Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Dianabol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 22:54

@up
Pirlo po strzeleniu gola nie za bardzo się cieszył od razu. Może to z powodu niepewności co do bramki a może przechodzi do Interu? :smile:

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 22:55

incubus7 pisze:Lichtsainer sprzedany, bo jego radość po golu była, ale taka, jakby wiedział, że odejdzie, a szefostwo Juve gorączowo przełknęło ślinę, ale tym samym tropem można spojrzeć na gole Jovetica, bez nadmiernej radość, Lichy do PSG, Jojo do nas :)
Noooo jeżeli masz takie dowody to już jest wszystko wiadome ...

Mam nadzieje, że ściągniemy wreszcie jakiegoś dobrego napastnika, bo jest potrzebny na gwałt i było to wiadome już w tamtym sezonie to nie mogliśmy sprowadzić nikogo od początku ... Kurde denerwuje mnie już polityka transferowa naszego klubu ... Moglismy dać za Jojo 30 i byłoby po sprawie ...
Jeszcze jedno co mnie ciekawi to to, że jeszcze nic nie słychać o Martinezie i Vicku (obstawiam, że wielu z was już o nich zapomniała :smile: )

baka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 23:09

O rzeczywiście zapomniałem o nich. A co w ogóle się z nimi dzieje ?

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 23:15

Na Rai2 w sportowej niedzieli po analizie meczu był materiał o kupnie napastnika.Pokazywali produkcje koszulek Juve i faceta przy maszynie jak nakleja 10 Dzeko.

X_ray

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 23:25

:shock:

No a już chciałem spokojnie pójść spać to nie dacie... :płaczę:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2012, 23:31

Sorek21 pisze:Na Rai2 w sportowej niedzieli po analizie meczu był materiał o kupnie napastnika.Pokazywali produkcje koszulek Juve i faceta przy maszynie jak nakleja 10 Dzeko.
Tym bardziej, że "10", zgodnie z postanowieniem zarządu, jest niedostępna w trakcie obecnie trwającego sezonu. Ponoć Berbatov jest bardzo bliski Violi, a ja się zastanawiam kogo Juventus zamierza sprowadzić w razie niepowodzenia przy rozmowach o LLL ?

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 00:02

annihilator1988 pisze:Ponoć Berbatov jest bardzo bliski Violi, a ja się zastanawiam kogo Juventus zamierza sprowadzić w razie niepowodzenia przy rozmowach o LLL ?
Sprowadzimy szybciej Czikarito i co? PROFIT! Mamy napadziora, a Viola pstryczka w nos :P.

Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 00:07

Arbuzini pisze: Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.
Wierzysz w przetransferowanie go już w zimie?? Na 99% Immobile nie wróci do nas szybciej niż w lipcu przyszłego roku. Nie oszukujmy się, to Juventus :wink:

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 00:23

zoff pisze:
Arbuzini pisze: Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.
Wierzysz w przetransferowanie go już w zimie?? Na 99% Immobile nie wróci do nas szybciej niż w lipcu przyszłego roku. Nie oszukujmy się, to Juventus :wink:
Nie daję na to wielkich szans, ale taki ruch nosiłby znamiona sporego rozsądku. Nasi wysunięci napastnicy (snajperzy to przesadzone określenie) prochu już nie wymyślą, a latka lecą (ale delikatny jestem, co? ;]). Dodatkowo byłby to świetny bodziec dla wszystkich naszych młodych-zdolnych.

M-Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 08:36

Qrczak pisze: Mam nadzieje, że ściągniemy wreszcie jakiegoś dobrego napastnika, bo jest potrzebny na gwałt i było to wiadome już w tamtym sezonie to nie mogliśmy sprowadzić nikogo od początku ... Kurde denerwuje mnie już polityka transferowa naszego klubu ... Moglismy dać za Jojo 30 i byłoby po sprawie
Nie wiem czemu mówisz że denerwuje Cie polityka transferowa naszego klubu. Pieniądze są wydawane z głową, dużo inwestujemy w młodzież, fakt że dobrego napastnika potrzebujemy na gwałt, ale moim zdaniem dobrze że nie wydajemy kasy na prawo i lewo, na jakieś nieudane transfery, tak jak to było w niedalekiej przeszłości. Chociaż podobnie jak Ty uważam że Jovetic byłby świetnym wzmocnieniem i jest wart tych 30 mln.

Od jutra nie będę już piłkarzem Juventusu, ale bądźcie pewni - na zawsze pozostanę jednym z Was. - Alessandro Del Piero
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 08:40

Sa dwie informacje:

1) Podobno Agnelli jest w stanie wylozyc 30 baniek za Joveticia.
2) Agent pilkarza powiedzial, ze ma dla Violi bardzo dobra oferte i bedzie prosil o rozmowe szefostwo Violi.

Prasa sie zastanawia czy Jovetic ma klauzule wykupu czy nie, a jesli ma, to czy 30 baniek jest w stanie ja uruchumic. Zrodlo jest takie sobie (LGDS + CDS), mogloby byc lepsze, radze wiec potraktowac mimo wszystko te informacje z dystansem.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
incubus7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 08:56

może nam City wypożyczy Balotelliego, bo ten chyba grzeje ławę!

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 08:57

jakku1 pisze:Sa dwie informacje:

2) Agent pilkarza powiedzial, ze ma dla Violi bardzo dobra oferte i bedzie prosil o rozmowe szefostwo Violi.

Prasa sie zastanawia czy Jovetic ma klauzule wykupu czy nie, a jesli ma, to czy 30 baniek jest w stanie ja uruchumic. Zrodlo jest takie sobie (LGDS + CDS), mogloby byc lepsze, radze wiec potraktowac mimo wszystko te informacje z dystansem.

Oby nie byla to dobra oferta od City. Oni chyba nie potrzebujá kolejnej '10' , gdyz maja Teveza, Aguero.. To Mario na lawce, to Dzeko. Niech sobie Llorente kupia, a my Jo-Jo.

ehh Jakku - 5 dni ,a potem slawa lub banicja!

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 09:11

jakku1 pisze:Sa dwie informacje:

Trzymaj straż Dżakkson, bo to ważny czas dla wszystkich Juventinich!

Jovetić jest super! Och Ach Ech jaki on jest super! Super niemal jak Suarez :twisted: ! Tylko czy my potrzebujemy ulepszonego Vucinicia, który wzniesie naszą drużynę o pół klasy, czy strajkera, który z miejsca spowoduje skok o dwie?

LLorente odejdzie - to niemal pewne. Mam nadzieję, że naprawdę się nim interesujemy i poczynimy jakieś kroki, aby go pozyskać.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2012, 09:28

Nie napawa mnie ta sytuacja optymizmem. Nagle z miejsca...jak potwór z cienia wyskoczymy i rzucimy 30 mln? Nigdy nie daliśmy więcej za zawodnika jak 15 mln. Wiem, że najlepsi piłkarze na świecie kosztują ponad 30-40 mln ale nie widzę jakoś naszych szefów wydających takie kwoty. A może się mylę i właśnie nadszedł właśnie czas na takie transfery...?
Poza tym mamy jeszcze kilku leszczy do sprzedania, a pozostało 5 dni.

Zablokowany