Wszystko o Fiorentinie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 22 września 2012, 20:15

Beznadziejna fiorentina i jeszcze gorsza Parma. Jovetić był dzisiaj niczym dziecko we mgle - marnował wszystko, co się da, do tego te egoistyczne zachowanie pod polem karnym przeciwnika. Jakościowo zjadamy ich na śniadanie, ale to trzeba pokazać na boisko we wtorek.

Dobrze się stało, że Parma doprowadziła do tego remisu, bo przyjezdni z tak słabą grą na to zwycięstwo na pewno nie zasłużyli.

szycha21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 września 2012, 20:18

mrozzi pisze:Beznadziejna fiorentina i jeszcze gorsza Parma.
Nie no nie przesadzajmy. Beznadziejna fiorentina, ale parma nie była gorsza. Powiem więcej...była nawet sporo lepsza. Nie będę pisał po raz drugi tego samego... wypowiedziałem się już na temat tego meczu w wątku 'sezon 2012/13' więc nie będę się powtarzał. ;]

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2012, 12:20

bendzamin pisze:Sposob, w jaki druga jedenastke sprokurowal Toni mnie rozwalil :lol: Dotknal pilke jedna reka, zaczal machac lapami, ze wcale nie i wtedy dotknal futbolowke drugi raz.
Faktycznie to było bardzo komiczne i nie jest wykluczone, że gdyby nie machał rękami w geście zaprzeczenia, tylko grał dalej udając, że nic się nie stało, karny mógłby nie być odgwizdany :smile:

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2012, 12:37

Początkowo mówiło się chyba, że powrót do zdrowia Joveticia potrwa dwa tygodnie, a Czarnogórzec nie wystąpił w 5 ostatnich meczach ligowych. Co się z nim dzieje? Może to i lepiej, że Fiorentina nie chce go nam sprzedać, bo jak złapie kontuzję to coś długo wraca do pełnej dyspozycji.

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2012, 12:50

Wczoraj zasiadl na ławce, więc pewnie kontuzje już wyleczył, ale Viola pewnie woli dmuchać na zimne i nie rzucać go od razu na 90 minut.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2012, 22:18

Pewnie nie wszyscy widzieli: http://www.sport.pl/pilka/1,65083,13086 ... oxSportTxt

mam nadzieję, że na Juventus Stadium utrzemy im noska i pokażemy, że Montella to do pięt Antkowi nie dorasta.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2012, 00:26

Rewolucja wyszła im po mistrzowsku. Przecież w ogólnym rozrachunku wyszli praktycznie na zero, a ich gra odmieniła się diametralnie. Głupi tytuł jest pewnie tylko wymysłem dziennikarzyn, bo bądź co bądź Violka traci do nas aż 9 oczek.

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2012, 11:26

Spodziewałem się, że Fiorentina powalczy w tym sezonie o puchary, ale gadanie, że mogą oni zagrozić Juve jest co najmniej niesmaczne.

9 pkt straty w połowie sezonu to jednak bardzo dużo, tym bardziej, iż my ostatnimi czasy nie mamy w zwyczaju tracić punktów z przeciętniakami jak miało to miejsce w ubiegłym sezonie.

Niemniej jednak trzymam kciuki za Violę, niech wywalą Inter do LE, a sami zajmą miejsce premiowane w Lidze Mistrzów ;)

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 grudnia 2012, 13:14

Autora tego artykułu trochę poniosło. Co prawda, Fiorentina przeszła pozytywną metamorfozę, ale do walki to scudetto to oni jeszcze nie są zdolni. Miejsce na najniższym stopniu podium byłoby dla nich wielkim sukcesem.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 12:05

Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.

Obrazek
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 12:24

pumex pisze:Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.
Mysle, ze to dobry kierunek. Fiorentina to perspektywiczny zespol, ktory nie ma problemow ze stawianiem na mlodych. Jak Wolski bedzie odpowiednio pracowal, nie powinien miec problemow z regularnymi wystepami, nawet wchodzac, poki co, z lawki rezerwowych.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 12:25

pumi, co to za podpis? list do mikołaja ? :smile:

co do Wolskiego, mam nadzieję, że nie będzie konkurował o miejsce z Borją Valero, bo mam go w fantasy lidze, jak i połowa innych janków.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 12:30

squinter pisze:
pumex pisze:Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.
Mysle, ze to dobry kierunek. Fiorentina to perspektywiczny zespol, ktory nie ma problemow ze stawianiem na mlodych. Jak Wolski bedzie odpowiednio pracowal, nie powinien miec problemow z regularnymi wystepami, nawet wchodzac, poki co, z lawki rezerwowych.
Tak, zgadzam się. Tylko, że Wolski jest po ciężkiej i bardzo dziwnej kontuzji, która miała trwać 3 miesiące, a ciągnie się dłużej niż pół roku. Kibicuję mu, bo to zdolny chłopak, ale obawiam się, że Serie A to woda zbyt głęboka, bo bez dalszej gry chłopak, który jest perspektywiczny po prostu nam zginie.

Obrazek
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 13:18

Na jakiej pozycji gra ten cały Wolski?

ObrazekObrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2013, 13:24

De Rossi pisze:Na jakiej pozycji gra ten cały Wolski?
Skrzydłowy lub ofensywny pomocnik.

Ja liczyłem, że pogra jeszcze trochę dla Legii, spokojnie dojdzie do siebie i dopiero wtedy odejdzie. Tak chyba byłoby mu łatwiej. Chociaż teraz już wrócił do gry i nawet strzelił gola w sparingu.

Fiorentina to dla niego chyba całkiem dobry wybór, myślę, że on tam pasuje.

ODPOWIEDZ