Sezon 2012/2013
- jakku1
 - Juventino

Bez przesady... ; ) Inter tez mial swoje sytuacje. Dwie glowki chociazby - obie wybronione cudem przez Consigliego.Smok-u pisze:Atalanta wygrywa 1-0, a powinna z 3. Jak Denis mógł spierniczyć taką sytuację? Nawet ja bym to strzelił. inter gra słabiutko, oby się nie obudzili w II połowie.
No ale faktycznie, Atalanta gra dosc dobrze i sa grozni. Denis zas mial sytuacje wrecz fantastyczna - na 6 - 7 metrze, KOMPLETNIE bez krycia, z bramkarzem na linii. Mogl przyjac, podrapac sie po glowie i dopiero strzelic.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
						- Nedved1983
 - Juventino

no i wykrakałeś, już 1:1it doesn't matter pisze:Oho. Zaczyna sie "klepnie" pod wynik do przerwy, wiec znajac zycie to interek strzeli z 3-4 bramki i bezproblemowo wygra
dziś były piękne wyniki, Lazio, Napoli przegrywały, niestety skończyło się na zwycięstwach
EDIT: 2:1
- D-Rose
 - Juventino

Dzisiaj sie Wam upiekło raczejit doesn't matter pisze:Oho. Zaczyna sie "klepnie" pod wynik do przerwy, wiec znajac zycie to interek strzeli z 3-4 bramki i bezproblemowo wygra
E: Pedalski warkoczyk i 3-2
					Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 22:28 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- Alfa i Omega
 - Juventino

Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.LordRahl pisze:Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:
- jareckik
 - Juventino

Interek już podobno wygrał scudetto w tym sezonie  :rotfl:

WTF???Alfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.LordRahl pisze:Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:
Gdyby Napoli przegralo, teraz jest co nawyżej bardzo dobrasquinter pisze:Idealna kolejka.
					Ostatnio zmieniony 11 listopada 2012, 22:44 przez jareckik, łącznie zmieniany 1 raz.

- LordRahl
 - Juventino

Oj przestań nie jest taki zły, zreszta podchodzę do niego trochę innaczej niż do normalnych piosenek, ma wartość taką sentymentalnąAlfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.LordRahl pisze:Wiem, że ktoś może mieć mnie za hejtera ale czy oprócz zwycięstwa Juve, jest coś piękniejszego niż słuchać naszego hymnu ogladając porażkę Interu? :rotfl:
- juvemaroko
 - Juventino

Bardzo dobra kolejka.
Idealna gdyby Napoli stracila punktow.

Idealna gdyby Napoli stracila punktow.
- pumex
 - Juventino

A czegoś Ty się spodziewał? Że drużynę będzie zagrzewało do boju coś na wzór 9-tej symfonii Beethovena? Ale oczywiście ma prawo Ci się nie podobać. Mnie natomiast się podoba, bardzo.Alfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.
Inter przegrał? Trochę to frajerskie, nie uważacie? Pobić największego rywala przerywając jego passę, by tydzień później roztrwonić wcześniej wywalczone 3pkt. Myśmy tak frajerzyli w latach 07-11

- mrozzi
 - Juventino

- Podziekował: 4 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Stary, po co te nerwy?it doesn't matter pisze: E: Pedalski warkoczyk i 3-2
Ciekawostka. Po naszym meczu z Duńczykami jeden z dziennikarzy Sky, a prywatnie kibic interu powiedział, że porażka Juve w derbach tylko rozzłościła, dodatkowo umotywowała i ostatecznie wzmocniła nasz zespół - ostatecznie mogła nam wyjść tylko na dobre. To widać na boisku. Nasi 2 ostatnie mecze rozegrali tak, jak tego od nich oczekujemy.
Czy ja wiem?jareckik pisze: Gdyby Napoli przegralo, teraz jest co nawyżej bardzo dobra
pumex pisze:Mnie natomiast się podoba, bardzo.
SALUTATE LA CAPOLISTA!
- Alfa i Omega
 - Juventino

Między Beethovenem, a naszym hymnem są miliardy innych możliwych kompozycjipumex pisze:A czegoś Ty się spodziewał? Że drużynę będzie zagrzewało do boju coś na wzór 9-tej symfonii Beethovena? Ale oczywiście ma prawo Ci się nie podobać. Mnie natomiast się podoba, bardzo.Alfa i Omega pisze:Wszystko jest piękniejsze od słuchania naszego hymnu. Matko Boska. On jest tragiczny pod względem estetycznym, wstyd jak diabli.
Dziwię się tej burzy po moich słowach, przecież poza wydźwiękiem sentymentalnym, trudno w tym italo disco rodem z festiwalu w Opolu dostrzec jakiekolwiek pozytywy, psia mać :<