Afera Calcioscommesse
- D-Rose
- Juventino
zawieszenie na 10 miesiecy - ŹLE
zawieszenie na 4 miesiace - ŹLE
Co za ludzie :roll:
Proponuje baranka o sciane. Takiego mocnego, a najlepiej zeby ta sciana miala przykrecony jeszcze kaloryfer.No cóż przynajmniej LE wygramy na bank!

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Chyba należy uznać, że w porządku. Uniewinnienie było raczej i tak mało realne, a jakby nie patrzeć, karę skrócono o pół roku. Więc tak czy siak jest dużo lepiej, jeszcze w tym roku zobaczymy Antka na ławce.
- Bartek88
- Juventino
Jest jeszcze mozliwosc odwolania sie gdzies?
Z tego co udalo mi sie wyczytać to CONI jest obiektywną instytucją i w takim razie wyrok ten oznacza, ze Conte jednak winny jest niesportowego zachowania:/ Moze ktos obalic jakos tą tezę ?
Z tego co udalo mi sie wyczytać to CONI jest obiektywną instytucją i w takim razie wyrok ten oznacza, ze Conte jednak winny jest niesportowego zachowania:/ Moze ktos obalic jakos tą tezę ?
- albertcamus
- Juventino
wyrok jest prawomocny. dalszych odwołań nie będzie.Bartek88 pisze:Jest jeszcze mozliwosc odwolania sie gdzies?
- pumex
- Juventino
Uprzedzę Lypsky'ego i rzeknę: znowu Gazzetta wiedziała o wszystkim wcześniej, niż sędziowie :lol:
Jest jak jest, lepsze 4 miesiące niż 10, ale jednak spory niesmak pozostaje, kiepski kabaret
Czekamy do 15-go na uzasadnienie. Coś czuję, że w nim będzie ciąg dalszy komedii
Jest jak jest, lepsze 4 miesiące niż 10, ale jednak spory niesmak pozostaje, kiepski kabaret
Czekamy do 15-go na uzasadnienie. Coś czuję, że w nim będzie ciąg dalszy komedii

A co, według Ciebie to dobrze że mamy zawieszonego trenera i znów nadszarpniętą reputację? Dobre było by tylko uniewinnienie.it doesn't matter pisze:zawieszenie na 10 miesiecy - ŹLE
Taaa FIGC też.Bartek88 pisze:Z tego co udalo mi sie wyczytać to CONI jest obiektywną instytucją
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- D-Rose
- Juventino
Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, ze dobrze, ze mamy zawieszonego. Tylko lepiej miec go zawieszonego na 4 miesiace niz na 10. A tutaj oczywiscie stekanie:
10 miesiecy - ŹLE, bo cały sezon
4 miesiace - ŹLE, bo po meczach z napoli, interem i milanem
Uniewinienie - tez byloby ŹLE, bo info tak czy siak poszło w swiat.
Pozatym chyba nie wierzyłes w uniewinnienie? Bo jezeli wierzyłes to gratuluje optymizmu i rózowych okularów przez ktore patrzysz na swiat.
10 miesiecy - ŹLE, bo cały sezon
4 miesiace - ŹLE, bo po meczach z napoli, interem i milanem
Uniewinienie - tez byloby ŹLE, bo info tak czy siak poszło w swiat.
Pozatym chyba nie wierzyłes w uniewinnienie? Bo jezeli wierzyłes to gratuluje optymizmu i rózowych okularów przez ktore patrzysz na swiat.
Ostatnio zmieniony 05 października 2012, 17:52 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- GKS Katowice
- Juventino
No cóż, w obecnych okolicznościach trzeba przyjąć te 4 miesiące z ulgą. Co nie zmienia faktu, że cała sprawa to skandal i kpina. Mam nadzieję, że to ostatni taki przypadek. Swoją drogą to jak odpadniemy w grupie LM, cała praca Conte w zeszłym sezonie pójdzie się kochać, pnieważ nawet nie powącha atmosfery tych rozgrywek. Nie licząc trybun rzecz jana...
Wszystko zrozumiałem. Dla mnie i 10 i 4 to źle. Wiem, że to lepiej niż 10, ale dalej źle.it doesn't matter pisze:Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem, ze dobrze, ze mamy zawieszonego. Tylko lepiej miec go zawieszonego na 4 miesiace niz na 10. A tutaj oczywiscie stekanie:
Co do moich różowych okularów w tej sprawie to:it doesn't matter pisze: Pozatym chyba nie wierzyłes w uniewinnienie? Bo jezeli wierzyłes to gratuluje optymizmu i rózowych okularów przez ktore patrzysz na swiat.
Więc nie cwaniacz z takimi tekstami.moj post z 99 strony tego tematu pisze: Raczej bym się nie spodziewał za wiele po tej apelacji. Przecież prezydent CONI - Petrucci po rozprawie w drugiej instancji powiedział, że Juventus nie powinien krytykować sportowego wymiaru sprawiedliwości ( czyli tak jak by powiedział nam "zamknąć mordy" ). Potem stwierdził jeszcze, że rozumie Zemana i że on tylko powiedział na głos to, co wszyscy wiedzą ale się nie odzywają ( chodzi o ten tekst, że zawieszony trener nie powinien móc trenować normalnie drużyny ). Tak więc sami rozumiecie....
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Jak wydawali wyrok 10 miesięcy zawieszenia dla Conte, to onet i reszta szmatławców wsadziła info na główną jeszcze przed JP i SJ. Teraz ani widu, ani słychu :lol:
Odnośnie calciopoli: zadziwiające słowa Recoby
Odnośnie calciopoli: zadziwiające słowa Recoby

- Bartek88
- Juventino
Czy jest cos takiego jak jeszcze odwolanie sie do UEFA od CONI ?
//EDIT:1
//EDIT:1
A to przepraszam, ostatnio mam zaleglosci z czytaniem forum.Nie ma, Bartku, tyle razy już było to tłumaczone, również Tobie.
Ostatnio zmieniony 05 października 2012, 20:02 przez Bartek88, łącznie zmieniany 2 razy.
- pumex
- Juventino
Nie ma, Bartku, tyle razy już było to tłumaczone, również Tobie. Ile można powtarzać, że FIGC jest częścią UEFA..?! Sprawę rozpatrywał TNAS przy CONI, która była sporem między FIGC i Conte, a nie FIGC i Juventusem, więc samo to dyskwalifikuje udział UEFYBartek88 pisze:Czy jest cos takiego jak jeszcze odwolanie sie do UEFA od CONI ?