Zakłady bukmacherskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
!.Juve.!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 16:09

--------------------------------------------------------
SŁOWACJA: Corgon Liga
Ruzomberok - Nitra
Typ : Nitra
Kurs : 4.20
Stawka : 250
Mozl Wygrana : 1050 PLN
--------------------------------------------------------

Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 16:39

!.Juve.! Pytanie pierwsze. Obstawiasz w ciemno czy analizujesz dany mecz?
Pytanie drugie. Rzeczywiście obstawiasz te mecze czy tylko sobie jaja robisz i liczysz na łód szczęścia?

Edit. Widać koniec zabawy na ten miesiąc.. toś pogroł. :roll:
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2012, 19:30 przez Bianconero92, łącznie zmieniany 1 raz.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 17:33

jak po miesiącu wyjdziesz na zero stawiam Ci flachę! dziś widzę, że zagrałeś za cały budżet, wiec możliwe że za chwile będzie po obstawianiu.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2012, 20:48

500 zł było i się skończyło. :smile:

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2012, 13:40

I raz
I dwa

Jazda z tym ostro, zawsze gram 1 kupon tak: 4 mecze wysoki kurs i cała Serie A. Raz mi weszła kolejencja Serie A i 300 zł wpadło, teraz margines błędu ostatnimi czasy 2-3 mecze dzielą od wygranej, ale nie ma się co łamać jadę konsekwentnie moja strategią i się jej trzymam :).

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 kwietnia 2012, 14:02

Elo Vidal:) pisze: I raz
I dwa

Jazda z tym ostro, zawsze gram 1 kupon tak: 4 mecze wysoki kurs i cała Serie A. Raz mi weszła kolejencja Serie A i 300 zł wpadło, teraz margines błędu ostatnimi czasy 2-3 mecze dzielą od wygranej, ale nie ma się co łamać jadę konsekwentnie moja strategią i się jej trzymam :).
1) Nie kapuję, po co obstawiać kursy 1,07 , 1,14 itp.
2) Jak często grasz całą ligę, to proponuję obstawiać np. Expertem w Fortunie. Plus jest taki, że do wygranej masz gigantyczny bonus, minus, że nie możesz podpierać.
3) Myślę, że w meczu Romy i Catanii będą inne rezultaty :wink:

Obrazek
probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 kwietnia 2012, 00:44

Elo Vidal:) pisze: I raz
I dwa
Typy jak typy, ale czy nie lepiej wybrać z tego jeden, góra dwa dobre zakłady z kursami około 2.00 i zagrać je pojedynczo albo w dublu :?: :D Ryzyko porażki byłoby o wiele mniejsze, a przecież chodzi o to, żeby grać racjonalnie i nie stawiać 'na pałę', aby jak najszybciej coś z tego wyciągnąć. Przy takim graniu potrzebna jest spora dawka szczęścia. Z doświadczenia wiem, że prędzej czy później taka strategia wykończy psychicznie, bo ileż to razy wspominałem, że do wygrania 300-400 złotych zabrakło mi jednego plusa, a jednak tą piątkę czy dychę straciłem i portfel był lżejszy :smile:

In Marotta I trust...
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2012, 10:35

Mam takie pytanko, czy obstawiacie mecze NBA? I jak Wam to idzie? Bo ja kiedy jeszcze grałem to tylko piłkę ale ostatnio coś mnie podkusiło bo tutaj mam wrażenie, że faworyci częściej wygrywają i puściłem taki kupon:

Na 2 mecze play-offów:
Indiana - Orlando 1
Miami - NY 1
Chicago - Philadephia 1
LAL - Denver 1

Mam do wygrania 56 zł z 20 postawionych.

Póki co 2 weszły :) Zdziwiłem się, że kurs na zwycięstwo Lakersów był aż 1,50 :shock:

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2012, 22:52

Panowie, nie znacie jakiegos bukmacher ktory daje 100% bonus na euro?

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
slk!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 13:57

To jak panowie, Serie A startuje już dzisiaj, inne wystrzeliły już tydzień temu, sezon bukmacherski dla nie których można uznać za rozpoczęty
8)
Ogólnie to cisza w temacie, chyba nikt nie lubi się chwalić typami, bądź zapeszać, ja co by rozruszać trochę ten temat przedstawię Wam swoje mecze na dzisiaj.

Juventus - Parma 1
Fiora - Udine X
Norwich - QPR 1
Tottenham - WBA 1
Fulham - Manchester U. Over
Cracovia - Stomil 1
Flota Świnoujście - GKS Tychy 1
Tyle na dzisiaj

:)

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 14:50

slk! pisze:To jak panowie, Serie A startuje już dzisiaj, inne wystrzeliły już tydzień temu, sezon bukmacherski dla nie których można uznać za rozpoczęty
8)
Ogólnie to cisza w temacie, chyba nikt nie lubi się chwalić typami, bądź zapeszać, ja co by rozruszać trochę ten temat przedstawię Wam swoje mecze na dzisiaj.

Juventus - Parma 1
Fiora - Udine X
Norwich - QPR 1
Tottenham - WBA 1
Fulham - Manchester U. Over
Cracovia - Stomil 1
Flota Świnoujście - GKS Tychy 1
Tyle na dzisiaj

:)

Ja sie obrazilem i nie gram :/

Dlaczego? Ano dlatego, ze wytypowalem taki dosc abstrakcyjny kupon okolo 2 tygodni temu, na ligę europy, za 10 zeta bylo do wygrania 5 stówek. Dalem go swojemu kumplowi, pytajac co on o tym mysli. On ze ooo fajny, fajny, chyba go sobie postawi. Ja smiejac sie powiedzialem, ze nie wejdzie, ale ze tez go postawie, for fun, a moze, a noz widelec. Skonczylo sie tak, ze nie poszedlem stawiac, bo byl upal. Kolega postawil. Za 20 zlotych. Wygral 1100 :płaczę: . Kij to tam jeszcze. W ten czwartek, postawilem 2 kupony, oba za dyche, na obu do zgarniecia odpowiednio 150 i 200 zl. Na jednym nie wszedl mi Sporting :angry: (ktorego mialem nie stawiac, ale se mysle - Levante - niepewny zespol, oslabil sie, nie wiadomo jak zagraa) a na drugim nie weszlo mi tylko Newcastle (mialem stawiac Bilbao, ale se mysle - kurs 1,35 ? da fuck? nie stawiam).

Z kolei zas wczoraj, zrobilem sobie maly kuponik, za 20 zeta, do wygrania ponad 100. Trzy mecze ligi francuskiej, 2 druga liga, 1 trzecia. Monaco, Chateauroux, Metz. I znow sie powtorzylo. Upał, gorąco, pogoda nie dopisuje do niczego, ponadto zastepowalem kolege w pracy, i po powrocie do domu nie chcialo mi sie dupy do STSa ruszyc. Oczywiscie meczyki weszły 8)

:angry:

Pewnie obstawiajac obojetnie co, i idac dzisiaj do STSa z zamiarem odkucia sie, przegrałbym (no, chyba ze obstawilbym za 2 złote 2 mecze), natomiast jesli skombinowalbym jakis skomplikowany kupon na ktorym za stówkę do wygrania byłoby np 2000, a potem zrezygnowal ze stawiania go, pewnie okazaloby sie, ze weszlo wszystko jak ta lala :lol:

Pech, po prostu cholerny peeech.

A co do Twojego kuponu, to moim zdaniem Violka wygra. Norwich tez nie jestem pewien, na dwoje babka wrozyla, ale tez chyba bym stawial 1. A tak, to stawialbym podobnie.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 16:38

No, miałeś pecha. Wniosek że nawet jak się nie chce a intuicja coś podpowiada to jednak warto iść i wysłać. Jak nie wyjdzie to trudno, ale jak wyjdzie to radocha wielka będzie. Mi w tym roku jednego meczu zabrakło na 7-8 kuponach więc też peszek..

Z Juve na dobre i złe!
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2012, 13:41

Wracam do bawienia się w bukmachera bo dłuższej przerwie, na koncie mam mało kasy tak więc musze się ograniczać ze stawką przynajmniej na razie :prochno:

AKO
Udinese vs Juventus 2
inter vs Roma 1X

Kurs: 2,45
Stawka: 10 zł

Powinno się udać :smile:

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

Nieprzeczytany post 02 września 2012, 16:37

Wojtek pisze:Wracam do bawienia się w bukmachera bo dłuższej przerwie, na koncie mam mało kasy tak więc musze się ograniczać ze stawką przynajmniej na razie :prochno:
Ja również od 3 dni zacząłem stawiąc i już ponad 100zł na plusie jestem.

Dzisiejsze typy

FC Bayern München - VFB Stuttgart Typ: 1 Kurs: 1,25
PSV Eindhoven - AZ Alkmaar (Handicap 0:1) Typ: 1 Kurs: 1,95 --> już weszło
Udinese Calcio - Juventus Turin Typ: 2 Kurs: 1,70
SSC Napoli - AC Fiorentina Typ: 1 Kurs: 1,80

Kurs całości: 7,46

Boje się jedynie, że Napoli nie da rady.

p.s.
Wojtek pisze: inter vs Roma 1X
Jest sens stawiać na takie coś? na betathome jedynie 1,26zl jest na ten typ.
Ostatnio zmieniony 02 września 2012, 23:06 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2012, 17:39

Sila Spokoju pisze: SSC Napoli - AC Fiorentina Typ: 1 Kurs: 1,80
Aż tak wysoki kurs na Napoli? Szczęśliwe zwycięstwo Fiorentiny na własnym stadionie nad rezerwowym Udinese wywołało troszkę nadmierną wiarę w tę drużynę. Mogłem coś obstawić na ten weekend.

ODPOWIEDZ