Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2012, 22:15

mateo369 pisze:Na ISS też mają i też jest z 2 gwiazdkami i bez napisu, choć przynajmniej herb jest ok, co nie zmienia faktu, że w tym sezonie jest niezłe zamieszanie z tymi koszulkami, bo już widać, że są 4 radzaje :roll: I to u nas akurat sprzedają tę najgorszą wersję :angry:
W wersji replica na JuveStore są sprzedawane koszulki z dwiema gwiazdkami, a trzecia jest opcjonalna. Zauważcie, że oni napisali "to receive the third star for free select it here below in "Choose the badges to be applied"". Replik bez gwiazdek w ogóle nie ma, bez gwiazdek jest tylko meczówka.

Obrazek
Czarek_88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2012, 22:22

Ktoś może się wypowiedzieć odnośnie tego użytkownika i tej koszulki?

http://allegro.pl/juventus-turyn-12-13- ... 42164.html

Coś mi nie pasuje bo niedawno jak wczoraj ten użytkownik nazywał sie footbal factory i taka nazwe ma w mailu, poza tym jestem z gościem w kontakcie i mówi że koszulka wygląda tak samo jak w sklepie Nike bo z tamtąd ma zdjęcia tylko dziwi mnie to że na zdjęciu nie ma znaczka NIKE ale to pewnie tylko jakaś pomyłka.....

toudie

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2012, 22:56

Czarek_88 pisze:Ktoś może się wypowiedzieć odnośnie tego użytkownika i tej koszulki?

http://allegro.pl/juventus-turyn-12-13- ... 42164.html

Coś mi nie pasuje bo niedawno jak wczoraj ten użytkownik nazywał sie footbal factory i taka nazwe ma w mailu, poza tym jestem z gościem w kontakcie i mówi że koszulka wygląda tak samo jak w sklepie Nike bo z tamtąd ma zdjęcia tylko dziwi mnie to że na zdjęciu nie ma znaczka NIKE ale to pewnie tylko jakaś pomyłka.....

hm, ja mam takie pytanie do Ciebie... naprawdę myślisz, że gość może sobie pozwolić na taką obniżkę ceny w stosunku do towaru sklepowego? czy może liczysz, że są to koszulki kradzione i po prostu chce sobie zarobić?

royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 10:36

DLA TYCH CO CHCĄ ORYGINAŁ !!!
Pisałem do sklepu soccerpoint.pl ( sprawdzony, mają swoją filie w Wa-wa ) czy mają dostępne koszulki Juve, bo mają gadżety. Otrzymałem taką wiadomość:
"niestety na dzień dzisiejszy nie mamy koszulek Juventusu i nie są one również dostępne zamówienie (szczerze mówiąc nie wiem czemu)
jeżeli nie jest to pilny zakup proszę napisać jaki rozmiar Pana interesuje, czy ma być to koszulka domowa czy wyjazdowa, czy ma to być autentyczna meczówka w cenie 399zł, replika meczowa za 279zł, czy wersja stadium za 149zł
być może niebawem pojawią się na stanach magazynowych"

Widać że Stadium stoi po 150zł, czyli nie są takie drogie jak na ISS.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 11:05

--Maq-- pisze:
mateo369 pisze:(meczówka - 120 ojro, kibicowska 80, replika 45)
Replika kosztuje 80 euro, a "kibicowska" 45.
oj tam, czepiasz się, napisałem że nazewnictwo własne :wink:
Vimes pisze:W wersji replica na JuveStore są sprzedawane koszulki z dwiema gwiazdkami, a trzecia jest opcjonalna. Zauważcie, że oni napisali "to receive the third star for free select it here below in "Choose the badges to be applied"".
:ok: Fakt, tego nie doczytałem. Co nie zmienia faktu, że na tej z ISS i tej wrzuconej przez mnowo nie ma ani tarczy ani napisu 30 SUL CAMPO. Jak dla mnie to bardzo ważne szczegóły a na JuveStore nic nie piszą, że one też są opcjonalne czyli powinny być zawsze. O ile nie wiem jak z tarczą, bo kiedyś była ona wydawana luzem o tyle napis pod herbem po prostu musi być na koszulce.

E.
Ale ślepy jestem :wink: Na JuveStore wyraźnie jest napisane "Scudetto and "30 sul campo" printing applied on jersey". Czyli oba szczegóły powinny być a ich nie ma na ISS.
Ostatnio zmieniony 15 września 2012, 11:17 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 11:10

royal'ek pisze:DLA TYCH CO CHCĄ ORYGINAŁ !!!
Pisałem do sklepu soccerpoint.pl ( sprawdzony, mają swoją filie w Wa-wa ) czy mają dostępne koszulki Juve, bo mają gadżety. Otrzymałem taką wiadomość:
"niestety na dzień dzisiejszy nie mamy koszulek Juventusu i nie są one również dostępne zamówienie (szczerze mówiąc nie wiem czemu)
jeżeli nie jest to pilny zakup proszę napisać jaki rozmiar Pana interesuje, czy ma być to koszulka domowa czy wyjazdowa, czy ma to być autentyczna meczówka w cenie 399zł, replika meczowa za 279zł, czy wersja stadium za 149zł
być może niebawem pojawią się na stanach magazynowych"

Widać że Stadium stoi po 150zł, czyli nie są takie drogie jak na ISS.
Na taką wersję Stadium albo Replikę pisałbym się. Może jeśli będą wiedzieć, że jest więcej takich ludzi jak ja czy ty, to zdecydują się sprowadzić troche tych koszulek...

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 12:59

Czy ktoś zamówił w tym lub zeszłym sezonie wersje 'stadium' i mógłby odpowiedzieć mi na pytanie odnośnie materiału? (podam je, jeśli ktoś z taka koszulką się znajdzie)

royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 20:22

Mam stadium z sezonu 10/11 i jest bardzo przyzwoita. Materiał wysokiej klasy, a nie jakaś ściera do wycierania g#### po psie ;) Wydaję mi się, że Repcila od Stadium materiałem się nie różni :D

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 20:38

Właśnie, że się różnią... Ja mam koszulkę Reprezentacji Polski -> http://photos0.poznajmarzenia.pl/0/1/17 ... 6cd_s0.jpg. w dwóch wersjach: Wersje "stadium" i replikę". Do noszenia "stadium" wystarczy. Do grania już nie.

Obrazek
royal'ek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2012, 20:44

Moje Stadium JUVE jest z bardzo dobrego materiału. Jest przewiewny i grubszy od tych replik z allegro. Może materiał się różni w zależności od roku produkcji.

trayor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 13:27

Ja mam i stadium i replikę z tego sezonu. Różnią się materiałem. Stahoo, jeśli nadal masz pytanie to postaram się odpowiedzieć.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 13:31

Chodzi mi o to, która poleciłbyś do grania w piłkę bardziej? Ta pierwsza, tańsza, jak rozumiem nie przepuszcza tak dobrze powietrza jak droższa? Jakie rodzaje materiałów Nike zastosowano (zawsze sa naszywki)? :).

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 13:48

trayor pisze:Ja mam i stadium i replikę z tego sezonu. Różnią się materiałem. Stahoo, jeśli nadal masz pytanie to postaram się odpowiedzieć.
Gdzie kupiłeś jeśli można wiedzieć? Bo jak w PL to chętnie wziąłbym namiar i skusił na Stadium. Miałem napisać na priva ale w sumie może i innych to interesuje :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
trayor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 15:14

Do grania zdecydowanie bardziej nadaje się replika. Stadionowa ma gładką, śliską powierzchnię. Dosyć przewiewna, ale raczej do chodzenia. Replika ma taką siateczkową powierzchnię, świetna przepuszczalność powietrza. Materiał obu to poliester z recyklingu.

mateo369, kupowałem w juvestore. Z detali dodam, że trzecia gwiazdka wszyta była w replikę, stadionowa miała ją osobno z instrukcją jak przyprasować.

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2012, 16:02

trayor pisze:Do grania zdecydowanie bardziej nadaje się replika. Stadionowa ma gładką, śliską powierzchnię. Dosyć przewiewna, ale raczej do chodzenia. Replika ma taką siateczkową powierzchnię, świetna przepuszczalność powietrza. Materiał obu to poliester z recyklingu.

mateo369, kupowałem w juvestore. Z detali dodam, że trzecia gwiazdka wszyta była w replikę, stadionowa miała ją osobno z instrukcją jak przyprasować.
Ile Cię to wszystko kosztowało? Jak długo trwała przesyłka do Polski?
Może być na PW jak to tajemnica :wink:.

Obrazek
ODPOWIEDZ