Bramkarz Arsenalu
- Łukasz
- Juventino
Był nim Seaman, jest - Lehman. Pierwszy - strasznie stary, drugi - trochę mniej. Szefowie Arsenalu moim zdaniem zawalili sprawę. Lehman co prawda gra nieźle, ale ile jeszcze może pociągnąć: 2, 3 lata? Wg. mnie Arsenal zamiast Niemca powinien był sprowadzić albo Abbiatiego, albo innego Niemca - rewelacyjnego bramkarza Vfb Stuttgart - Timo Hildebrandta. Co o tym myślicie? Wg. mnie to jedyne słuszne kandydatury.
- nookie
- Juventino
Jak dowiedzialem sie ze Lehmann zastapi Seamana to sie zdziwilem..poza miedzy nimi jest kilka lat roznicy..naprawde malo..ale coz..ne wem czy Hildebrand byl na sprzedaz..wiec musieli znalezc kogos innego...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Eryk Anonim FCI
- Juventino
O Hilda bije się tyle klubów obecnie, że wtedy by go nie kupili raczej, poza tym wtedy nie było go tak widać...nie tylko Ty zauważyłeś ten talencik. No a co do Lehmanna - to i tak lepiej, niż jechać dalej na superseamanie 

Tak, kibic Interu Mediolan. Tak, na forum Juventusu... spokojnie, bez bluzgów
Mam nadzieję na budujące dyskusje

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie to był zły krok Arsenalu, powinni sobie kupić Dudka, bo i tak ci Z Liverpoolu nie chcą aby Dudek przez to że gra w Anglii powstrzymał Anglię. A w arsenalu byłby bezkonkurencyjny i był grał w podstawowym składzie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Rasi
- Qualità Juventino
Stary jaki błąd ??!! Arsenal nie miał kasy na innego bramkarza. Kanonierzy są w trakcie budowy stadionu i oszczędzaja na czym się da !! Z tego co pamiętam przed sezonem Wenger miał do wydania tylko 7 mln $. Za takie pieniądze nie kupiłby Abiattiego a Tibo był jeszcze mało znany. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo. Jestem pewien, że jest to tylko rozwiazanie tymczasowe. Kiedy skończą budowac stadion zainwestują pewnie w zawodników i zatrudnia jakiegoś młodszego zawodnika
- Łukasz
- Juventino
Dzięki. Nic nie iedziałem o nowym stadionie.Rasi pisze:Stary jaki błąd ??!! Arsenal nie miał kasy na innego bramkarza. Kanonierzy są w trakcie budowy stadionu i oszczędzaja na czym się da !! Z tego co pamiętam przed sezonem Wenger miał do wydania tylko 7 mln $. Za takie pieniądze nie kupiłby Abiattiego a Tibo był jeszcze mało znany. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo. Jestem pewien, że jest to tylko rozwiazanie tymczasowe. Kiedy skończą budowac stadion zainwestują pewnie w zawodników i zatrudnia jakiegoś młodszego zawodnika
- OskarG
- Juventino
A czy temat jest w pokóju Juventus czy Swiat.el.p pisze:a czyje to forum JUVE czy arsenalu?
Jednak swiat.
Więc człowieku zastanów sie co ty piszesz to Forum Może jest głównie o JUVE ale inne tematy są również dozwolone poto inne pokoje
Wieć jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj

- JuveQL
- Juventino
O ile dobrze mi wiadomo, to tak zupełnie za darmo to on nie przeszedl, ale na perwno nie zapłacili za niego jakiejs ogromnej kwoty...Rasi pisze:. Natomiast były golkiper Borussi przeszedł chyba za darmo.
Jak dla mnie to Arsenal moze grac wogole bez bramkarza...mi to zwisa