Chimenti - po co?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 13:10

Wazup pisze:Hmm uwazasz ze skoro ktos ma zdanie odmienne od twojego to znaczy ze ma niski poziom IQ ? Gratuluje....... :lol:
Nie bardzo o to chodzi. Uznałem, że masz niski poziom inteligencji, po przeczytaniu kilku twoich postow 8) . Teraz jednak zmienie zdanie, potrafisz jednak pisac 8) .

Wazup

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 13:49

Dionizos pisze:
Wazup pisze:Hmm uwazasz ze skoro ktos ma zdanie odmienne od twojego to znaczy ze ma niski poziom IQ ? Gratuluje....... :lol:
Nie bardzo o to chodzi. Uznałem, że masz niski poziom inteligencji, po przeczytaniu kilku twoich postow 8) . Teraz jednak zmienie zdanie, potrafisz jednak pisac 8) .
Do tej pory tylko czytałem ale ostatnio zacząłem skrobać coś na tym forum, no ale skoro to ma tylko kłótnie wywoływać to wróce do samego czytania hehe.... :wink:

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 19:54

Do tej pory tylko czytałem ale ostatnio zacząłem skrobać coś na tym forum, no ale skoro to ma tylko kłótnie wywoływać to wróce do samego czytania hehe....
Chyba taka jest wlasnie idea forow i innych grup dyskusyjnych zeby sie "klocic" ( niektorzy nazywaja to wymiana pogladow :-).

Forza Italia !
ODPOWIEDZ