Bramkarz Arsenalu

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 08:49

Był nim Seaman, jest - Lehman. Pierwszy - strasznie stary, drugi - trochę mniej. Szefowie Arsenalu moim zdaniem zawalili sprawę. Lehman co prawda gra nieźle, ale ile jeszcze może pociągnąć: 2, 3 lata? Wg. mnie Arsenal zamiast Niemca powinien był sprowadzić albo Abbiatiego, albo innego Niemca - rewelacyjnego bramkarza Vfb Stuttgart - Timo Hildebrandta. Co o tym myślicie? Wg. mnie to jedyne słuszne kandydatury.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 09:09

Szczerze mówiąc zwisa mi to co robi Arsenal :D
Przegrali walke o Rustu z Barcą i mósieli szybko szukać następcy Seamana... trafiło na Lehmana...

★ ★ ★
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 09:51

Jak dowiedzialem sie ze Lehmann zastapi Seamana to sie zdziwilem..poza miedzy nimi jest kilka lat roznicy..naprawde malo..ale coz..ne wem czy Hildebrand byl na sprzedaz..wiec musieli znalezc kogos innego...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Eryk Anonim FCI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 21:14

O Hilda bije się tyle klubów obecnie, że wtedy by go nie kupili raczej, poza tym wtedy nie było go tak widać...nie tylko Ty zauważyłeś ten talencik. No a co do Lehmanna - to i tak lepiej, niż jechać dalej na superseamanie :)

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów :) Mam nadzieję na budujące dyskusje
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 21:31

Ta teraz to mogli by kupić Hildebranda ale przed poczatkiem sezonu mało kto go znał 8)

Zawsze Wierni ! ! !
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 21:52

Według mnie to był zły krok Arsenalu, powinni sobie kupić Dudka, bo i tak ci Z Liverpoolu nie chcą aby Dudek przez to że gra w Anglii powstrzymał Anglię. A w arsenalu byłby bezkonkurencyjny i był grał w podstawowym składzie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 22:04

Stary jaki błąd ??!! Arsenal nie miał kasy na innego bramkarza. Kanonierzy są w trakcie budowy stadionu i oszczędzaja na czym się da !! Z tego co pamiętam przed sezonem Wenger miał do wydania tylko 7 mln $. Za takie pieniądze nie kupiłby Abiattiego a Tibo był jeszcze mało znany. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo. Jestem pewien, że jest to tylko rozwiazanie tymczasowe. Kiedy skończą budowac stadion zainwestują pewnie w zawodników i zatrudnia jakiegoś młodszego zawodnika

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 16:16

Rasi pisze:Stary jaki błąd ??!! Arsenal nie miał kasy na innego bramkarza. Kanonierzy są w trakcie budowy stadionu i oszczędzaja na czym się da !! Z tego co pamiętam przed sezonem Wenger miał do wydania tylko 7 mln $. Za takie pieniądze nie kupiłby Abiattiego a Tibo był jeszcze mało znany. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo. Jestem pewien, że jest to tylko rozwiazanie tymczasowe. Kiedy skończą budowac stadion zainwestują pewnie w zawodników i zatrudnia jakiegoś młodszego zawodnika
Dzięki. Nic nie iedziałem o nowym stadionie.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 18:17

Lehman jak Lehman!
Ważne że potrafi zastąpić Seamana!!
Nawet gra lepiej od niego!

el.p

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 18:21

a czyje to forum JUVE czy arsenalu?

OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 18:29

el.p pisze:a czyje to forum JUVE czy arsenalu?
A czy temat jest w pokóju Juventus czy Swiat.
Jednak swiat.

Więc człowieku zastanów sie co ty piszesz to Forum Może jest głównie o JUVE ale inne tematy są również dozwolone poto inne pokoje

Wieć jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

Obrazek
nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 18:42

Mogli kupic innego bramkarza bo Lehman niedoc ze stary to jeszcze chyba nie nalezy do najlepszych bramkarzy na swiecie

!!! JUVENTUS TURYN !!!
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 18:58

Rasi pisze:. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo.
O ile dobrze mi wiadomo, to tak zupełnie za darmo to on nie przeszedl, ale na perwno nie zapłacili za niego jakiejs ogromnej kwoty...

Jak dla mnie to Arsenal moze grac wogole bez bramkarza...mi to zwisa :wink:

ODPOWIEDZ