Liga Mistrzów 2012/13
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Montpellier w tym sezonie cieniuje, dlatego mysle ze nawet taki Galatasaray bylby mocniejszym zespolem od nich.
Ja chcialbym tak:
1. Real - pokazac ze dalej mamy na nich patent !
2. Braga - wiadomo, najslabsza druzyna z 2 koszyka
3. Juve
4. Dortmund (trio z Dortmundu = czeste transmisje
)
Ja chcialbym tak:
1. Real - pokazac ze dalej mamy na nich patent !
2. Braga - wiadomo, najslabsza druzyna z 2 koszyka
3. Juve
4. Dortmund (trio z Dortmundu = czeste transmisje

BESTER MANN, BESTEEER !

- Piotr Juvefan
- Juventino
może i cieniuje,bo skupia się na walce w LM :-D w końcu to mistrz poważnej ligi i nie może się zbłaźnić jak Borussia przed rokiem,choć pewnie w tym roku Borussia z grupy wyjdzie..Dobry Mudżyn pisze:Montpellier w tym sezonie cieniuje, dlatego mysle ze nawet taki Galatasaray bylby mocniejszym zespolem od nich

- Winner
- Juventino
Jeśli chodzi o transmisje to trafienie na Arsenal I Borussię zapewniłoby nam 4 transmisje na n i zapewne 1/2 w tvp. Anderlecht już by takiej gwarancji nie dał mimo że jet tam Wasilewski. Bruksela ma też mały plusik dla kibiców Juve ze można wybrać się pod tablice upamiętniającą ofiary Heysel przy okazji meczu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- typkens
- Juventino
Ja mam dwa typy:
1. Arsenal
2. Olympiakos
3. JUVENTUS
4. Borussia
4 Polaków, dość łatwa grupa, wydaje mi się, że na 100% mielibyśmy transmisję z BVB i może z Arsenalem
Tak czy siak wolałbym uniknąć wszelkich grup śmierci i gładko wyjść z grupy, dlatego:
1. Arsenal / Porto
2. Olympiakos / Braga
3. JUVENTUS
4. FC Nordsjaelland

1. Arsenal
2. Olympiakos
3. JUVENTUS
4. Borussia
4 Polaków, dość łatwa grupa, wydaje mi się, że na 100% mielibyśmy transmisję z BVB i może z Arsenalem

Tak czy siak wolałbym uniknąć wszelkich grup śmierci i gładko wyjść z grupy, dlatego:
1. Arsenal / Porto
2. Olympiakos / Braga
3. JUVENTUS
4. FC Nordsjaelland
Otóż toWinner pisze:Jeśli chodzi o transmisje to trafienie na Arsenal I Borussię zapewniłoby nam 4 transmisje na n i zapewne 1/2 w tvp. Anderlecht już by takiej gwarancji nie dał mimo że jet tam Wasilewski. Bruksela ma też mały plusik dla kibiców Juve ze można wybrać się pod tablice upamiętniającą ofiary Heysel przy okazji meczu.

Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 17:14 przez typkens, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dzium
- Juventino
Patrząc na ostatnie wyniki losowań LM, tj. 1/4 i 1/2 finału z zeszłego sezonu, wcale bym się nie zdziwił, gdyby wylosowano taką właśnie grupę.cerb pisze:A ja mowie ze bedzie tak:
1. Barcelona
2. Man. City
3. Juventus
4. Borussia D.
Ile by UEFA na takiej jednej grupie zarobiła...

- Supersonic
- Juventino
1. Ktos z Londynu ze wskazaniem na Gunners (wtedy ide na meczyk
) - jestem wlasciwie o to spokojny, podgrzewane kuleczki itd.
2. Valencia ew. Schalke
4. Montpellier ew. Malaga jesli wyzej Schalke
Same mocne ligi, brak dlugich podrozy, grupa umiarkowanie mocna, idealna na przetarcie :twisted:
Cant wait
2. Valencia ew. Schalke
4. Montpellier ew. Malaga jesli wyzej Schalke
Same mocne ligi, brak dlugich podrozy, grupa umiarkowanie mocna, idealna na przetarcie :twisted:
Cant wait

- dzieckojuve
- Juventino
1. Arsenal - ciagle chce sie zmescic za cwiercfinal 05/06 gdy mielismy taka pake no i od razu wyrzuca City z drugiego koszyka
2. Schalke - człowieczki do przejscia ale bardziej z tego powodu ich chce bo eliminuja Borussie z 4 koszyka
3. JUVENTUS F.C. !!
4. Bate albo Dynamo Zagrzeb
2. Schalke - człowieczki do przejscia ale bardziej z tego powodu ich chce bo eliminuja Borussie z 4 koszyka
3. JUVENTUS F.C. !!
4. Bate albo Dynamo Zagrzeb
FORZA JUVE!!
- Winner
- Juventino
A paszport i wizę masz bo ja nie , ale to byłby najbliższy wyjazd. Do Rosji i na Ukrainę podobne wymagania. "Najłatwiej" byłoby polecieć na wyspy, przy okazji zobaczyć ten "słynny doping" ale Bruksela też mogłaby być niezła.białas pisze:ja również, tak jak większość napisała, chciałbym kogoś mocnego. drugi rywal, to już obojętnie a na koniec, to BATE mogłoby być
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- zahor
- Juventino
Nie świrowałbym tak z tym "życzeniem sobie" silnych zespołów (City, Schalke, Valencia, Borussia, Montpellier) z drugiego i czwartego koszyka. Nie to żebym się bał że Juventus z takiej grupy nie wyjdzie, ale bilans korzyści i niedogodności jest dla nas ujemny. Rozegranie sześciu meczów na 100% przez 90 minut, bez odstawiania nogi i odpuszczania najpewniej wywoła jakieś tam zmęczenie, które może potem skomplikować grę w lidze. Nie widzę natomiast wielkich korzyści płynących z grania z ww. zespołami. Juventus pod wodzą Conte grywał już mecze z zespołami z podobnej półki (Milan, Napoli), więc mniej więcej wiadomo czego się spodziewać, jakie są braki a jakie silne strony. Bardziej przydałoby się jakieś przetarcie z zespołem z absolutnej czołówki, bo nie mamy bladego pojęcia jak Juventus wypadnie w starciu z takowym - ale niech to będzie grupa taką jaką miał rok temu Milan czyli jeden topowy rywal i dwóch outsiderów. Wcześniej pisałem że z pierwszego koszyka chciałbym Arsenal ale teraz mam dylemat co bym wolał: Kanonierów i dwa ogórki czy silniejszego rywala (a więc najpewniej drugie miejsce w grupie) i dwóch statystów.
- baka
- Juventino
Ja na pewno chciałbym trafić Arsenal jakby nie patrzeć jest teraz najsłabszy z klubów angielskich i w dodatku mój kuzyn zażarcie kibicuje Kanonierom , więc od razu było by pełno emocji. Dodatkowo mogłaby być Borussia , żeby oglądnąć mecz na tvp i jakiegoś ogórka. Zresztą nie ma co gdybać niedługo się wszystkiego dowiemy 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Arsenal, Braga, jakiś FC Nordsjaelland czy coś
na pewno nie żadne Ruskie czy Ukraińcy, żeby głupio daleko nie jechać, ale tak naprawdę idealne losowanie to będzie Braga z drugiego koszyka + nie-Borussia z czwartego, tylko durnie (bez urazy, pewnie jesteście młodzi więc i niedoświadczeni) mogą chcieć grupę śmierci...
na pewno nie żadne Ruskie czy Ukraińcy, żeby głupio daleko nie jechać, ale tak naprawdę idealne losowanie to będzie Braga z drugiego koszyka + nie-Borussia z czwartego, tylko durnie (bez urazy, pewnie jesteście młodzi więc i niedoświadczeni) mogą chcieć grupę śmierci...
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2012, 21:26 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- yamakasi
- Juventino
Czasami bywa tak że piłkarz przechodzi do jakiegoś klubu a potem zaraz musi grać przeciw niemu i ja sądze że jutro trafimy na Manchester United,jesli chodzi o inne drużyny to jest mi obojętne kto to będzie bo jesli mierzy się w zwycięstwo to trzeba pokonywać wszystkich. Nie zapominajcie jednak jakie były prognozy po losowaniu LE kiedy trafiliśmy na Man.City-Lech-Salzburg, co to miało nie być a jak się skończyło.. dlatego ciul z losowaniem, ważne żeby dobrze zagrać obojętnie na kogo się trafi
To My Jesteśmy JUVENTUSEM