JUVE-Parma 4-0 :D:D:D
- JuveQL
- Juventino
Ten ktoś to byłem jaEl_chico_a_Coruna pisze:A kto pamieta jak dzis rano pisalem ze snila mi sie porazka 0-4? Ktos (sorki nie pamietam) powiedzial mi ze sny interpretuje sie odwrotnie! Dzieki stary, ze miales racje!

Własnie chciałem to przypomniec ale widze ze mnie ubiegłes...Oby wiecej takich snów w Twoim wykonaniu
Zgadzam sie. Az mi sie miło robi jak widze ze nasi młodzi piłkarze grają, i to grają bardzo dobrze, maja wielki wpływ na gre druzyny. Tak 3mać!!!DJ Juventinho pisze:Nareszcie zaczynają się opłacać inwestycje w młodych piłkarzy. W ostatnich latach przez Juve przewinęło się mnóstwo obiecujących piłkarzy. Juve w nich inwestowało i zaczyna to procentować. Kolejny dobry mecz Mareski, świetny występ Miccoliego
- x_men_1988
- Juventino
Swiergot przecież każden czekał na atak Del Piero - Di Vaio , a tu lippi postawił na Miccoliego . Oczywiście trochę przesadziłem mówiąc że to rotacja , ale można by nazwać to "małą rotacją"
. 
A co do gry Del Piero to przecież nie jest jego pierwszy bardzo dobry występ , bo przecież początek sezonu miał bardzo dobry .

A co do gry Del Piero to przecież nie jest jego pierwszy bardzo dobry występ , bo przecież początek sezonu miał bardzo dobry .
- RadeKas
- Juventino
No a mi sie akurat w niedziele net zwalil :evil:
Zwyciestwo, musze przyznac, bardzo mnie zaskoczylo. Spodziewalem sie wygranej, ale takiego pogromu nie :shock:. Z tego co widzialem, to kolejny kapitalny mecz Maresci. Ten zawodnik z meczu na mecz zadziwia mnie corza bardziej. Po prostu rosnie nam fantastyczny zawodnik. No i Alex, strzelil gola i mial asyste, to oznaka ze wraca do wysmienitej formy. I dobrze bo jak sie patrzy na jego stare bramki to az leska sie w oku kreci
. Oby tak dalej nasz kapitanie
. No i co tu jeszcze powiedziec... Generalnie to po takich meczach jak Olimpiakos i Parma nie mozna nie byc optymista co do przyszlosci. Mysle ze nawet na milanistach to zrobilo wrazenie (chodz pewnie twierdza inaczej :twisted:. FORZA JUVE !!!!!!
Zwyciestwo, musze przyznac, bardzo mnie zaskoczylo. Spodziewalem sie wygranej, ale takiego pogromu nie :shock:. Z tego co widzialem, to kolejny kapitalny mecz Maresci. Ten zawodnik z meczu na mecz zadziwia mnie corza bardziej. Po prostu rosnie nam fantastyczny zawodnik. No i Alex, strzelil gola i mial asyste, to oznaka ze wraca do wysmienitej formy. I dobrze bo jak sie patrzy na jego stare bramki to az leska sie w oku kreci

srali muszki będzie wiosna