Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:21

mateo369 pisze:Gdyby jakiś newsman się zainteresował tym tematem, zamiast przytaczać wypowiedź jakiegoś anonimowego piłkarza Szachtara, to mecz o awans oglądalibyśmy w tvp...
może newsmani mają życie po pracy i wyskoczyli na jakieś piwo, zamiast klikać F5 na forum... ludzie, wyluzujcie. Na onecie jest super jakość.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:21

Przecież to było wiadomo. Ludzie wolą oglądać nudną bercelonkle i messiego kopiącego do pustej bramki i bijącego rekord :angry: niz mecz o awans do 1/8. Mam nadzieję, że poleci chociaż na nPremium z dobrą jakością bo na Nsport na weeb.tv jest beznadziejna jakość.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:34

Nie rozumiem skąd te rozczarowanie, przecież to było oczywiste;]

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:42

pan Zambrotta pisze:może newsmani mają życie po pracy i wyskoczyli na jakieś piwo, zamiast klikać F5 na forum... ludzie, wyluzujcie. Na onecie jest super jakość.
Ja to w pełni rozumie, ale akurat wtedy nie byli na piwie tylko pisali newsy, a informacja o głosowaniu była i na forum i pod kilkoma newsami na głównej. Nie wierzę, że żaden nie zauważył. No ale trudno, było minęło, nie ma do czego wracać.

A co do transmisji - na tej rosyjskiej stronie z linkami do sopcasta jakość transmisji jest praktycznie identyczna jak na onecie, jest fajny komentator (choć akurat wczoraj na realu był tragiczny) no i za darmo. Nie widzę sensu wydawania 6 zetów niepotrzebnie.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:43

to są jakieś jaja. nie chce mi się wierzyć że aż tyle osób wysłało esemesa na Barcę. do tego enka pewno pokaże go w premium :( widać poziom kibiców w tym kraju.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:45

Mam pytanie co do ruskiego sopcastu:

Oglądałem Juve -Chelsea na nim i City-Real. W obu przypadkach w pewnym momencie kanał się wyłączył a potem był offline (Juve w przerwie, City koło 30 minuty). Czym to może być spowodowane, a może to jednorazowa wpadka?
Nedved1983 pisze:to są jakieś jaja. nie chce mi się wierzyć że aż tyle osób wysłało esemesa na Barcę.
Sugerujesz spisek?
widać poziom kibiców w tym kraju.
Widać kto ma najwięcej kibiców, nic więcej... :f Przecież logiczne, żę ci co są za Barcą, nie będą głosować na Juve, żeby zobaczyć bardziej emocjonujący (w teorii) mecz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:51

Mecz o pietruszkę to nie będzie, Benfica walczy o awans...

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:52

Wśród tych 4 meczów jakie wybrali do transmisji nie powinni się w ogóle zastanawiać który puścić. I mówie to nie dlatego że jestem kibicem Juve tylko dlatego że nasz mecz jest najciekawszy z tych 4! Takie konkursy smsowe to można robić jak są 2 hity na raz tego samego dnia rozgrywek a nie w obecnej sytuacji!

Szkoda że się nie udało.. Pewnie z setka smsów więcej i byśmy wygrali.

Z Juve na dobre i złe!
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:52

stahoo pisze:Mam pytanie co do ruskiego sopcastu:

Oglądałem Juve -Chelsea na nim i City-Real. W obu przypadkach w pewnym momencie kanał się wyłączył a potem był offline (Juve w przerwie, City koło 30 minuty). Czym to może być spowodowane, a może to jednorazowa wpadka?
Mi chodziło dobrze. A oglądasz bezpośrednio przez sopcasta, czy wraz z tym dodatkowym odtwarzaczem VLC? Bo jak bezpośrednio to może ścinać. Tam raczej nie bez powodu jest napisane SpoCast+VLC. Jest też tam instrukcja obsługi, wystarczy używać jedynej dobrej przeglądarki (chrome) lub przetłumaczyć sobie przez google :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 10:58

Nie rozumim Was Koledzy :think:

Przecież te mecze pod względem "ważności" są niemal identyczne - jedna drużyna ma zapewniony awans, a druga o niego walczy. Dodatkowo, statystycznie rzecz ujmując, mecz Barcelony będzie bardziej zacięty, bo Barca częściej przegrywa u siebie niż Szachtar... Poza tym i tak nie spodziewałem się, że nasz mecz zgarnie 41%.

Z mojej strony mogę z pełną odpowiedzialnością polecić mecze na onecie. Fajna jakość (oglądam na 32 calach). Komentarz z enki, albo brak komentarza i same trybuny. Zero przycinek.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 11:02

Zazwyczaj śmiga bez zarzutu. Mi tylko raz się zdarzyła podobna sytuacja, którą opisało stahoo na 4 miesiące oglądania.

Po co płacić za onet? Mi sie podoba to, że ciągle jest obraz ze stadionu, nie ma studia reklam, a mecz często bez komentarza, słychać tylko doping i krzyki na boisku - fajna odmiana. Szkoda, że na meczu z Chelsea był komentarz, ale Ryczel i Jagoda dali radę. Jakość jak w tv i brak zacięć - czyli na równi z ruskim streamem. Warto wspomnieć, że transmisja na meczu z Chelsea już trwała, gdy włączyłem ok. 20:10 i można było sobie obejrzeć rozgrzewkę Juventusu i Chelsea.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 11:05

na onecie się fajnie ogląda, ale w pojedynkę. w kilka osób jednak lepiej przy większym tv.
Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 11:11

Nedved1983 pisze:na onecie się fajnie ogląda, ale w pojedynkę. w kilka osób jednak lepiej przy większym tv.
rozwiązaniem na ten problem jest kabel HDMI
Nedved1983 pisze:Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
parodią nazwałbym raczej Twój tok myślenia - Wszystko co nie-Juve jest gorsze.

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 11:17

pan Zambrotta pisze:
Nedved1983 pisze:Janusze wolą obejrzeć Messiego i Benfikę grającą o awans niż świetny Szachtar i nas walczących o awans, parodia.
gdyby Barca grała o awans to żaden problem, niech ich pokazują. tymczasem mamy prawdziwy hit a kibice muszą kombinować by go obejrzeć przez neta.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 listopada 2012, 11:22

Nedved1983 pisze:
pan Zambrotta pisze:
gdyby Barca grała o awans to żaden problem, niech ich pokazują. tymczasem mamy prawdziwy hit a kibice muszą kombinować by go obejrzeć przez neta.
Szachtar też nie gra o awans... Tam spina się Benfica, a tu Juventus...

ODPOWIEDZ