Wszystko o Fiorentinie
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Beznadziejna fiorentina i jeszcze gorsza Parma. Jovetić był dzisiaj niczym dziecko we mgle - marnował wszystko, co się da, do tego te egoistyczne zachowanie pod polem karnym przeciwnika. Jakościowo zjadamy ich na śniadanie, ale to trzeba pokazać na boisko we wtorek.
Dobrze się stało, że Parma doprowadziła do tego remisu, bo przyjezdni z tak słabą grą na to zwycięstwo na pewno nie zasłużyli.
Dobrze się stało, że Parma doprowadziła do tego remisu, bo przyjezdni z tak słabą grą na to zwycięstwo na pewno nie zasłużyli.
- szycha21
- Juventino
Nie no nie przesadzajmy. Beznadziejna fiorentina, ale parma nie była gorsza. Powiem więcej...była nawet sporo lepsza. Nie będę pisał po raz drugi tego samego... wypowiedziałem się już na temat tego meczu w wątku 'sezon 2012/13' więc nie będę się powtarzał. ;]mrozzi pisze:Beznadziejna fiorentina i jeszcze gorsza Parma.
- pumex
- Juventino
Faktycznie to było bardzo komiczne i nie jest wykluczone, że gdyby nie machał rękami w geście zaprzeczenia, tylko grał dalej udając, że nic się nie stało, karny mógłby nie być odgwizdanybendzamin pisze:Sposob, w jaki druga jedenastke sprokurowal Toni mnie rozwalil :lol: Dotknal pilke jedna reka, zaczal machac lapami, ze wcale nie i wtedy dotknal futbolowke drugi raz.

- Vimes
- Juventino
- Robaku
- Juventino
Pewnie nie wszyscy widzieli: http://www.sport.pl/pilka/1,65083,13086 ... oxSportTxt
mam nadzieję, że na Juventus Stadium utrzemy im noska i pokażemy, że Montella to do pięt Antkowi nie dorasta.
mam nadzieję, że na Juventus Stadium utrzemy im noska i pokażemy, że Montella to do pięt Antkowi nie dorasta.
- Arbuzini
- Juventino
Rewolucja wyszła im po mistrzowsku. Przecież w ogólnym rozrachunku wyszli praktycznie na zero, a ich gra odmieniła się diametralnie. Głupi tytuł jest pewnie tylko wymysłem dziennikarzyn, bo bądź co bądź Violka traci do nas aż 9 oczek.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Spodziewałem się, że Fiorentina powalczy w tym sezonie o puchary, ale gadanie, że mogą oni zagrozić Juve jest co najmniej niesmaczne.
9 pkt straty w połowie sezonu to jednak bardzo dużo, tym bardziej, iż my ostatnimi czasy nie mamy w zwyczaju tracić punktów z przeciętniakami jak miało to miejsce w ubiegłym sezonie.
Niemniej jednak trzymam kciuki za Violę, niech wywalą Inter do LE, a sami zajmą miejsce premiowane w Lidze Mistrzów
9 pkt straty w połowie sezonu to jednak bardzo dużo, tym bardziej, iż my ostatnimi czasy nie mamy w zwyczaju tracić punktów z przeciętniakami jak miało to miejsce w ubiegłym sezonie.
Niemniej jednak trzymam kciuki za Violę, niech wywalą Inter do LE, a sami zajmą miejsce premiowane w Lidze Mistrzów

- Vimes
- Juventino
- pumex
- Juventino
Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.

- squinter
- Juventino
Mysle, ze to dobry kierunek. Fiorentina to perspektywiczny zespol, ktory nie ma problemow ze stawianiem na mlodych. Jak Wolski bedzie odpowiednio pracowal, nie powinien miec problemow z regularnymi wystepami, nawet wchodzac, poki co, z lawki rezerwowych.pumex pisze:Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.
- pan Zambrotta
- Juventino
pumi, co to za podpis? list do mikołaja ?
co do Wolskiego, mam nadzieję, że nie będzie konkurował o miejsce z Borją Valero, bo mam go w fantasy lidze, jak i połowa innych janków.
co do Wolskiego, mam nadzieję, że nie będzie konkurował o miejsce z Borją Valero, bo mam go w fantasy lidze, jak i połowa innych janków.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak, zgadzam się. Tylko, że Wolski jest po ciężkiej i bardzo dziwnej kontuzji, która miała trwać 3 miesiące, a ciągnie się dłużej niż pół roku. Kibicuję mu, bo to zdolny chłopak, ale obawiam się, że Serie A to woda zbyt głęboka, bo bez dalszej gry chłopak, który jest perspektywiczny po prostu nam zginie.squinter pisze:Mysle, ze to dobry kierunek. Fiorentina to perspektywiczny zespol, ktory nie ma problemow ze stawianiem na mlodych. Jak Wolski bedzie odpowiednio pracowal, nie powinien miec problemow z regularnymi wystepami, nawet wchodzac, poki co, z lawki rezerwowych.pumex pisze:Włoskie media huczą, że Wolski przeprowadza się do Violi, co zresztą potwierdza oficjalna strona Legii głosząc, że kluby są bardzo blisko porozumienia. Badania medyczne mają się odbywać dziś i jutro. W Italii wiele spodziewają się po Polaku i uważają go za naprawdę spory talent. Zobaczymy.
- Pan Mietek
- Juventino
Skrzydłowy lub ofensywny pomocnik.De Rossi pisze:Na jakiej pozycji gra ten cały Wolski?
Ja liczyłem, że pogra jeszcze trochę dla Legii, spokojnie dojdzie do siebie i dopiero wtedy odejdzie. Tak chyba byłoby mu łatwiej. Chociaż teraz już wrócił do gry i nawet strzelił gola w sparingu.
Fiorentina to dla niego chyba całkiem dobry wybór, myślę, że on tam pasuje.