, że Francesco jest bardziej wartościowy także za boiskiem, jak to on powiedzał, że musi byc zawodnik tory radośc sprawił kibicą, a co onmyśli że Nedved nie sprawił, niech przeczyta słowa jakie powiedział. Może on powinien dostać, nie wiem za co, on nawet pod uwage nie był brany. To oczywiste, że zawodnik Romy, nie darzy sympatią, ani Nedveda, ani Juventusu :evil: :evil:
- RadeKas
- Juventino
Nie smiejcie sie z Tottiego, to nie jego wina. Juz sie taki urodzil 8).
Jego wypowiedzi sa dopiero trafne i wogle. A tak wogle to on jest wzorem skromnosci i uczciwosci. Achhhh...nic tylko brac z niego przyklad.
LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jego wypowiedzi sa dopiero trafne i wogle. A tak wogle to on jest wzorem skromnosci i uczciwosci. Achhhh...nic tylko brac z niego przyklad.
LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
srali muszki będzie wiosna