Liga Mistrzów 2012/13

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 16:59

Montpellier w tym sezonie cieniuje, dlatego mysle ze nawet taki Galatasaray bylby mocniejszym zespolem od nich.

Ja chcialbym tak:

1. Real - pokazac ze dalej mamy na nich patent !
2. Braga - wiadomo, najslabsza druzyna z 2 koszyka
3. Juve
4. Dortmund (trio z Dortmundu = czeste transmisje ;) )

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:07

Dobry Mudżyn pisze:Montpellier w tym sezonie cieniuje, dlatego mysle ze nawet taki Galatasaray bylby mocniejszym zespolem od nich
może i cieniuje,bo skupia się na walce w LM :-D w końcu to mistrz poważnej ligi i nie może się zbłaźnić jak Borussia przed rokiem,choć pewnie w tym roku Borussia z grupy wyjdzie..

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:10

Jeśli chodzi o transmisje to trafienie na Arsenal I Borussię zapewniłoby nam 4 transmisje na n i zapewne 1/2 w tvp. Anderlecht już by takiej gwarancji nie dał mimo że jet tam Wasilewski. Bruksela ma też mały plusik dla kibiców Juve ze można wybrać się pod tablice upamiętniającą ofiary Heysel przy okazji meczu.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
typkens

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:11

Ja mam dwa typy:

1. Arsenal
2. Olympiakos
3. JUVENTUS
4. Borussia

4 Polaków, dość łatwa grupa, wydaje mi się, że na 100% mielibyśmy transmisję z BVB i może z Arsenalem ;)

Tak czy siak wolałbym uniknąć wszelkich grup śmierci i gładko wyjść z grupy, dlatego:

1. Arsenal / Porto
2. Olympiakos / Braga
3. JUVENTUS
4. FC Nordsjaelland
Winner pisze:Jeśli chodzi o transmisje to trafienie na Arsenal I Borussię zapewniłoby nam 4 transmisje na n i zapewne 1/2 w tvp. Anderlecht już by takiej gwarancji nie dał mimo że jet tam Wasilewski. Bruksela ma też mały plusik dla kibiców Juve ze można wybrać się pod tablice upamiętniającą ofiary Heysel przy okazji meczu.
Otóż to ;)
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 17:14 przez typkens, łącznie zmieniany 2 razy.

Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:14

cerb pisze:A ja mowie ze bedzie tak:

1. Barcelona
2. Man. City
3. Juventus
4. Borussia D.
Patrząc na ostatnie wyniki losowań LM, tj. 1/4 i 1/2 finału z zeszłego sezonu, wcale bym się nie zdziwił, gdyby wylosowano taką właśnie grupę.
Ile by UEFA na takiej jednej grupie zarobiła... :whistle:

AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 17:29

Chciałbym:

Arsenal Londyn
Zenit Sankt Petersburg
Juventus Turyn
Borussia Dortmund

Coś mnie droczy na wschód europy Zenit/Szachtar/Dynamo z 2 i Bate z 4

Losowanie 17:45 na Eurosporcie :wink:

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 18:35

1. Ktos z Londynu ze wskazaniem na Gunners (wtedy ide na meczyk :smile: ) - jestem wlasciwie o to spokojny, podgrzewane kuleczki itd.
2. Valencia ew. Schalke
4. Montpellier ew. Malaga jesli wyzej Schalke

Same mocne ligi, brak dlugich podrozy, grupa umiarkowanie mocna, idealna na przetarcie :twisted:

Cant wait :prochno:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 18:47

ja również, tak jak większość napisała, chciałbym kogoś mocnego. drugi rywal, to już obojętnie a na koniec, to BATE mogłoby być ;)

dzieckojuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 18:56

1. Arsenal - ciagle chce sie zmescic za cwiercfinal 05/06 gdy mielismy taka pake no i od razu wyrzuca City z drugiego koszyka
2. Schalke - człowieczki do przejscia ale bardziej z tego powodu ich chce bo eliminuja Borussie z 4 koszyka
3. JUVENTUS F.C. !!
4. Bate albo Dynamo Zagrzeb

FORZA JUVE!!
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 19:23

białas pisze:ja również, tak jak większość napisała, chciałbym kogoś mocnego. drugi rywal, to już obojętnie a na koniec, to BATE mogłoby być ;)
A paszport i wizę masz bo ja nie , ale to byłby najbliższy wyjazd. Do Rosji i na Ukrainę podobne wymagania. "Najłatwiej" byłoby polecieć na wyspy, przy okazji zobaczyć ten "słynny doping" ale Bruksela też mogłaby być niezła.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 19:59

Nie świrowałbym tak z tym "życzeniem sobie" silnych zespołów (City, Schalke, Valencia, Borussia, Montpellier) z drugiego i czwartego koszyka. Nie to żebym się bał że Juventus z takiej grupy nie wyjdzie, ale bilans korzyści i niedogodności jest dla nas ujemny. Rozegranie sześciu meczów na 100% przez 90 minut, bez odstawiania nogi i odpuszczania najpewniej wywoła jakieś tam zmęczenie, które może potem skomplikować grę w lidze. Nie widzę natomiast wielkich korzyści płynących z grania z ww. zespołami. Juventus pod wodzą Conte grywał już mecze z zespołami z podobnej półki (Milan, Napoli), więc mniej więcej wiadomo czego się spodziewać, jakie są braki a jakie silne strony. Bardziej przydałoby się jakieś przetarcie z zespołem z absolutnej czołówki, bo nie mamy bladego pojęcia jak Juventus wypadnie w starciu z takowym - ale niech to będzie grupa taką jaką miał rok temu Milan czyli jeden topowy rywal i dwóch outsiderów. Wcześniej pisałem że z pierwszego koszyka chciałbym Arsenal ale teraz mam dylemat co bym wolał: Kanonierów i dwa ogórki czy silniejszego rywala (a więc najpewniej drugie miejsce w grupie) i dwóch statystów.

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 20:17

Ja na pewno chciałbym trafić Arsenal jakby nie patrzeć jest teraz najsłabszy z klubów angielskich i w dodatku mój kuzyn zażarcie kibicuje Kanonierom , więc od razu było by pełno emocji. Dodatkowo mogłaby być Borussia , żeby oglądnąć mecz na tvp i jakiegoś ogórka. Zresztą nie ma co gdybać niedługo się wszystkiego dowiemy ;)

rosomak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 20:47

Ciezko bedzie.
3 koszyk to dla nas niestety lipa.
Musimy daleko dojsc jezeli mamy za rok albo dwa byc losowani z koszyka drugiego.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 21:14

Arsenal, Braga, jakiś FC Nordsjaelland czy coś

na pewno nie żadne Ruskie czy Ukraińcy, żeby głupio daleko nie jechać, ale tak naprawdę idealne losowanie to będzie Braga z drugiego koszyka + nie-Borussia z czwartego, tylko durnie (bez urazy, pewnie jesteście młodzi więc i niedoświadczeni) mogą chcieć grupę śmierci...
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 21:26 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2012, 21:17

Czasami bywa tak że piłkarz przechodzi do jakiegoś klubu a potem zaraz musi grać przeciw niemu i ja sądze że jutro trafimy na Manchester United,jesli chodzi o inne drużyny to jest mi obojętne kto to będzie bo jesli mierzy się w zwycięstwo to trzeba pokonywać wszystkich. Nie zapominajcie jednak jakie były prognozy po losowaniu LE kiedy trafiliśmy na Man.City-Lech-Salzburg, co to miało nie być a jak się skończyło.. dlatego ciul z losowaniem, ważne żeby dobrze zagrać obojętnie na kogo się trafi

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
Zablokowany