JUVE-Parma 4-0 :D:D:D
- Ironek
- Juventino
No i wygraliśmy po 2 bramkach MICCOLIEGO i po jednej DEL PIERO i NEDVEDA
:D:D
No i co mówiłem że nie ma kryzysu
:D:D
GRAZIE JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i co mówiłem że nie ma kryzysu

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, 17:07 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveQL
- Juventino
Pieknie, pieknie, pieknie !!!! O to chodziło, Grazie Juve !!! Jej ale jestem happy
Forza Miccoli, Forza Del Piero, Forza Nedved, FORZA JUVE !!!

Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, 17:02 przez JuveQL, łącznie zmieniany 1 raz.
- BIANCONERI
- Juventino
Kolejne wysokie zwycięstwo,tym razem z silna Parmą.Kryzys mamy juz chyba za sobą,dobrze,że nie trwał on zbyt długo.Miccoli gra coraz lepiej,ale trzeba pamiętac,ze Alex nie odda łatwo miejsca w składzie 8) W końcu dziś wszedł i strzelił bramke.Dobrze,że obecnie mamy kilku wyrównanych napastników to daje Lippiemu spore pole manewru.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
Piekne wysokie zwycięstwo! Szkoda że tak nie grali w meczu z lazio czy Interem... ale jest dobrze. Jeszcze niedawno chciałem,żeby się jak najszybciej rok skończył a Juve spokojnie mogło potrenować. Teraz by ta piekna passa mogła trwać wiecznie
Ważne kolejne 3 punkty, nie straciliśmy gola, strzeliliśmy aż 4. Jest świetnie. Kolejna bramka Alexa, którą zdobył ledwo po wejściu na boisko :-D Do końca roku jeszcze tylko dwa mecze, trzeba kontunuować dobrą passe.

Nazwisko Del Piero się nie odmienia.Marcin-IRONEK pisze:No i wygraliśmy po 2 bramkach MICCOLIEGO i po jednej DEL PIERA i NEDVEDA:D:D
No i co mówiłem że nie ma kryzysu:D:D
- Ironek
- Juventino
:oops: :oops: :oops: Sory, jush zmieniłemDJ Juventinho pisze:
Nazwisko Del Piero się nie odmienia.

No bardzo dobrze, że DEL PIERO wraca do formy. I znowu szły wyzwiska w Jego stronę, nawet jak nie grał :?
nie myślcie, że jestem kibicem ALEXA tylko, ale należy mu się szacunek.
P.S. Marcin...(nie wiem jaki tam dalej nick) jak powiedział na czacie że DEL PIERO jest lepszy niż PLATINI to myślałem, że spadne z krzesła, ludzie bez przesady.
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2003, 17:10 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo dobry wynik. Byłem pewien, że wygramy ten mecz ale niespodziewałem się, że stosunkiem 4-0 8) Poprostu rewelacja. Znakomita forma naszej drużyny. Już chyba niktn iep maięta, że tydzień temy mieliśmy jakiś kryzys 8)
Miccoli łapie życiową formę, oby tak dalej. Znakomity napastnik, w każdym meczu udowadnia, że warto na niego stawiać.
Cieszy gol Del Piero, mam nadzije, że powoli złapie rytm gry jaki prezentował przed kontuzją. Mimo, że dla wielu osób jest znakiem zapytania, to jak i tak uważam go za bardzo silne ogniwo naszego zespołu. Wiemy co możemy od niego wymagać.
Nedved, jak zwykle potwierdził ,że jest naszym najlepszym zawodnikiem. Potwierdził równeiż, że ,,Złota Piłka'' może trafić tylko w jego ręce. GENIUSZ!
Ze Sieną i Lecce powinno już być z górki ale nie lekceważmy rywali 8)
GRAZie JUVE!
Miccoli łapie życiową formę, oby tak dalej. Znakomity napastnik, w każdym meczu udowadnia, że warto na niego stawiać.
Cieszy gol Del Piero, mam nadzije, że powoli złapie rytm gry jaki prezentował przed kontuzją. Mimo, że dla wielu osób jest znakiem zapytania, to jak i tak uważam go za bardzo silne ogniwo naszego zespołu. Wiemy co możemy od niego wymagać.
Nedved, jak zwykle potwierdził ,że jest naszym najlepszym zawodnikiem. Potwierdził równeiż, że ,,Złota Piłka'' może trafić tylko w jego ręce. GENIUSZ!
Ze Sieną i Lecce powinno już być z górki ale nie lekceważmy rywali 8)
GRAZie JUVE!

- a_JaH_fu
- Juventino
Rowniez nie spodziewalem sie az tak wysokiego zwyciestwa. Tymbardziej z tak silnym zespolem jakim bez watpienia jest w tym roku Parma. Co tu duzo mowic.. wracamy do gry i walki o Scudetto. Kolejne trafienie Del Piero, ktory juz chyba zamknal usta wszystkim tym, ktorzy ostatnimi czasy na niego jechali. Miccoli wykazuje wyrazna wzwyzke formy, bo juz w meczy z Olympiakosem byl kluczowym zawodnikiem. A borykajacy sie z jakimis komplikacjami zdrowtnymi Nedved zdobyl gola i potwerdzil, ze zawsze naniego mozemy liczyc. Wspaniale - inaczej sie tego nie da okreslic.
Ave Juve 

- gregor_g4
- Juventino
Co tu duzo mowic.... Jest super!!! Najbardziej cieszy mnie brama Alex'a no ale takze cieszy dobra postawa Miccolego. Szkoda ze Di Vaio nic nie strzelil. Wiec moze w nastepnej kolejce od poczatku zagra atak Miccoli Del Piero.