Coppa Italia 12/13 (1/8): JUVENTUS 1-0 Cagliari
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

O tak, już widzę oczyma wyobraźni jak największy malkontent jakiego można tu znaleźć jest wniebowzięty z bycia świadkiem spotkania rezerwowego składu Juve z rezerwą Cagliari w środku tygodnia w ramach CI 8)pumex pisze:Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)
Oczywiście wcześniej żartowałem bo wszystkie mecze Juventusu mają olbrzymią stawkę, są bardzo emocjonujące i stoją na elitarnym poziomie a ja sam skrycie marzę o autografie Bendtnera bo zdarzyło mu się spocić koszulkę mojego ulubionego klubu.
- PrzemasJuve
- Juventino

http://i1.ryjbuk.pl/4cf438f06d3d2661761 ... -brawo-gifOuh_yeah pisze:Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę..
brawo, postawa prawdziwego kibica...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- ewerthon
- Juventino

Muszę tutaj wziąć w obronę pumexa. On nie jest malkontentem :naughty:Ouh_yeah pisze:O tak, już widzę oczyma wyobraźni jak największy malkontent jakiego można tu znaleźć jest wniebowzięty z bycia świadkiem spotkania rezerwowego składu Juve z rezerwą Cagliari w środku tygodnia w ramach CI 8)pumex pisze:Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)
Najwyżej sceptykiem, albo pesymistą. Malkonent to gość któremu się NIC nie podoba. A pumex potrafi pochwalić poszczególnych zawodników po meczu. Oczywiście krytyka zdarza mu się znacznie częściej, ale taki już ma styl
Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy musi dzisiaj zagrać. Też mnie zaskoczyło to, że Pepe jest w kadrze, myślałem, że już po facecie.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2012, 18:17 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kogut W.
- Juventino

Kodują, jak najbardziej. Cudu raczej nie będzie.AdiZ pisze:Mecz będzie na Rai 2. Mogą zawsze zakodować. Na chwilę obecną jest FTA. Parma gra o 17:30 więc się rozjaśni czy kodują.Diego10 pisze:Bedzie mecz na Rai ?
- AdiZ
- Juventino

Mnie to zbytnio nie rusza czy zakodują czy nie - to dotyczy janków, którzy oglądają przez dekodery platform cyfrowych. Ja sobie dam rade 8)Kogut W. pisze:Kodują, jak najbardziej. Cudu raczej nie będzie.AdiZ pisze:Mecz będzie na Rai 2. Mogą zawsze zakodować. Na chwilę obecną jest FTA. Parma gra o 17:30 więc się rozjaśni czy kodują.Diego10 pisze:Bedzie mecz na Rai ?
Mecz Parmy i Catanii na Rai Sport 1 zakodowali. A wczorajszy mecz Romy na Rai 2 jak sobie przypominam też kodowali. Więc cześć może szukać transmisji na necie :C
- szycha21
- Juventino

pograć to on sobie może... druga drużyna Cagliari, to w sumie można zaryzykować, ale ja nie nazwałbym tego meczem ostatniej szansy. Dla mnie on już miał wystarczająco dużo czasu i okazji by pokazać, że jest cokolwiek wart. Jeżeli nie odejdzie w styczniu to ja osobiście będę 'trochę' rozczarowany i mojego stosunku do tego nie zmieni żaden pojedynczy mecz.Tony Montana pisze:Chciałbym aby pograł sobie Bendtner taki mecz ostatniej szansy dla niego jak nie pokaże nic tak jak dotychczas to żegnamy i krzyżyk na drogę.
Gdyby mógł zagrać Quag to wolałbym jego, żeby był w grze i utrzymywał formę no ale niestety.
- pumex
- Juventino

Oh my god!ewerthon pisze:Muszę tutaj wziąć w obronę pumexa. On nie jest malkontentem :naughty: Najwyżej sceptykiem, albo pesymistą. Malkonent to gość któremu się NIC nie podoba. A pumex potrafi pochwalić poszczególnych zawodników po meczu. Oczywiście krytyka zdarza mu się znacznie częściej, ale taki już ma styl.Ouh_yeah pisze:O tak, już widzę oczyma wyobraźni jak największy malkontent jakiego można tu znaleźć jest wniebowzięty z bycia świadkiem spotkania rezerwowego składu Juve z rezerwą Cagliari w środku tygodnia w ramach CI 8)pumex pisze:Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)

Dobrze, gdyby obyło się bez dogrywki i bez kontuzji. Po cichu liczę, że Pogba przywali coś z dystansu lub Isla zagra dobry mecz na przełamanie.

- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Biorąc pod uwagę kontuzje Isli to raczej kiepski dobór słow jak dla niego.pumex pisze:
Dobrze, gdyby obyło się bez dogrywki i bez kontuzji. Po cichu liczę, że Pogba przywali coś z dystansu lub Isla zagra dobry mecz na przełamanie.
Nie mogę się doczekać Antosia na naszym stadionie. Mam nadzieje ze nasi tifosi nie zawiodą i zrobią jakaś fajna oprawke.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Monte Cristo
- Juventino

Ze co? Moglbys to jeszcze raz wytlumaczyc?ewerthon pisze: Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy nie może dzisiaj zagrać.
- ewerthon
- Juventino

O kurde, moje słynne gapiostwo :doh:Monte Cristo pisze:Ze co? Moglbys to jeszcze raz wytlumaczyc?ewerthon pisze: Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy nie może dzisiaj zagrać.
Oczywiście chodziło o to, że przez kontuzje graczy rezerwowych musimy dzisiaj wystawiać ważnych zawodników z pierwszego składu.
- Wojtek1610
- Juventino

Wam też nie działa ta ruska strona z linkami do sopcasta?
- livinglegend
- Juventino

Już wczoraj nie działała. Nie będzie chyba rosyjskiego HD

Arrivederci Mauro e David 
- Monte Cristo
- Juventino

Mecz bedzie na Bet365.com
Mam nadzieje ze nie bedzie zadnej kontuzjii!
Mam nadzieje ze nie bedzie zadnej kontuzjii!