Coppa Italia 12/13 (1/8): JUVENTUS 1-0 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 16:32

pumex pisze:Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)
O tak, już widzę oczyma wyobraźni jak największy malkontent jakiego można tu znaleźć jest wniebowzięty z bycia świadkiem spotkania rezerwowego składu Juve z rezerwą Cagliari w środku tygodnia w ramach CI 8)
Oczywiście wcześniej żartowałem bo wszystkie mecze Juventusu mają olbrzymią stawkę, są bardzo emocjonujące i stoją na elitarnym poziomie a ja sam skrycie marzę o autografie Bendtnera bo zdarzyło mu się spocić koszulkę mojego ulubionego klubu.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 16:37

Diego10 pisze:Bedzie mecz na Rai ?
Mecz będzie na Rai 2. Mogą zawsze zakodować. Na chwilę obecną jest FTA. Parma gra o 17:30 więc się rozjaśni czy kodują.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 16:47

Ouh_yeah pisze:Komplet na trybunach na sparingu w środku tygodnia z drugą drużyną Cagliari. Trudno mi zrozumieć tych wszystkich ludzi ale każdy robi to na co ma ochotę..
http://i1.ryjbuk.pl/4cf438f06d3d2661761 ... -brawo-gif

brawo, postawa prawdziwego kibica...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 17:19

Ouh_yeah pisze:
pumex pisze:Ja podobnie, ale ouh-yeah woli spamować szczypka pytaniami na czacie 8)
O tak, już widzę oczyma wyobraźni jak największy malkontent jakiego można tu znaleźć jest wniebowzięty z bycia świadkiem spotkania rezerwowego składu Juve z rezerwą Cagliari w środku tygodnia w ramach CI 8)
Muszę tutaj wziąć w obronę pumexa. On nie jest malkontentem :naughty:
Najwyżej sceptykiem, albo pesymistą. Malkonent to gość któremu się NIC nie podoba. A pumex potrafi pochwalić poszczególnych zawodników po meczu. Oczywiście krytyka zdarza mu się znacznie częściej, ale taki już ma styl :D. A największym malkontentem jest ten, który ostatni zacytował fragment Twojej wypowiedzi na tamtej stronie.

Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy musi dzisiaj zagrać. Też mnie zaskoczyło to, że Pepe jest w kadrze, myślałem, że już po facecie.
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2012, 18:17 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 17:41

AdiZ pisze:
Mecz będzie na Rai 2. Mogą zawsze zakodować. Na chwilę obecną jest FTA. Parma gra o 17:30 więc się rozjaśni czy kodują.
Kodują, jak najbardziej. Cudu raczej nie będzie.

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 17:47

Kogut W. pisze:
AdiZ pisze:
Kodują, jak najbardziej. Cudu raczej nie będzie.
Mnie to zbytnio nie rusza czy zakodują czy nie - to dotyczy janków, którzy oglądają przez dekodery platform cyfrowych. Ja sobie dam rade 8)
Mecz Parmy i Catanii na Rai Sport 1 zakodowali. A wczorajszy mecz Romy na Rai 2 jak sobie przypominam też kodowali. Więc cześć może szukać transmisji na necie :C

szycha21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 17:53

Tony Montana pisze:Chciałbym aby pograł sobie Bendtner taki mecz ostatniej szansy dla niego jak nie pokaże nic tak jak dotychczas to żegnamy i krzyżyk na drogę.
Gdyby mógł zagrać Quag to wolałbym jego, żeby był w grze i utrzymywał formę no ale niestety.
pograć to on sobie może... druga drużyna Cagliari, to w sumie można zaryzykować, ale ja nie nazwałbym tego meczem ostatniej szansy. Dla mnie on już miał wystarczająco dużo czasu i okazji by pokazać, że jest cokolwiek wart. Jeżeli nie odejdzie w styczniu to ja osobiście będę 'trochę' rozczarowany i mojego stosunku do tego nie zmieni żaden pojedynczy mecz.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 17:54

ewerthon pisze:
Ouh_yeah pisze:
Muszę tutaj wziąć w obronę pumexa. On nie jest malkontentem :naughty: Najwyżej sceptykiem, albo pesymistą. Malkonent to gość któremu się NIC nie podoba. A pumex potrafi pochwalić poszczególnych zawodników po meczu. Oczywiście krytyka zdarza mu się znacznie częściej, ale taki już ma styl.
Oh my god! Obrazek

Dobrze, gdyby obyło się bez dogrywki i bez kontuzji. Po cichu liczę, że Pogba przywali coś z dystansu lub Isla zagra dobry mecz na przełamanie.

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:03

pumex pisze:
Dobrze, gdyby obyło się bez dogrywki i bez kontuzji. Po cichu liczę, że Pogba przywali coś z dystansu lub Isla zagra dobry mecz na przełamanie.
Biorąc pod uwagę kontuzje Isli to raczej kiepski dobór słow jak dla niego. :P

Nie mogę się doczekać Antosia na naszym stadionie. Mam nadzieje ze nasi tifosi nie zawiodą i zrobią jakaś fajna oprawke.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:15

ewerthon pisze: Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy nie może dzisiaj zagrać.
Ze co? Moglbys to jeszcze raz wytlumaczyc? :prochno:

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:18

Monte Cristo pisze:
ewerthon pisze: Szkoda, że przez kontuzję rezerwowych, kilku podstawowych graczy nie może dzisiaj zagrać.
Ze co? Moglbys to jeszcze raz wytlumaczyc? :prochno:
O kurde, moje słynne gapiostwo :doh:

Oczywiście chodziło o to, że przez kontuzje graczy rezerwowych musimy dzisiaj wystawiać ważnych zawodników z pierwszego składu.

Wojtek1610

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:25

Wam też nie działa ta ruska strona z linkami do sopcasta?

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:47

[quote="Wojtek1610"]Wam też nie działa ta ruska strona z linkami do sopcasta?[/quote]

Mi też nie działa, powoli zaczynam się niepokoić :roll:

Zero szacunku dla Pogby
livinglegend

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 18:57

Już wczoraj nie działała. Nie będzie chyba rosyjskiego HD :) :(

Arrivederci Mauro e David :(
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2012, 19:15

Mecz bedzie na Bet365.com

Mam nadzieje ze nie bedzie zadnej kontuzjii!

Zablokowany