Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2012, 15:09

Tata pisze: Komuś może się to wydać dziwne, ale nie każdy żyje w świecie fb

Del Piero style ;) Zawiodłem się trochę na tym wyborze Alexa.

Tata

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2012, 16:34

@Machnes

Dzięki, ale mi chodziło o link, na których można obejrzeć meczyki Sydney bo dzisiaj z rana chciałem zobaczyć meczyk, a tu dupa nic nie chciało wejść.
To szukaj sobie linków sam. Co mnie to obchodzi czy ktoś ma fb czy nie. Chciałeś się dowiedzieć gdzie znaleźć link, odpowiedź dostałeś.
Skąd ta agresja? Czyżby rodzice mówili Tobie że za wiele czasu spędzasz na fb zamiast w realnym świecie?

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2012, 23:26

Alex wciąż w formie :-D. Przydał by się w JUVE. Zarząd Juve.... brak słów. To w jaki sposób potraktowali Alexa.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 10:51

Arcadio Morello pisze:Alex wciąż w formie :-D. Przydał by się w JUVE. Zarząd Juve.... brak słów. To w jaki sposób potraktowali Alexa.
Przestań się mazać. Połowa z Twoich postów to żale z powodu Del Piero i bezmyślne ataki na "zakompleksiony" zarząd. Nie zachowuj się jak dziecko.

Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina? :)

Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 11:57

Z całym szacunkiem, ale płacz po Del Piero jest nieuzasadniony. Jako legenda szkoda, ze nie skończy kariery we Juve, ale jako piłkarz to niestety mimo wielkich umiejętności to na ligę, a co więcej na LM to niestety za mało: słaba forma fizyczna, nie te lata po prostu.

Nie chce być źle zrozumiany Alex jest OGROMNĄ LEGENDĄ i szkoda, że rozstał się z Juventusem, ale piłkarsko nie te lata ot co ;)

GKS Katowice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 12:26

Gdyby Alex został i grał to głównie za zasługi, a to groźne dla zespołu. Z nim naprawdę zarząd miał wielki dylemat, bowiem z jednej strony ogromna legenda i autorytet kibiców, a z drugiej starzejący się i coraz słabszy fizycznie piłkarz. Posadzić na ławce, gdzie często już nie mogłem patrzeć na jego smutną minę, ale jednak zostawić w zepole, czy nie przedłużyć kontraktu, by mu tego oszczędzić, ale za to jawnie zrezygnować z człowieka instytucji? Moim zdaniem postąpili najrozsądniej. Być może Del Piero jakimś cudem wciąż nadążałby za resztą, ale tutaj prawdopodobieństwo jest nikłe.

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 12:57

Proponuję pisać o Alexie w temacie o Del Piero, bo chyba się robią niepotrzebnie dwie równoległe dyskusje, poza tym pisanie o Alexie jako "byłym Juventino" jest jak dla mnie niesmaczne :whistle:
Pan Mietek pisze:Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina? :)
Życzę powodzenia, do Juve tak czy siak nie pasuje.
A na bank wrócil do kadry? Bo z tego nie bardzo to wynika: http://www.livesports.pl/mecz/GOD7HfLk/#sklady;1 :think:

Mi tam osobiście bliżej do Krasica, fajnie jakby się pozbierał i w klubie i wrócił do reprezentacji.

Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 14:42

@D@$ pisze:Proponuję pisać o Alexie w temacie o Del Piero, bo chyba się robią niepotrzebnie dwie równoległe dyskusje
o,popieram.
@D@$ pisze:
Pan Mietek pisze:Elia wrócił do reprezentacji Holandii a w Werderze jest zawodnikiem pierwszego składu. Może jednak coś będzie z mudżina? :)
Życzę powodzenia, do Juve tak czy siak nie pasuje.
A na bank wrócil do kadry? Bo z tego nie bardzo to wynika: http://www.livesports.pl/mecz/GOD7HfLk/#sklady;1 :think:

Mi tam osobiście bliżej do Krasica, fajnie jakby się pozbierał i w klubie i wrócił do reprezentacji.
Elia jak i jakiś inny drugi zawodnik(nie znam typa,jakiś 21-latek z Feyenoordu) zostali powołani wczoraj do kadry-dlatego też ich nie ma w tym protokole meczowym z piątkowego ich meczu.Ktoś im wypadł czy coś i eljero też dostał powołanie w to miejsce,potwierdzone info,sprawdzilem na stronie KNVB.

Więc został dokooptowany do kadry po prostu z listy rezerwowej czy cuś,w werderze cieniuje,w tej sprawie ufam fanom Werderu i ich opiniom stricte o Eljero,które pochlebne delikatnie mówiąc nie były.

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2012, 14:52

z tego co widac to Krasic radzi sobie jeszcze gorzej niz holender. Malo gra i niczym nie zachwyca. Jego kariera chyba sie skonczyla. Trzeba sobie dac do zrozumienia, ze jest cienki.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 15:40

Amauri strzela dla Parmy.
...z karnego :smile:

Edit: Z akcji też trafił.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 18:27

karny:

główka:

Ciekawe czy przed tym sezonem też składał jakieś zapewnienia co do ilości strzelonych bramek :D .

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 21 października 2012, 19:13

oby tylko nie strzelił z 15 goli bo jeszcze wykupimy pół jego karty za 11mln tak jak Giovinco...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 14:18

rh pisze:z tego co widac to Krasic radzi sobie jeszcze gorzej niz holender. Malo gra i niczym nie zachwyca. Jego kariera chyba sie skonczyla. Trzeba sobie dac do zrozumienia, ze jest cienki.
No, Milos pozbierał się fizycznie (pierwszy mecz w podstawie), być może forma wraca, oby, pierwsza asysta: Swoją drogą Puma stroje bramkarskie chyba zrobiła wszystkie na jedno kopyto :prochno:

Co do Amauriego, to nie zaskoczył mnie, głową to on zawsze świetnie grał, szkoda że niewiele więcej umie.

mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 15:10

Del Neri w Genoi. Trzeba się z tego cieszyć, bo wiadomo, źe będzie grał 442 czyli Ciro z Boriello będą grać razem w podstawie. Ciekawe jakie wyniki będzie osiągać Genoa z Alojzem na ławce.

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 października 2012, 21:50

Jak już mówimy o Borriello, to wypadł na 6 tygodni z powodu kontuzji kostki, a dokładniej skręcenia. Nabawił się tego urazu podczas meczu ligowego z Romą.

Obrazek
ODPOWIEDZ