Jak radzą sobie byli Juventini
- @D@$
- Juventino
No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.rekrut86 pisze:Frederik Sørensen to jeszcze żyje?
Ładna kolejka: Toni, Esti, Immobile po golu, Elia asysta w Werderze.
Wie ktoś co się dzieje z Krasiciem? Patrzyłem po składach, w ostatnich dwóch kolejkach nie był na ławie nawet, wcześniej trochę grał. Kontuzja czy jest już aż tak słaby?
- Franek205
- Juventino
Doznał kontuzji, w meczu Fenerbahce - Spartak, w kwalifikacjach do LM.@D@$ pisze:Wie ktoś co się dzieje z Krasiciem? Patrzyłem po składach, w ostatnich dwóch kolejkach nie był na ławie nawet, wcześniej trochę grał. Kontuzja czy jest już aż tak słaby?
- francois
- Juventino
Dziwiłem się w ogóle, gdy go wypożyczaliśmy. Wtedy oczywiście nie grał dużo, ale grał. A w Bolonii...@D@$ pisze:No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.rekrut86 pisze:Frederik Sørensen to jeszcze żyje?
Dlatego trzeba całkiem inaczej patrzeć na wypożyczenia Boakye, Lealiego, Gabriela czy Bouya do Serie B.
Był w kadrze w Serie B, ale jakoś niczym szczególnie nie zapisał mi się w pamięci :lol:rajmund88 pisze:nasz były piłkarz Felice Piccolo zagra w barwach CFR CLUJ w LM. To chyba nasz wychowanek prawda?
Wychowanek Juve w Rumunii

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Buffalo
- Juventino
Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- pan Zambrotta
- Juventino
a może ktoś rozważy ten przypadek, że Sorensen to przeciętny i niezbyt wybijający się młody chłopak, który tylko w fmie wymiata ?@D@$ pisze:No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.rekrut86 pisze:Frederik Sørensen to jeszcze żyje?

- francois
- Juventino
U mnie w FM'ie szału nie robiłpan Zambrotta pisze:a może ktoś rozważy ten przypadek, że Sorensen to przeciętny i niezbyt wybijający się młody chłopak, który tylko w fmie wymiata ?@D@$ pisze:No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.rekrut86 pisze:Frederik Sørensen to jeszcze żyje?

A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny?francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.

- Kogut W.
- Juventino
Buffalo pisze:Podobno jest jakas spina na lini zarzad Juve - Nedved. Troche mnie to martwi :?
Nie wiem, czy w Turynie go widziano, ale w Londynie owszem.SoloJuve pisze:W Turynie nie widziano go od trzech miesięcy.
- Szaq
- Juventino
Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.pumex pisze:A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny?francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.
- francois
- Juventino
Do wczoraj Quagliarella też był na wylocieSzaq pisze:Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.pumex pisze:A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny?francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pan Mietek
- Juventino
Nie no, tutaj się mylisz. Matri wówczas prezentował się świetnie. A to, że teraz ma jakąś blokadę psychiczną albo to był tylko chwilowy przypływ mocy to inna sprawa. Ale wtedy grał naprawdę bardzo dobrze i tego nie wolno mu odmówić.Szaq pisze:Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.pumex pisze:A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny?francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.
Nie wiem czy był na wylocie czy nie był ale nawet jeśli to jeden gol nie odmienia jego sytuacjifrancois pisze:Do wczoraj Quagliarella też był na wylocie