Jak radzą sobie byli Juventini

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
rekrut86

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2012, 21:21

Frederik Sørensen to jeszcze żyje?

Obrazek
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 12:23

rekrut86 pisze:Frederik Sørensen to jeszcze żyje?
No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.

Ładna kolejka: Toni, Esti, Immobile po golu, Elia asysta w Werderze.
Wie ktoś co się dzieje z Krasiciem? Patrzyłem po składach, w ostatnich dwóch kolejkach nie był na ławie nawet, wcześniej trochę grał. Kontuzja czy jest już aż tak słaby?

Franek205

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 13:11

@D@$ pisze:Wie ktoś co się dzieje z Krasiciem? Patrzyłem po składach, w ostatnich dwóch kolejkach nie był na ławie nawet, wcześniej trochę grał. Kontuzja czy jest już aż tak słaby?
Doznał kontuzji, w meczu Fenerbahce - Spartak, w kwalifikacjach do LM.

rajmund88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 13:42

nasz były piłkarz Felice Piccolo zagra w barwach CFR CLUJ w LM. To chyba nasz wychowanek prawda?

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 14:38

@D@$ pisze:
No właśnie lipa, znowu na ławie Bologni. Wkurza mnie to, idzie do słabszego klubu a i tak go nie wystawiają. Sam nie wiem kogo winić, bo podobno defensywa Bologni jest niezła, tylko po co w takim razie go wypożyczają? Ich to wali, ale on się przez to nie rozwinie. Ktoś tu kiedyś twierdził, że po to sie wykupuje połówki, żeby nowy klub miał interes w tym by na zawodnika stawiać. Jak widać, w tym przyadku kompletnie to nie działa i nie potwierdza się.
Dziwiłem się w ogóle, gdy go wypożyczaliśmy. Wtedy oczywiście nie grał dużo, ale grał. A w Bolonii...

Dlatego trzeba całkiem inaczej patrzeć na wypożyczenia Boakye, Lealiego, Gabriela czy Bouya do Serie B.
rajmund88 pisze:nasz były piłkarz Felice Piccolo zagra w barwach CFR CLUJ w LM. To chyba nasz wychowanek prawda?
Był w kadrze w Serie B, ale jakoś niczym szczególnie nie zapisał mi się w pamięci :lol:

Wychowanek Juve w Rumunii :think: Może do Polski jakiś zawita wkrótce.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 11:15

Podobno jest jakas spina na lini zarzad Juve - Nedved. Troche mnie to martwi :?

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 11:20

Jakiś link?

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 11:28

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 11:52

@D@$ pisze:
a może ktoś rozważy ten przypadek, że Sorensen to przeciętny i niezbyt wybijający się młody chłopak, który tylko w fmie wymiata ? :think:

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2012, 22:14

pan Zambrotta pisze:
@D@$ pisze:
a może ktoś rozważy ten przypadek, że Sorensen to przeciętny i niezbyt wybijający się młody chłopak, który tylko w fmie wymiata ? :think:
U mnie w FM'ie szału nie robił :/

A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 08:46

francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.
A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny? :think:

Obrazek
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 12:10

Buffalo pisze:Podobno jest jakas spina na lini zarzad Juve - Nedved. Troche mnie to martwi :?
SoloJuve pisze:W Turynie nie widziano go od trzech miesięcy.
Nie wiem, czy w Turynie go widziano, ale w Londynie owszem.

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 września 2012, 18:10

pumex pisze:
francois pisze:A grając w Juve kilka niezłych spotkań rozegrał. Zdarzały mu się głupie błędy, ale to często kwestia doświadczenia.
A może na tle wówczas wybitnie słabego Juventusu wydawało nam się, że duński młodzik gra dobrze, a tak naprawdę był mocno przeciętny? :think:
Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 19:10

Szaq pisze:
pumex pisze:
Dokładnie tak nawet Grygera wyglądał dobrze na tle Motty. Tak samo przedstawia się sytuacja Matriego, który na tle Amauriego wypadł wyśmienicie, a jak wygląda dzisiaj każdy widzi.
Do wczoraj Quagliarella też był na wylocie :whistle:

tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2012, 19:18

Szaq pisze:
pumex pisze:
Nie no, tutaj się mylisz. Matri wówczas prezentował się świetnie. A to, że teraz ma jakąś blokadę psychiczną albo to był tylko chwilowy przypływ mocy to inna sprawa. Ale wtedy grał naprawdę bardzo dobrze i tego nie wolno mu odmówić.
francois pisze:Do wczoraj Quagliarella też był na wylocie :whistle:
Nie wiem czy był na wylocie czy nie był ale nawet jeśli to jeden gol nie odmienia jego sytuacji :)

ODPOWIEDZ