Sezon 2012/2013

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:47

Oho. Zaczyna sie "klepnie" pod wynik do przerwy, wiec znajac zycie to interek strzeli z 3-4 bramki i bezproblemowo wygra :D

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:54

Smok-u pisze:Atalanta wygrywa 1-0, a powinna z 3. Jak Denis mógł spierniczyć taką sytuację? Nawet ja bym to strzelił. inter gra słabiutko, oby się nie obudzili w II połowie.
Bez przesady... ; ) Inter tez mial swoje sytuacje. Dwie glowki chociazby - obie wybronione cudem przez Consigliego.

No ale faktycznie, Atalanta gra dosc dobrze i sa grozni. Denis zas mial sytuacje wrecz fantastyczna - na 6 - 7 metrze, KOMPLETNIE bez krycia, z bramkarzem na linii. Mogl przyjac, podrapac sie po glowie i dopiero strzelic.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 21:57

Tak swoją drogą to co to za mgła nad stadionem w Bergamo? Jakieś race poszły, czy znów polują na jakiegoś Tupolewa?

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:00

it doesn't matter pisze:Oho. Zaczyna sie "klepnie" pod wynik do przerwy, wiec znajac zycie to interek strzeli z 3-4 bramki i bezproblemowo wygra :D
no i wykrakałeś, już 1:1 :(
dziś były piękne wyniki, Lazio, Napoli przegrywały, niestety skończyło się na zwycięstwach

EDIT: 2:1 :bravo:

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:11

it doesn't matter pisze:Oho. Zaczyna sie "klepnie" pod wynik do przerwy, wiec znajac zycie to interek strzeli z 3-4 bramki i bezproblemowo wygra :D
Dzisiaj sie Wam upiekło raczej :D

E: Pedalski warkoczyk i 3-2 :angry:
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 22:28 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:20

Uwaga nadchodzą mistrzowie? :D Brawo Atalanta ;).

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:27

Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:35

LordRahl pisze:Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:
Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:35

Interek już podobno wygrał scudetto w tym sezonie :rotfl:
Alfa i Omega pisze:
LordRahl pisze:Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:
Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.
WTF???
squinter pisze:Idealna kolejka.
Gdyby Napoli przegralo, teraz jest co nawyżej bardzo dobra :smile:
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 22:44 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:42

Idealna kolejka.

LordRahl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:47

Alfa i Omega pisze:
Oj przestań nie jest taki zły, zreszta podchodzę do niego trochę innaczej niż do normalnych piosenek, ma wartość taką sentymentalną :) Żaden wstyd znowu, piosenki ze stadionów są raczej w tym rytmie, nie jakieś powalające, ponadto mają być łatwie i melodyjne żeby wszyscy mogli śpiewać/wydzierać się na meczu :ok:

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:53

Bardzo dobra kolejka.
Idealna gdyby Napoli stracila punktow.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:53

Alfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.
A czegoś Ty się spodziewał? Że drużynę będzie zagrzewało do boju coś na wzór 9-tej symfonii Beethovena? Ale oczywiście ma prawo Ci się nie podobać. Mnie natomiast się podoba, bardzo.

Inter przegrał? Trochę to frajerskie, nie uważacie? Pobić największego rywala przerywając jego passę, by tydzień później roztrwonić wcześniej wywalczone 3pkt. Myśmy tak frajerzyli w latach 07-11

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 22:56

it doesn't matter pisze: E: Pedalski warkoczyk i 3-2 :angry:
Stary, po co te nerwy? :D Skończyło się tak, jak się skończyć miało, choć sędzia wyraźnie chciał dopomóc gościom doliczając 4 minuty i niesłusznie wywalając jednego z miejscowych.

Ciekawostka. Po naszym meczu z Duńczykami jeden z dziennikarzy Sky, a prywatnie kibic interu powiedział, że porażka Juve w derbach tylko rozzłościła, dodatkowo umotywowała i ostatecznie wzmocniła nasz zespół - ostatecznie mogła nam wyjść tylko na dobre. To widać na boisku. Nasi 2 ostatnie mecze rozegrali tak, jak tego od nich oczekujemy.
jareckik pisze: Gdyby Napoli przegralo, teraz jest co nawyżej bardzo dobra :smile:
Czy ja wiem? :think: Niebawem ich spotkanie z interem, a śmieciarze zdają się wychodzić z kryzysu. Gdzie dwóch się bije...
pumex pisze:Mnie natomiast się podoba, bardzo.
:ok:

SALUTATE LA CAPOLISTA!

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2012, 23:54

pumex pisze:
Alfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.
A czegoś Ty się spodziewał? Że drużynę będzie zagrzewało do boju coś na wzór 9-tej symfonii Beethovena? Ale oczywiście ma prawo Ci się nie podobać. Mnie natomiast się podoba, bardzo.
Między Beethovenem, a naszym hymnem są miliardy innych możliwych kompozycji ;)

Dziwię się tej burzy po moich słowach, przecież poza wydźwiękiem sentymentalnym, trudno w tym italo disco rodem z festiwalu w Opolu dostrzec jakiekolwiek pozytywy, psia mać :<

Zablokowany