Wszystko o Milanie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:28

Karny z kapelusza a teraz taki fart przy drugiej bramce. Pazzini miał nosa, ale trzeba przyznać, że Milan gra wręcz beznadziejnie i na żadną z bramek nie zasłużył. Imponuje mi waleczność Bolonii. Jednak muszę przyznać, że w mojej ocenie również karny dla Bolonii był nieco naciągany. Tak czy inaczej gospodarze zasługują przynajmniej na remis.
Co się stało z Montolivio? Oglądam cały mecz, a dziwnym trafem jego kontuzja mi umknęła.
Ostatnio zmieniony 01 września 2012, 22:39 przez delarudii, łącznie zmieniany 1 raz.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 29 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:29

No to hattrick. Ehhhh jak mieć farta, to mieć farta.

Żałuję, że teraz nie mamy możliwości zmierzenia się z Milanem. Wygralibyśmy zdecydowanie :wink:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:31

yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
Tak, ja. Dalej. Raz do roku to i komar pierdnie. :stop:

Co z tego, ze wsadzil teraz 3 bramki w jednym meczu, jak przez nastepne 5 nie wsadzi ani jednej? Liczy sie ciągłość.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
yamakasi

Juventino
Juventino

mazi12 pisze:
yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
A co ciekawego pokazał w tym meczu? Jakis ladny strzal czy piekny drybling? Musialem przegapic :think:
napastników rozlicza się z goli a nie z pięknych dryblingów bo za to punktów nie ma, wolisz żeby Matri pięknie dryblował czy potrafił strzelać gole nawet jak drużynie nie idzie

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Trudno, wygrali. Za to cieszy ich postawa ;) Grają beznadziejnie. Jeśli będą utrzymywać podobną formę przez resztę sezonu to będzie dobrze.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:32

Przy karnym Pazzo przyaktorzył, a dwa pozostałe gole to zwyczajny fart, przez reszte meczu siedział cicho, a jedynie Boa siał mały zamęt. Nie ma co płakać wg mnie ;)

ZZX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:32

delarudii pisze: Tak czy inaczej gospodarze zasługują bynajmniej na remis.
Co się stało z Montolivio? Oglądam cały mecz, a dziwnym trafem jego kontuzja mi umknęła.
nie bynajmniej tylko przynajmniej ;)
Również przegapiłem kontuzje, mógłby ktoś przybliżyć sytuację?
Ein pisze:Żałuję, że teraz nie mamy możliwości zmierzenia się z Milanem. Wygralibyśmy zdecydowanie :wink:
miejmy nadzieję że utrzymają "formę" cały sezon ;)

Obrazek
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:33

Osgiliath pisze:Przy karnym Pazzo przyaktorzył, a dwa pozostałe gole to zwyczajny fart, przez reszte meczu siedział cicho, a jedynie Boa siał mały zamęt. Nie ma co płakać wg mnie ;)
no i co że fart?? Matri takich fartów nie ma.. a punkty Milan ma...

mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:34

yamakasi pisze:
mazi12 pisze:
A co ciekawego pokazał w tym meczu? Jakis ladny strzal czy piekny drybling? Musialem przegapic :think:
napastników rozlicza się z goli a nie z pięknych dryblingów bo za to punktów nie ma, wolisz żeby Matri pięknie dryblował czy potrafił strzelać gole nawet jak drużynie nie idzie
jak juz ktos napisal wczesniej Pazzini to ogórek. Czasami ogórką zdarzają sie nawet hatticki jak sie ma farta. A przy kazdej bramce szczescie mial. Moze w ostatniej pokazal troche "kunsztu". Po co wymieniac ogórka za ogórka.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:35

Dante93 pisze:Pazzini to parodia nie piłkarz. Z jego gry nic nie wynika. A to, że wymusił karnego którego potem koledzy dali mu strzelić+ wykorzystał błąd bramkarza z rodzaju tych co to sie raz przez 25 lat kariery zdarzają niczego nie zmienia
Zdobył 3 bramki? Zdobył. Uwierz mi, życzę Bendtnerowi, żeby grał jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale niech strzeli chociaż te 15 goli. Nie obchodzi mnie w jakim stylu, on jest od strzelania. Od dryblowanie, podawana itd. są Vucinić i Giovinco.

Obrazek
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:35

Dobry Mudżyn pisze:
Tak, ja. Dalej. Raz do roku to i komar pierdnie. :stop:

Co z tego, ze wsadzil teraz 3 bramki w jednym meczu, jak przez nastepne 5 nie wsadzi ani jednej? Liczy sie ciągłość.

a Ty wróżka że wiesz że nie strzeli w następnych 5??? może też będzie miał fart jak tu co poniektórzy mówią...

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:40

yamakasi pisze:
Osgiliath pisze:Przy karnym Pazzo przyaktorzył, a dwa pozostałe gole to zwyczajny fart, przez reszte meczu siedział cicho, a jedynie Boa siał mały zamęt. Nie ma co płakać wg mnie ;)
no i co że fart?? Matri takich fartów nie ma.. a punkty Milan ma...

Trzy, a my po tym weekendzie bedziemy mieli 6. Wiec człowieku, nie narzekaj, bo od malkontenctwa bardzo blisko do polactwa, stąd z kolei blisko do skarpetek w sandałach, i szeroko pojętej wiochy. Luzuj poślady. :stop:

Tak, jestem wrozka. Wrozbita Maciej to moje drugie ja. Pazzini nigdy nie byl goleadorem, tak wiec mysle, ze limit farta na przynajmniej 3 (dobra, moze w 6 kolejce jedna brameczke pyknie) kolejki ma wykorzystany.

End.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:50

Dobry Mudżyn pisze:Trzy, a my po tym weekendzie bedziemy mieli 6. Wiec człowieku, nie narzekaj, bo od malkontenctwa bardzo blisko do polactwa, stąd z kolei blisko do skarpetek w sandałach, i szeroko pojętej wiochy. Luzuj poślady.
Nie narzekam tylko mnie wkurza banda pseudoznawców włoskiej piłki którzy najpierw płakali żeby Pazzini nie trafiłdo nas a teraz płaczą że źle bo Bendtner będzie grał w Juve. Pazzini może goleadorem nie jest chociaż w jednym sezonie w Sampie strzelił 21 goli ale potrafi sie znaleźć w odpowiednim miejscu w polu karnym i wykorzystać okazje i błędy przeciwnika. I jestem pewien że strzeli w tym sezonie więcej bramek niż Matri, Vucinić czy Quagliarella

Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:53

szczypek pisze:
Szikit pisze:'Ten film wideo jest prywatny'. Ma ktoś jakiś inny link?
Jeszcze lepszy link...
Na ktorym doskonale widać (16sek) kto pierwszy wyciaga ręke i łapie zawodnika atakującego.
No ale juz nawet "oczywista oczywistość" taką nie jest...

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2012, 22:54

yamakasi pisze:Nie narzekam tylko mnie wkurza banda pseudoznawców włoskiej piłki którzy najpierw płakali żeby Pazzini nie trafiłdo nas a teraz płaczą że źle bo Bendtner będzie grał w Juve. Pazzini może goleadorem nie jest chociaż w jednym sezonie w Sampie strzelił 21 goli ale potrafi sie znaleźć w odpowiednim miejscu w polu karnym i wykorzystać okazje i błędy przeciwnika. I jestem pewien że strzeli w tym sezonie więcej bramek niż Matri, Vucinić czy Quagliarella
Kolego zluzuj pasek bo strasznie sie spinasz. No fajnie, że Pazzo strzelił 3 bramki, no ale raczej nikt tu zdania nie zmieni apropo tego, czy chciałby go w Turynie czy nie.
A jak Ty sie tak jarasz tym zawodnikiem to może zmień kolory na Czarno-czerwone? Serio nie wiem czemu ta spina ma służyc. Postrzelał sobie, teraz pewnie ze 2 miesiące nie postrzela itd. Norma.

ODPOWIEDZ