Wszystko o Milanie
- delarudii
- Juventino

Karny z kapelusza a teraz taki fart przy drugiej bramce. Pazzini miał nosa, ale trzeba przyznać, że Milan gra wręcz beznadziejnie i na żadną z bramek nie zasłużył. Imponuje mi waleczność Bolonii. Jednak muszę przyznać, że w mojej ocenie również karny dla Bolonii był nieco naciągany. Tak czy inaczej gospodarze zasługują przynajmniej na remis.
Co się stało z Montolivio? Oglądam cały mecz, a dziwnym trafem jego kontuzja mi umknęła.
Co się stało z Montolivio? Oglądam cały mecz, a dziwnym trafem jego kontuzja mi umknęła.
Ostatnio zmieniony 01 września 2012, 22:39 przez delarudii, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Tak, ja. Dalej. Raz do roku to i komar pierdnie.yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
Co z tego, ze wsadzil teraz 3 bramki w jednym meczu, jak przez nastepne 5 nie wsadzi ani jednej? Liczy sie ciągłość.
BESTER MANN, BESTEEER !

- yamakasi
- Juventino

napastników rozlicza się z goli a nie z pięknych dryblingów bo za to punktów nie ma, wolisz żeby Matri pięknie dryblował czy potrafił strzelać gole nawet jak drużynie nie idziemazi12 pisze:A co ciekawego pokazał w tym meczu? Jakis ladny strzal czy piekny drybling? Musialem przegapicyamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 
- ZZX
- Juventino

nie bynajmniej tylko przynajmniejdelarudii pisze: Tak czy inaczej gospodarze zasługują bynajmniej na remis.
Również przegapiłem kontuzje, mógłby ktoś przybliżyć sytuację?
miejmy nadzieję że utrzymają "formę" cały sezonEin pisze:Żałuję, że teraz nie mamy możliwości zmierzenia się z Milanem. Wygralibyśmy zdecydowanie
- yamakasi
- Juventino

no i co że fart?? Matri takich fartów nie ma.. a punkty Milan ma...Osgiliath pisze:Przy karnym Pazzo przyaktorzył, a dwa pozostałe gole to zwyczajny fart, przez reszte meczu siedział cicho, a jedynie Boa siał mały zamęt. Nie ma co płakać wg mnie
- mazi12
- Juventino

jak juz ktos napisal wczesniej Pazzini to ogórek. Czasami ogórką zdarzają sie nawet hatticki jak sie ma farta. A przy kazdej bramce szczescie mial. Moze w ostatniej pokazal troche "kunsztu". Po co wymieniac ogórka za ogórka.yamakasi pisze:napastników rozlicza się z goli a nie z pięknych dryblingów bo za to punktów nie ma, wolisz żeby Matri pięknie dryblował czy potrafił strzelać gole nawet jak drużynie nie idziemazi12 pisze:A co ciekawego pokazał w tym meczu? Jakis ladny strzal czy piekny drybling? Musialem przegapicyamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...
- pablo1503
- Juventino

Zdobył 3 bramki? Zdobył. Uwierz mi, życzę Bendtnerowi, żeby grał jak <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ale niech strzeli chociaż te 15 goli. Nie obchodzi mnie w jakim stylu, on jest od strzelania. Od dryblowanie, podawana itd. są Vucinić i Giovinco.Dante93 pisze:Pazzini to parodia nie piłkarz. Z jego gry nic nie wynika. A to, że wymusił karnego którego potem koledzy dali mu strzelić+ wykorzystał błąd bramkarza z rodzaju tych co to sie raz przez 25 lat kariery zdarzają niczego nie zmienia

- yamakasi
- Juventino

Dobry Mudżyn pisze:Tak, ja. Dalej. Raz do roku to i komar pierdnie.yamakasi pisze:jeszcze ktoś sie śmieje z Pazziniego??? kupa kibiców płakała żeby czasem do Juve go nie kupili...![]()
Co z tego, ze wsadzil teraz 3 bramki w jednym meczu, jak przez nastepne 5 nie wsadzi ani jednej? Liczy sie ciągłość.
a Ty wróżka że wiesz że nie strzeli w następnych 5??? może też będzie miał fart jak tu co poniektórzy mówią...
- Dobry Mudżyn
- Juventino

yamakasi pisze:no i co że fart?? Matri takich fartów nie ma.. a punkty Milan ma...Osgiliath pisze:Przy karnym Pazzo przyaktorzył, a dwa pozostałe gole to zwyczajny fart, przez reszte meczu siedział cicho, a jedynie Boa siał mały zamęt. Nie ma co płakać wg mnie
Trzy, a my po tym weekendzie bedziemy mieli 6. Wiec człowieku, nie narzekaj, bo od malkontenctwa bardzo blisko do polactwa, stąd z kolei blisko do skarpetek w sandałach, i szeroko pojętej wiochy. Luzuj poślady.
Tak, jestem wrozka. Wrozbita Maciej to moje drugie ja. Pazzini nigdy nie byl goleadorem, tak wiec mysle, ze limit farta na przynajmniej 3 (dobra, moze w 6 kolejce jedna brameczke pyknie) kolejki ma wykorzystany.
End.
BESTER MANN, BESTEEER !

- yamakasi
- Juventino

Nie narzekam tylko mnie wkurza banda pseudoznawców włoskiej piłki którzy najpierw płakali żeby Pazzini nie trafiłdo nas a teraz płaczą że źle bo Bendtner będzie grał w Juve. Pazzini może goleadorem nie jest chociaż w jednym sezonie w Sampie strzelił 21 goli ale potrafi sie znaleźć w odpowiednim miejscu w polu karnym i wykorzystać okazje i błędy przeciwnika. I jestem pewien że strzeli w tym sezonie więcej bramek niż Matri, Vucinić czy QuagliarellaDobry Mudżyn pisze:Trzy, a my po tym weekendzie bedziemy mieli 6. Wiec człowieku, nie narzekaj, bo od malkontenctwa bardzo blisko do polactwa, stąd z kolei blisko do skarpetek w sandałach, i szeroko pojętej wiochy. Luzuj poślady.
- Bubu1899
- Milanista

Na ktorym doskonale widać (16sek) kto pierwszy wyciaga ręke i łapie zawodnika atakującego.szczypek pisze:Jeszcze lepszy link...Szikit pisze:'Ten film wideo jest prywatny'. Ma ktoś jakiś inny link?
No ale juz nawet "oczywista oczywistość" taką nie jest...
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- Dante93
- Juventino

Kolego zluzuj pasek bo strasznie sie spinasz. No fajnie, że Pazzo strzelił 3 bramki, no ale raczej nikt tu zdania nie zmieni apropo tego, czy chciałby go w Turynie czy nie.yamakasi pisze:Nie narzekam tylko mnie wkurza banda pseudoznawców włoskiej piłki którzy najpierw płakali żeby Pazzini nie trafiłdo nas a teraz płaczą że źle bo Bendtner będzie grał w Juve. Pazzini może goleadorem nie jest chociaż w jednym sezonie w Sampie strzelił 21 goli ale potrafi sie znaleźć w odpowiednim miejscu w polu karnym i wykorzystać okazje i błędy przeciwnika. I jestem pewien że strzeli w tym sezonie więcej bramek niż Matri, Vucinić czy Quagliarella
A jak Ty sie tak jarasz tym zawodnikiem to może zmień kolory na Czarno-czerwone? Serio nie wiem czemu ta spina ma służyc. Postrzelał sobie, teraz pewnie ze 2 miesiące nie postrzela itd. Norma.