Chimenti - po co?
- Dionizos
- Juventino
Nie bardzo o to chodzi. Uznałem, że masz niski poziom inteligencji, po przeczytaniu kilku twoich postow 8) . Teraz jednak zmienie zdanie, potrafisz jednak pisac 8) .Wazup pisze:Hmm uwazasz ze skoro ktos ma zdanie odmienne od twojego to znaczy ze ma niski poziom IQ ? Gratuluje....... :lol:
- Wazup
- Juventino
Do tej pory tylko czytałem ale ostatnio zacząłem skrobać coś na tym forum, no ale skoro to ma tylko kłótnie wywoływać to wróce do samego czytania hehe....Dionizos pisze:Nie bardzo o to chodzi. Uznałem, że masz niski poziom inteligencji, po przeczytaniu kilku twoich postow 8) . Teraz jednak zmienie zdanie, potrafisz jednak pisac 8) .Wazup pisze:Hmm uwazasz ze skoro ktos ma zdanie odmienne od twojego to znaczy ze ma niski poziom IQ ? Gratuluje....... :lol:
- krzyzu
- Juventino
Chyba taka jest wlasnie idea forow i innych grup dyskusyjnych zeby sie "klocic" ( niektorzy nazywaja to wymiana pogladow :-).Do tej pory tylko czytałem ale ostatnio zacząłem skrobać coś na tym forum, no ale skoro to ma tylko kłótnie wywoływać to wróce do samego czytania hehe....
Forza Italia !