Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Vimes
- Juventino
W wersji replica na JuveStore są sprzedawane koszulki z dwiema gwiazdkami, a trzecia jest opcjonalna. Zauważcie, że oni napisali "to receive the third star for free select it here below in "Choose the badges to be applied"". Replik bez gwiazdek w ogóle nie ma, bez gwiazdek jest tylko meczówka.mateo369 pisze:Na ISS też mają i też jest z 2 gwiazdkami i bez napisu, choć przynajmniej herb jest ok, co nie zmienia faktu, że w tym sezonie jest niezłe zamieszanie z tymi koszulkami, bo już widać, że są 4 radzaje :roll: I to u nas akurat sprzedają tę najgorszą wersję
- Czarek_88
- Juventino
Ktoś może się wypowiedzieć odnośnie tego użytkownika i tej koszulki?
http://allegro.pl/juventus-turyn-12-13- ... 42164.html
Coś mi nie pasuje bo niedawno jak wczoraj ten użytkownik nazywał sie footbal factory i taka nazwe ma w mailu, poza tym jestem z gościem w kontakcie i mówi że koszulka wygląda tak samo jak w sklepie Nike bo z tamtąd ma zdjęcia tylko dziwi mnie to że na zdjęciu nie ma znaczka NIKE ale to pewnie tylko jakaś pomyłka.....
Coś mi nie pasuje bo niedawno jak wczoraj ten użytkownik nazywał sie footbal factory i taka nazwe ma w mailu, poza tym jestem z gościem w kontakcie i mówi że koszulka wygląda tak samo jak w sklepie Nike bo z tamtąd ma zdjęcia tylko dziwi mnie to że na zdjęciu nie ma znaczka NIKE ale to pewnie tylko jakaś pomyłka.....
- toudie
- Juventino
Czarek_88 pisze:Ktoś może się wypowiedzieć odnośnie tego użytkownika i tej koszulki?
hm, ja mam takie pytanie do Ciebie... naprawdę myślisz, że gość może sobie pozwolić na taką obniżkę ceny w stosunku do towaru sklepowego? czy może liczysz, że są to koszulki kradzione i po prostu chce sobie zarobić?
- royal'ek
- Juventino
DLA TYCH CO CHCĄ ORYGINAŁ !!!
Pisałem do sklepu soccerpoint.pl ( sprawdzony, mają swoją filie w Wa-wa ) czy mają dostępne koszulki Juve, bo mają gadżety. Otrzymałem taką wiadomość:
"niestety na dzień dzisiejszy nie mamy koszulek Juventusu i nie są one również dostępne zamówienie (szczerze mówiąc nie wiem czemu)
jeżeli nie jest to pilny zakup proszę napisać jaki rozmiar Pana interesuje, czy ma być to koszulka domowa czy wyjazdowa, czy ma to być autentyczna meczówka w cenie 399zł, replika meczowa za 279zł, czy wersja stadium za 149zł
być może niebawem pojawią się na stanach magazynowych"
Widać że Stadium stoi po 150zł, czyli nie są takie drogie jak na ISS.
Pisałem do sklepu soccerpoint.pl ( sprawdzony, mają swoją filie w Wa-wa ) czy mają dostępne koszulki Juve, bo mają gadżety. Otrzymałem taką wiadomość:
"niestety na dzień dzisiejszy nie mamy koszulek Juventusu i nie są one również dostępne zamówienie (szczerze mówiąc nie wiem czemu)
jeżeli nie jest to pilny zakup proszę napisać jaki rozmiar Pana interesuje, czy ma być to koszulka domowa czy wyjazdowa, czy ma to być autentyczna meczówka w cenie 399zł, replika meczowa za 279zł, czy wersja stadium za 149zł
- mateo369
- Juventino
oj tam, czepiasz się, napisałem że nazewnictwo własne--Maq-- pisze:Replika kosztuje 80 euro, a "kibicowska" 45.mateo369 pisze:(meczówka - 120 ojro, kibicowska 80, replika 45)
Vimes pisze:W wersji replica na JuveStore są sprzedawane koszulki z dwiema gwiazdkami, a trzecia jest opcjonalna. Zauważcie, że oni napisali "to receive the third star for free select it here below in "Choose the badges to be applied"".

E.
Ale ślepy jestem
Ostatnio zmieniony 15 września 2012, 11:17 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- filippo
- Juventino
Na taką wersję Stadium albo Replikę pisałbym się. Może jeśli będą wiedzieć, że jest więcej takich ludzi jak ja czy ty, to zdecydują się sprowadzić troche tych koszulek...royal'ek pisze:DLA TYCH CO CHCĄ ORYGINAŁ !!!
- Arcadio Morello
- Juventino
Właśnie, że się różnią... Ja mam koszulkę Reprezentacji Polski -> http://photos0.poznajmarzenia.pl/0/1/17 ... 6cd_s0.jpg. w dwóch wersjach: Wersje "stadium" i replikę". Do noszenia "stadium" wystarczy. Do grania już nie.

- trayor
- Juventino
Ja mam i stadium i replikę z tego sezonu. Różnią się materiałem. Stahoo, jeśli nadal masz pytanie to postaram się odpowiedzieć.
- stahoo
- Juventino
Chodzi mi o to, która poleciłbyś do grania w piłkę bardziej? Ta pierwsza, tańsza, jak rozumiem nie przepuszcza tak dobrze powietrza jak droższa? Jakie rodzaje materiałów Nike zastosowano (zawsze sa naszywki)?
.

- mateo369
- Juventino
Gdzie kupiłeś jeśli można wiedzieć? Bo jak w PL to chętnie wziąłbym namiar i skusił na Stadium. Miałem napisać na priva ale w sumie może i innych to interesujetrayor pisze:Ja mam i stadium i replikę z tego sezonu. Różnią się materiałem. Stahoo, jeśli nadal masz pytanie to postaram się odpowiedzieć.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- trayor
- Juventino
Do grania zdecydowanie bardziej nadaje się replika. Stadionowa ma gładką, śliską powierzchnię. Dosyć przewiewna, ale raczej do chodzenia. Replika ma taką siateczkową powierzchnię, świetna przepuszczalność powietrza. Materiał obu to poliester z recyklingu.
mateo369, kupowałem w juvestore. Z detali dodam, że trzecia gwiazdka wszyta była w replikę, stadionowa miała ją osobno z instrukcją jak przyprasować.
mateo369, kupowałem w juvestore. Z detali dodam, że trzecia gwiazdka wszyta była w replikę, stadionowa miała ją osobno z instrukcją jak przyprasować.
- Arcadio Morello
- Juventino
Ile Cię to wszystko kosztowało? Jak długo trwała przesyłka do Polski?trayor pisze:Do grania zdecydowanie bardziej nadaje się replika. Stadionowa ma gładką, śliską powierzchnię. Dosyć przewiewna, ale raczej do chodzenia. Replika ma taką siateczkową powierzchnię, świetna przepuszczalność powietrza. Materiał obu to poliester z recyklingu.
Może być na PW jak to tajemnica