Mercato (2012-2014)
- Qrczak
- Juventino
Noooo jeżeli masz takie dowody to już jest wszystko wiadome ...incubus7 pisze:Lichtsainer sprzedany, bo jego radość po golu była, ale taka, jakby wiedział, że odejdzie, a szefostwo Juve gorączowo przełknęło ślinę, ale tym samym tropem można spojrzeć na gole Jovetica, bez nadmiernej radość, Lichy do PSG, Jojo do nas
Mam nadzieje, że ściągniemy wreszcie jakiegoś dobrego napastnika, bo jest potrzebny na gwałt i było to wiadome już w tamtym sezonie to nie mogliśmy sprowadzić nikogo od początku ... Kurde denerwuje mnie już polityka transferowa naszego klubu ... Moglismy dać za Jojo 30 i byłoby po sprawie ...
Jeszcze jedno co mnie ciekawi to to, że jeszcze nic nie słychać o Martinezie i Vicku (obstawiam, że wielu z was już o nich zapomniała
- annihilator1988
- Juventino
Tym bardziej, że "10", zgodnie z postanowieniem zarządu, jest niedostępna w trakcie obecnie trwającego sezonu. Ponoć Berbatov jest bardzo bliski Violi, a ja się zastanawiam kogo Juventus zamierza sprowadzić w razie niepowodzenia przy rozmowach o LLL ?Sorek21 pisze:Na Rai2 w sportowej niedzieli po analizie meczu był materiał o kupnie napastnika.Pokazywali produkcje koszulek Juve i faceta przy maszynie jak nakleja 10 Dzeko.
- Arbuzini
- Juventino
Sprowadzimy szybciej Czikarito i co? PROFIT! Mamy napadziora, a Viola pstryczka w nosannihilator1988 pisze:Ponoć Berbatov jest bardzo bliski Violi, a ja się zastanawiam kogo Juventus zamierza sprowadzić w razie niepowodzenia przy rozmowach o LLL ?

Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wierzysz w przetransferowanie go już w zimie?? Na 99% Immobile nie wróci do nas szybciej niż w lipcu przyszłego roku. Nie oszukujmy się, to JuventusArbuzini pisze: Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.
- Arbuzini
- Juventino
Nie daję na to wielkich szans, ale taki ruch nosiłby znamiona sporego rozsądku. Nasi wysunięci napastnicy (snajperzy to przesadzone określenie) prochu już nie wymyślą, a latka lecą (ale delikatny jestem, co? ;]). Dodatkowo byłby to świetny bodziec dla wszystkich naszych młodych-zdolnych.zoff pisze:Wierzysz w przetransferowanie go już w zimie?? Na 99% Immobile nie wróci do nas szybciej niż w lipcu przyszłego roku. Nie oszukujmy się, to JuventusArbuzini pisze: Immobile 90 minut w pierwszym meczu i jest też gol. Moim zdaniem nie ma co chłopaka za długo testować. W Serie B pokazał się jako świetny napastnik, jeśli będzie miał udaną jesień to w zimie trzeba go sprowadzić w miejsce Quaga lub Matriego.
- M-Juve
- Juventino
Nie wiem czemu mówisz że denerwuje Cie polityka transferowa naszego klubu. Pieniądze są wydawane z głową, dużo inwestujemy w młodzież, fakt że dobrego napastnika potrzebujemy na gwałt, ale moim zdaniem dobrze że nie wydajemy kasy na prawo i lewo, na jakieś nieudane transfery, tak jak to było w niedalekiej przeszłości. Chociaż podobnie jak Ty uważam że Jovetic byłby świetnym wzmocnieniem i jest wart tych 30 mln.Qrczak pisze: Mam nadzieje, że ściągniemy wreszcie jakiegoś dobrego napastnika, bo jest potrzebny na gwałt i było to wiadome już w tamtym sezonie to nie mogliśmy sprowadzić nikogo od początku ... Kurde denerwuje mnie już polityka transferowa naszego klubu ... Moglismy dać za Jojo 30 i byłoby po sprawie
Od jutra nie będę już piłkarzem Juventusu, ale bądźcie pewni - na zawsze pozostanę jednym z Was. - Alessandro Del Piero
- jakku1
- Juventino
Sa dwie informacje:
1) Podobno Agnelli jest w stanie wylozyc 30 baniek za Joveticia.
2) Agent pilkarza powiedzial, ze ma dla Violi bardzo dobra oferte i bedzie prosil o rozmowe szefostwo Violi.
Prasa sie zastanawia czy Jovetic ma klauzule wykupu czy nie, a jesli ma, to czy 30 baniek jest w stanie ja uruchumic. Zrodlo jest takie sobie (LGDS + CDS), mogloby byc lepsze, radze wiec potraktowac mimo wszystko te informacje z dystansem.
2) Agent pilkarza powiedzial, ze ma dla Violi bardzo dobra oferte i bedzie prosil o rozmowe szefostwo Violi.
Prasa sie zastanawia czy Jovetic ma klauzule wykupu czy nie, a jesli ma, to czy 30 baniek jest w stanie ja uruchumic. Zrodlo jest takie sobie (LGDS + CDS), mogloby byc lepsze, radze wiec potraktowac mimo wszystko te informacje z dystansem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- incubus7
- Juventino
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
jakku1 pisze:Sa dwie informacje:
Oby nie byla to dobra oferta od City. Oni chyba nie potrzebujá kolejnej '10' , gdyz maja Teveza, Aguero.. To Mario na lawce, to Dzeko. Niech sobie Llorente kupia, a my Jo-Jo.
ehh Jakku - 5 dni ,a potem slawa lub banicja!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Trzymaj straż Dżakkson, bo to ważny czas dla wszystkich Juventinich!jakku1 pisze:Sa dwie informacje:
Jovetić jest super! Och Ach Ech jaki on jest super! Super niemal jak Suarez :twisted: ! Tylko czy my potrzebujemy ulepszonego Vucinicia, który wzniesie naszą drużynę o pół klasy, czy strajkera, który z miejsca spowoduje skok o dwie?
LLorente odejdzie - to niemal pewne. Mam nadzieję, że naprawdę się nim interesujemy i poczynimy jakieś kroki, aby go pozyskać.
- Castiel
- Juventino
Nie napawa mnie ta sytuacja optymizmem. Nagle z miejsca...jak potwór z cienia wyskoczymy i rzucimy 30 mln? Nigdy nie daliśmy więcej za zawodnika jak 15 mln. Wiem, że najlepsi piłkarze na świecie kosztują ponad 30-40 mln ale nie widzę jakoś naszych szefów wydających takie kwoty. A może się mylę i właśnie nadszedł właśnie czas na takie transfery...?
Poza tym mamy jeszcze kilku leszczy do sprzedania, a pozostało 5 dni.
Poza tym mamy jeszcze kilku leszczy do sprzedania, a pozostało 5 dni.