Jak radzą sobie byli Juventini
- Tata
- Juventino
@Machnes
Dzięki, ale mi chodziło o link, na których można obejrzeć meczyki Sydney bo dzisiaj z rana chciałem zobaczyć meczyk, a tu dupa nic nie chciało wejść.
Dzięki, ale mi chodziło o link, na których można obejrzeć meczyki Sydney bo dzisiaj z rana chciałem zobaczyć meczyk, a tu dupa nic nie chciało wejść.
Skąd ta agresja? Czyżby rodzice mówili Tobie że za wiele czasu spędzasz na fb zamiast w realnym świecie?To szukaj sobie linków sam. Co mnie to obchodzi czy ktoś ma fb czy nie. Chciałeś się dowiedzieć gdzie znaleźć link, odpowiedź dostałeś.
- Arcadio Morello
- Juventino
Alex wciąż w formie :-D. Przydał by się w JUVE. Zarząd Juve.... brak słów. To w jaki sposób potraktowali Alexa.

- Pan Mietek
- Juventino
Przestań się mazać. Połowa z Twoich postów to żale z powodu Del Piero i bezmyślne ataki na "zakompleksiony" zarząd. Nie zachowuj się jak dziecko.Arcadio Morello pisze:Alex wciąż w formie :-D. Przydał by się w JUVE. Zarząd Juve.... brak słów. To w jaki sposób potraktowali Alexa.
Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina?

- Nicolas
- Juventino
Z całym szacunkiem, ale płacz po Del Piero jest nieuzasadniony. Jako legenda szkoda, ze nie skończy kariery we Juve, ale jako piłkarz to niestety mimo wielkich umiejętności to na ligę, a co więcej na LM to niestety za mało: słaba forma fizyczna, nie te lata po prostu.
Nie chce być źle zrozumiany Alex jest OGROMNĄ LEGENDĄ i szkoda, że rozstał się z Juventusem, ale piłkarsko nie te lata ot co
Nie chce być źle zrozumiany Alex jest OGROMNĄ LEGENDĄ i szkoda, że rozstał się z Juventusem, ale piłkarsko nie te lata ot co

- GKS Katowice
- Juventino
Gdyby Alex został i grał to głównie za zasługi, a to groźne dla zespołu. Z nim naprawdę zarząd miał wielki dylemat, bowiem z jednej strony ogromna legenda i autorytet kibiców, a z drugiej starzejący się i coraz słabszy fizycznie piłkarz. Posadzić na ławce, gdzie często już nie mogłem patrzeć na jego smutną minę, ale jednak zostawić w zepole, czy nie przedłużyć kontraktu, by mu tego oszczędzić, ale za to jawnie zrezygnować z człowieka instytucji? Moim zdaniem postąpili najrozsądniej. Być może Del Piero jakimś cudem wciąż nadążałby za resztą, ale tutaj prawdopodobieństwo jest nikłe.
- @D@$
- Juventino
Proponuję pisać o Alexie w temacie o Del Piero, bo chyba się robią niepotrzebnie dwie równoległe dyskusje, poza tym pisanie o Alexie jako "byłym Juventino" jest jak dla mnie niesmaczne
A na bank wrócil do kadry? Bo z tego nie bardzo to wynika: http://www.livesports.pl/mecz/GOD7HfLk/#sklady;1
Mi tam osobiście bliżej do Krasica, fajnie jakby się pozbierał i w klubie i wrócił do reprezentacji.

Życzę powodzenia, do Juve tak czy siak nie pasuje.Pan Mietek pisze:Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina?
A na bank wrócil do kadry? Bo z tego nie bardzo to wynika: http://www.livesports.pl/mecz/GOD7HfLk/#sklady;1

Mi tam osobiście bliżej do Krasica, fajnie jakby się pozbierał i w klubie i wrócił do reprezentacji.
- Antek666
- Juventino
o,popieram.@D@$ pisze:Proponuję pisać o Alexie w temacie o Del Piero, bo chyba się robią niepotrzebnie dwie równoległe dyskusje
Elia jak i jakiś inny drugi zawodnik(nie znam typa,jakiś 21-latek z Feyenoordu) zostali powołani wczoraj do kadry-dlatego też ich nie ma w tym protokole meczowym z piątkowego ich meczu.Ktoś im wypadł czy coś i eljero też dostał powołanie w to miejsce,potwierdzone info,sprawdzilem na stronie KNVB.@D@$ pisze:Życzę powodzenia, do Juve tak czy siak nie pasuje.Pan Mietek pisze:Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina?
A na bank wrócil do kadry? Bo z tego nie bardzo to wynika: http://www.livesports.pl/mecz/GOD7HfLk/#sklady;1![]()
Więc został dokooptowany do kadry po prostu z listy rezerwowej czy cuś,w werderze cieniuje,w tej sprawie ufam fanom Werderu i ich opiniom stricte o Eljero,które pochlebne delikatnie mówiąc nie były.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
oby tylko nie strzelił z 15 goli bo jeszcze wykupimy pół jego karty za 11mln tak jak Giovinco...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- @D@$
- Juventino
No, Milos pozbierał się fizycznie (pierwszy mecz w podstawie), być może forma wraca, oby, pierwsza asysta: Swoją drogą Puma stroje bramkarskie chyba zrobiła wszystkie na jedno kopytorh pisze:z tego co widac to Krasic radzi sobie jeszcze gorzej niz holender. Malo gra i niczym nie zachwyca. Jego kariera chyba sie skonczyla. Trzeba sobie dac do zrozumienia, ze jest cienki.

Co do Amauriego, to nie zaskoczył mnie, głową to on zawsze świetnie grał, szkoda że niewiele więcej umie.
- mateusz6
- Juventino
Del Neri w Genoi. Trzeba się z tego cieszyć, bo wiadomo, źe będzie grał 442 czyli Ciro z Boriello będą grać razem w podstawie. Ciekawe jakie wyniki będzie osiągać Genoa z Alojzem na ławce.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.