Mecze Juve w TV
- pan Zambrotta
- Juventino
może newsmani mają życie po pracy i wyskoczyli na jakieś piwo, zamiast klikać F5 na forum... ludzie, wyluzujcie. Na onecie jest super jakość.mateo369 pisze:Gdyby jakiś newsman się zainteresował tym tematem, zamiast przytaczać wypowiedź jakiegoś anonimowego piłkarza Szachtara, to mecz o awans oglądalibyśmy w tvp...
- mazi12
- Juventino
Przecież to było wiadomo. Ludzie wolą oglądać nudną bercelonkle i messiego kopiącego do pustej bramki i bijącego rekord
niz mecz o awans do 1/8. Mam nadzieję, że poleci chociaż na nPremium z dobrą jakością bo na Nsport na weeb.tv jest beznadziejna jakość.

- mateo369
- Juventino
Ja to w pełni rozumie, ale akurat wtedy nie byli na piwie tylko pisali newsy, a informacja o głosowaniu była i na forum i pod kilkoma newsami na głównej. Nie wierzę, że żaden nie zauważył. No ale trudno, było minęło, nie ma do czego wracać.pan Zambrotta pisze:może newsmani mają życie po pracy i wyskoczyli na jakieś piwo, zamiast klikać F5 na forum... ludzie, wyluzujcie. Na onecie jest super jakość.
A co do transmisji - na tej rosyjskiej stronie z linkami do sopcasta jakość transmisji jest praktycznie identyczna jak na onecie, jest fajny komentator (choć akurat wczoraj na realu był tragiczny) no i za darmo. Nie widzę sensu wydawania 6 zetów niepotrzebnie.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Nedved1983
- Juventino
to są jakieś jaja. nie chce mi się wierzyć że aż tyle osób wysłało esemesa na Barcę. do tego enka pewno pokaże go w premium
widać poziom kibiców w tym kraju.

- stahoo
- Juventino
Mam pytanie co do ruskiego sopcastu:
Oglądałem Juve -Chelsea na nim i City-Real. W obu przypadkach w pewnym momencie kanał się wyłączył a potem był offline (Juve w przerwie, City koło 30 minuty). Czym to może być spowodowane, a może to jednorazowa wpadka?
Oglądałem Juve -Chelsea na nim i City-Real. W obu przypadkach w pewnym momencie kanał się wyłączył a potem był offline (Juve w przerwie, City koło 30 minuty). Czym to może być spowodowane, a może to jednorazowa wpadka?
Sugerujesz spisek?Nedved1983 pisze:to są jakieś jaja. nie chce mi się wierzyć że aż tyle osób wysłało esemesa na Barcę.
Widać kto ma najwięcej kibiców, nic więcej... :f Przecież logiczne, żę ci co są za Barcą, nie będą głosować na Juve, żeby zobaczyć bardziej emocjonujący (w teorii) mecz.widać poziom kibiców w tym kraju.
- pan Zambrotta
- Juventino
- Vojtimar
- Juventino
Wśród tych 4 meczów jakie wybrali do transmisji nie powinni się w ogóle zastanawiać który puścić. I mówie to nie dlatego że jestem kibicem Juve tylko dlatego że nasz mecz jest najciekawszy z tych 4! Takie konkursy smsowe to można robić jak są 2 hity na raz tego samego dnia rozgrywek a nie w obecnej sytuacji!
Szkoda że się nie udało.. Pewnie z setka smsów więcej i byśmy wygrali.
Szkoda że się nie udało.. Pewnie z setka smsów więcej i byśmy wygrali.
Z Juve na dobre i złe!
- mateo369
- Juventino
Mi chodziło dobrze. A oglądasz bezpośrednio przez sopcasta, czy wraz z tym dodatkowym odtwarzaczem VLC? Bo jak bezpośrednio to może ścinać. Tam raczej nie bez powodu jest napisane SpoCast+VLC. Jest też tam instrukcja obsługi, wystarczy używać jedynej dobrej przeglądarki (chrome) lub przetłumaczyć sobie przez googlestahoo pisze:Mam pytanie co do ruskiego sopcastu:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie rozumim Was Koledzy
Przecież te mecze pod względem "ważności" są niemal identyczne - jedna drużyna ma zapewniony awans, a druga o niego walczy. Dodatkowo, statystycznie rzecz ujmując, mecz Barcelony będzie bardziej zacięty, bo Barca częściej przegrywa u siebie niż Szachtar... Poza tym i tak nie spodziewałem się, że nasz mecz zgarnie 41%.
Z mojej strony mogę z pełną odpowiedzialnością polecić mecze na onecie. Fajna jakość (oglądam na 32 calach). Komentarz z enki, albo brak komentarza i same trybuny. Zero przycinek.

Przecież te mecze pod względem "ważności" są niemal identyczne - jedna drużyna ma zapewniony awans, a druga o niego walczy. Dodatkowo, statystycznie rzecz ujmując, mecz Barcelony będzie bardziej zacięty, bo Barca częściej przegrywa u siebie niż Szachtar... Poza tym i tak nie spodziewałem się, że nasz mecz zgarnie 41%.
Z mojej strony mogę z pełną odpowiedzialnością polecić mecze na onecie. Fajna jakość (oglądam na 32 calach). Komentarz z enki, albo brak komentarza i same trybuny. Zero przycinek.
- delarudii
- Juventino
Zazwyczaj śmiga bez zarzutu. Mi tylko raz się zdarzyła podobna sytuacja, którą opisało stahoo na 4 miesiące oglądania.
Po co płacić za onet? Mi sie podoba to, że ciągle jest obraz ze stadionu, nie ma studia reklam, a mecz często bez komentarza, słychać tylko doping i krzyki na boisku - fajna odmiana. Szkoda, że na meczu z Chelsea był komentarz, ale Ryczel i Jagoda dali radę. Jakość jak w tv i brak zacięć - czyli na równi z ruskim streamem. Warto wspomnieć, że transmisja na meczu z Chelsea już trwała, gdy włączyłem ok. 20:10 i można było sobie obejrzeć rozgrzewkę Juventusu i Chelsea.
Po co płacić za onet? Mi sie podoba to, że ciągle jest obraz ze stadionu, nie ma studia reklam, a mecz często bez komentarza, słychać tylko doping i krzyki na boisku - fajna odmiana. Szkoda, że na meczu z Chelsea był komentarz, ale Ryczel i Jagoda dali radę. Jakość jak w tv i brak zacięć - czyli na równi z ruskim streamem. Warto wspomnieć, że transmisja na meczu z Chelsea już trwała, gdy włączyłem ok. 20:10 i można było sobie obejrzeć rozgrzewkę Juventusu i Chelsea.
- Nedved1983
- Juventino
na onecie się fajnie ogląda, ale w pojedynkę. w kilka osób jednak lepiej przy większym tv.
Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
- pan Zambrotta
- Juventino
rozwiązaniem na ten problem jest kabel HDMINedved1983 pisze:na onecie się fajnie ogląda, ale w pojedynkę. w kilka osób jednak lepiej przy większym tv.
parodią nazwałbym raczej Twój tok myślenia - Wszystko co nie-Juve jest gorsze.Nedved1983 pisze:Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
- Nedved1983
- Juventino
gdyby Barca grała o awans to żaden problem, niech ich pokazują. tymczasem mamy prawdziwy hit a kibice muszą kombinować by go obejrzeć przez neta.pan Zambrotta pisze:parodią nazwałbym raczej Twój tok myślenia - Wszystko co nie-Juve jest gorsze.Nedved1983 pisze:Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Szachtar też nie gra o awans... Tam spina się Benfica, a tu Juventus...Nedved1983 pisze:gdyby Barca grała o awans to żaden problem, niech ich pokazują. tymczasem mamy prawdziwy hit a kibice muszą kombinować by go obejrzeć przez neta.pan Zambrotta pisze:parodią nazwałbym raczej Twój tok myślenia - Wszystko co nie-Juve jest gorsze.Nedved1983 pisze:Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.