Serie A 12/13 (12): Pescara 1-6 JUVENTUS
- Skibil
- Redaktor
W ataku pozycyjnym Pescary wyraźnie widać rękę Zemana. Chiellini gra dość przeciętnie w tym sezonie i robi głupie błędy. Był karny dla Pescary, ale odbili sobie w grze - obsada sędziowska chyba myśli o wakacjach, żenada (znów). Co do ataku Juventusu nie ma co się rozpisywać, obrońcy Pescary kryją na radar i chyba telepatycznie próbują odebrać piłkę. Myślę, że to szansa dla Matriego/PaddyPower'a do strzelenia czegoś.
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2012, 21:40 przez Skibil, łącznie zmieniany 1 raz.
- strong return
- Juventino
Suszarka podziałała.
Gramy oczywiście dobrze, ale przez chwile niewiele brakowało do remisu. Marchisio uratował Buffonowi d... mam nadzieję, że sam nie doznał kontuzji tej części ciała. Mam nadzieję, że Q wytrzyma jeszcze z tą formą strzelecką przynajmniej te 1.5 tygodnia.

- Kubba
- Juventino
Hmmm fajnie jakby jeszcze ze dwie strzelili.
Ogólnie mecz zabójczy nie jest, chyba tylko dzięki tym bramką nie usnąłem. Podanie, wycofanie, podanie do przodu, podanie w bok, wycofanie, podanie i... gol. W między czasie jakaś akcja Pescary i powtórka.
A tak bardziej poważnie, która to już żółta dla Pirlo? Jak tak dalej będzie to go zabraknie na jakieś ważne spotkanie.
Buffon dziś nie pewnie.
Ogólnie mecz zabójczy nie jest, chyba tylko dzięki tym bramką nie usnąłem. Podanie, wycofanie, podanie do przodu, podanie w bok, wycofanie, podanie i... gol. W między czasie jakaś akcja Pescary i powtórka.
A tak bardziej poważnie, która to już żółta dla Pirlo? Jak tak dalej będzie to go zabraknie na jakieś ważne spotkanie.
Buffon dziś nie pewnie.
- Deyvid
- Juventino
W końcu jakiś pogrom do przerwy w naszym wykonaniu! 
Chociaż prawdę mówiąc, to mam wrażenie, że to w dużej mierze zasługa bramkarza gospodarzy.. Całe szczęście, że nie gra Matri, bo było by pewnie z 1-2 do przerwy zamiast aktualnego wyniku =D
Pescara gra dosyć otwarty futbol, nie murują się, dzięki temu oglądamy na prawdę świetne widowisko
)

Chociaż prawdę mówiąc, to mam wrażenie, że to w dużej mierze zasługa bramkarza gospodarzy.. Całe szczęście, że nie gra Matri, bo było by pewnie z 1-2 do przerwy zamiast aktualnego wyniku =D
Pescara gra dosyć otwarty futbol, nie murują się, dzięki temu oglądamy na prawdę świetne widowisko

- pumex
- Juventino
Szwagier? Po co? Żeby rozpalił grilla? Cieszmy się dobrą grą Seby do 90-tej minuty. W tak ogórkowym meczu jeszcze coś wsadzi, Vucinic bankowo nic.jackop pisze:Po przerwie niech sobie wejdzie Szwagier, Licht i Gacek.
Licht? Po co? Isla gra swoje.
Gacek? No.. ewentualnie.

- SKAr7
- Juventino
Eta Beta robi z rywala miazgę. Miodowa pół-asysta piętą.
Ale Pescara sama sobie na to zasłużyła. Może i taką piłką trzymają się ponad spadkiem, ale jeśli mają bodaj najgorszą obronę w historii Serie A, to tylko tak to się mogło skończyć.
Zadziwia mnie Perrin. Niby mówią o nim "wielki talent", stoi w bramce młodzieżówki kosztem naszego chłopaka z Lanciano, a ja za każdym razem jak go oglądam (chyba 3 razy), to gość wygląda jakby go wzięto z stadionowej łapanki, bo nikomu z pola się nie chciało stanąć. I za każdym razem traci min. 4 bramki.
Jakku1, jaka średnia Quagli? Zeszło poniżej gol co 60 minut? :lol:
Ale Pescara sama sobie na to zasłużyła. Może i taką piłką trzymają się ponad spadkiem, ale jeśli mają bodaj najgorszą obronę w historii Serie A, to tylko tak to się mogło skończyć.
Zadziwia mnie Perrin. Niby mówią o nim "wielki talent", stoi w bramce młodzieżówki kosztem naszego chłopaka z Lanciano, a ja za każdym razem jak go oglądam (chyba 3 razy), to gość wygląda jakby go wzięto z stadionowej łapanki, bo nikomu z pola się nie chciało stanąć. I za każdym razem traci min. 4 bramki.
Jakku1, jaka średnia Quagli? Zeszło poniżej gol co 60 minut? :lol:
Ostatnio zmieniony 10 listopada 2012, 21:43 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mozna
- Juventino
Od czegoś trzeba zacząć, byleby regularnie punktował te ogórki a może przełoży się to na lepszych przeciwników. Ja mimo wszystko w to wierzę bo potencjału odmówić mu nie można.pumex pisze: Giovinco - powoli staje się standardem schemat: ogórki --> wesoła gierka --> dobra gra Seby
Wygląda to trochę jak sparing przedsezonowy. Gio włączył mózg i od raz jest z niego jakiś pożytek na boisku. Ciekawe jak by się prezentowała Pescara z Verrattim, Immobile i Insigne.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Azazel
- Juventino
Jeszcze powinien wejść Matri i huknąć bramkę 8) .
Mecz fajny i można śrubować wynik, jakiś rekord coś to by poprawiło morale zespołu i pokazało - choć to tylko Pescara - że z Interem to był przypadek. Pokaże w pewien sposób naszą moc i nie spodziewałbym się spoczęcia na laurach. Zawodnicy zobaczyliby, że to przynosi wymierny efekt.
Jedziemy panowie, wyjdźmy tak samo zmotywowani w drugiej połowie!
Mecz fajny i można śrubować wynik, jakiś rekord coś to by poprawiło morale zespołu i pokazało - choć to tylko Pescara - że z Interem to był przypadek. Pokaże w pewien sposób naszą moc i nie spodziewałbym się spoczęcia na laurach. Zawodnicy zobaczyliby, że to przynosi wymierny efekt.
Jedziemy panowie, wyjdźmy tak samo zmotywowani w drugiej połowie!
- Cabrini_idol
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, tylko ta bramka dla Pescary mi kupon zniszczyla 

- Swider10
- Juventino
Niszczymy ich! Chyba ta porażka z interem faktycznie ich zmobilizowała
Wszystko fajnie, ładnie i przyjemnie oby tak dalej
(jeszcze z dwie mogli by wcisnąć:D)
PS. 10 dni do meczu z Chelsea !!!

PS. 10 dni do meczu z Chelsea !!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Właśnie się doczekał i będzie pauzował z Lazio.Kubba pisze:A tak bardziej poważnie, która to już żółta dla Pirlo? Jak tak dalej będzie to go zabraknie na jakieś ważne spotkanie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!