Zakłady bukmacherskie
- !.Juve.!
- Juventino
--------------------------------------------------------
SŁOWACJA: Corgon Liga
Ruzomberok - Nitra
Typ : Nitra
Kurs : 4.20
Stawka : 250
Mozl Wygrana : 1050 PLN
SŁOWACJA: Corgon Liga
Ruzomberok - Nitra
Typ : Nitra
Kurs : 4.20
Stawka : 250
Mozl Wygrana : 1050 PLN
- Bianconero92
- Juventino
!.Juve.! Pytanie pierwsze. Obstawiasz w ciemno czy analizujesz dany mecz?
Pytanie drugie. Rzeczywiście obstawiasz te mecze czy tylko sobie jaja robisz i liczysz na łód szczęścia?
Edit. Widać koniec zabawy na ten miesiąc.. toś pogroł. :roll:
Pytanie drugie. Rzeczywiście obstawiasz te mecze czy tylko sobie jaja robisz i liczysz na łód szczęścia?
Edit. Widać koniec zabawy na ten miesiąc.. toś pogroł. :roll:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 19:30 przez Bianconero92, łącznie zmieniany 1 raz.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Dybala 4ever
- Juventino
- pumex
- Juventino
1) Nie kapuję, po co obstawiać kursy 1,07 , 1,14 itp.Elo Vidal:) pisze: I raz
I dwa
Jazda z tym ostro, zawsze gram 1 kupon tak: 4 mecze wysoki kurs i cała Serie A. Raz mi weszła kolejencja Serie A i 300 zł wpadło, teraz margines błędu ostatnimi czasy 2-3 mecze dzielą od wygranej, ale nie ma się co łamać jadę konsekwentnie moja strategią i się jej trzymam.
2) Jak często grasz całą ligę, to proponuję obstawiać np. Expertem w Fortunie. Plus jest taki, że do wygranej masz gigantyczny bonus, minus, że nie możesz podpierać.
3) Myślę, że w meczu Romy i Catanii będą inne rezultaty

- probeert
- Juventino
Typy jak typy, ale czy nie lepiej wybrać z tego jeden, góra dwa dobre zakłady z kursami około 2.00 i zagrać je pojedynczo albo w dublu

In Marotta I trust...
- Pan Mietek
- Juventino
Mam takie pytanko, czy obstawiacie mecze NBA? I jak Wam to idzie? Bo ja kiedy jeszcze grałem to tylko piłkę ale ostatnio coś mnie podkusiło bo tutaj mam wrażenie, że faworyci częściej wygrywają i puściłem taki kupon:
Na 2 mecze play-offów:
Indiana - Orlando 1
Miami - NY 1
Chicago - Philadephia 1
LAL - Denver 1
Mam do wygrania 56 zł z 20 postawionych.
Póki co 2 weszły
Zdziwiłem się, że kurs na zwycięstwo Lakersów był aż 1,50 :shock:
Na 2 mecze play-offów:
Indiana - Orlando 1
Miami - NY 1
Chicago - Philadephia 1
LAL - Denver 1
Mam do wygrania 56 zł z 20 postawionych.
Póki co 2 weszły

- jareckik
- Juventino
Panowie, nie znacie jakiegos bukmacher ktory daje 100% bonus na euro?
- slk!
- Juventino
To jak panowie, Serie A startuje już dzisiaj, inne wystrzeliły już tydzień temu, sezon bukmacherski dla nie których można uznać za rozpoczęty
8)
Ogólnie to cisza w temacie, chyba nikt nie lubi się chwalić typami, bądź zapeszać, ja co by rozruszać trochę ten temat przedstawię Wam swoje mecze na dzisiaj.
Juventus - Parma 1
Fiora - Udine X
Norwich - QPR 1
Tottenham - WBA 1
Fulham - Manchester U. Over
Cracovia - Stomil 1
Flota Świnoujście - GKS Tychy 1
Tyle na dzisiaj

8)
Ogólnie to cisza w temacie, chyba nikt nie lubi się chwalić typami, bądź zapeszać, ja co by rozruszać trochę ten temat przedstawię Wam swoje mecze na dzisiaj.
Juventus - Parma 1
Fiora - Udine X
Norwich - QPR 1
Tottenham - WBA 1
Cracovia - Stomil 1
Tyle na dzisiaj

- Dobry Mudżyn
- Juventino
slk! pisze:To jak panowie, Serie A startuje już dzisiaj, inne wystrzeliły już tydzień temu, sezon bukmacherski dla nie których można uznać za rozpoczęty
8)
Juventus - Parma 1
Fiora - Udine X
Norwich - QPR 1
Tottenham - WBA 1
Cracovia - Stomil 1
Tyle na dzisiaj
Ja sie obrazilem i nie gram

Dlaczego? Ano dlatego, ze wytypowalem taki dosc abstrakcyjny kupon okolo 2 tygodni temu, na ligę europy, za 10 zeta bylo do wygrania 5 stówek. Dalem go swojemu kumplowi, pytajac co on o tym mysli. On ze ooo fajny, fajny, chyba go sobie postawi. Ja smiejac sie powiedzialem, ze nie wejdzie, ale ze tez go postawie, for fun, a moze, a noz widelec. Skonczylo sie tak, ze nie poszedlem stawiac, bo byl upal. Kolega postawil. Za 20 zlotych. Wygral 1100 :płaczę: . Kij to tam jeszcze. W ten czwartek, postawilem 2 kupony, oba za dyche, na obu do zgarniecia odpowiednio 150 i 200 zl. Na jednym nie wszedl mi Sporting

Z kolei zas wczoraj, zrobilem sobie maly kuponik, za 20 zeta, do wygrania ponad 100. Trzy mecze ligi francuskiej, 2 druga liga, 1 trzecia. Monaco, Chateauroux, Metz. I znow sie powtorzylo. Upał, gorąco, pogoda nie dopisuje do niczego, ponadto zastepowalem kolege w pracy, i po powrocie do domu nie chcialo mi sie dupy do STSa ruszyc. Oczywiscie meczyki weszły 8)

Pewnie obstawiajac obojetnie co, i idac dzisiaj do STSa z zamiarem odkucia sie, przegrałbym (no, chyba ze obstawilbym za 2 złote 2 mecze), natomiast jesli skombinowalbym jakis skomplikowany kupon na ktorym za stówkę do wygrania byłoby np 2000, a potem zrezygnowal ze stawiania go, pewnie okazaloby sie, ze weszlo wszystko jak ta lala :lol:
Pech, po prostu cholerny peeech.
A co do Twojego kuponu, to moim zdaniem Violka wygra. Norwich tez nie jestem pewien, na dwoje babka wrozyla, ale tez chyba bym stawial 1. A tak, to stawialbym podobnie.
BESTER MANN, BESTEEER !

- Vojtimar
- Juventino
No, miałeś pecha. Wniosek że nawet jak się nie chce a intuicja coś podpowiada to jednak warto iść i wysłać. Jak nie wyjdzie to trudno, ale jak wyjdzie to radocha wielka będzie. Mi w tym roku jednego meczu zabrakło na 7-8 kuponach więc też peszek..
Z Juve na dobre i złe!
- Wojtek
- Juventino
Wracam do bawienia się w bukmachera bo dłuższej przerwie, na koncie mam mało kasy tak więc musze się ograniczać ze stawką przynajmniej na razie
AKO
Udinese vs Juventus 2
inter vs Roma 1X
Kurs: 2,45
Stawka: 10 zł
Powinno się udać

AKO
Udinese vs Juventus 2
inter vs Roma 1X
Kurs: 2,45
Stawka: 10 zł
Powinno się udać
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Ja również od 3 dni zacząłem stawiąc i już ponad 100zł na plusie jestem.Wojtek pisze:Wracam do bawienia się w bukmachera bo dłuższej przerwie, na koncie mam mało kasy tak więc musze się ograniczać ze stawką przynajmniej na razie![]()
Dzisiejsze typy
FC Bayern München - VFB Stuttgart Typ: 1 Kurs: 1,25
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar (Handicap 0:1) Typ: 1 Kurs: 1,95 --> już weszło
Udinese Calcio - Juventus Turin Typ: 2 Kurs: 1,70
SSC Napoli - AC Fiorentina Typ: 1 Kurs: 1,80
Kurs całości: 7,46
Boje się jedynie, że Napoli nie da rady.
p.s.
Jest sens stawiać na takie coś? na betathome jedynie 1,26zl jest na ten typ.Wojtek pisze: inter vs Roma 1X
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 23:06 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Aż tak wysoki kurs na Napoli? Szczęśliwe zwycięstwo Fiorentiny na własnym stadionie nad rezerwowym Udinese wywołało troszkę nadmierną wiarę w tę drużynę. Mogłem coś obstawić na ten weekend.Sila Spokoju pisze: SSC Napoli - AC Fiorentina Typ: 1 Kurs: 1,80