Serie A 12/13 (1): JUVENTUS 2-0 Parma
- Gąsior007
- Juventino
Strasznie mnie ciekawe jakim składem wyjdziemy na inauguracje.
Wiemy narazie tyle, że na chwilę obecną będzie to 3-5-2.
Chyba, że uda się nam sprowadzić do tego czasu np. Llorente.
Wówczas może 4-3-3
Wiemy narazie tyle, że na chwilę obecną będzie to 3-5-2.
Chyba, że uda się nam sprowadzić do tego czasu np. Llorente.
Wówczas może 4-3-3

Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2012, 00:29 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juve !
- AkuqJuve
- Juventino
pewnie że tak a co nie widać?Dante93 pisze:Chłopie, po roku neta Ci znowu podłączyli czy jak? Bo rzucasz nam takimi oczywistościami jakbyś rok w jaskini przesiedzialAkuqJuve pisze:nasza taktyka napisana jest niby 3-5-2 ale sadze że grając z Lichym i DC gramy bardziej coś takiego ale co ja tam mogę widzieć ;p
--------BR
----ŚO-ŚO-ŚO----
PO--------------LO
----ŚP-ŚP-ŚP-----
-------CN----------
---------ŚN--------
PO i LO to tacy jakby wysunięci obrońcy lub bardziej cofniecie skrzydłowi.![]()
Parma? Amauri? Brak Giovinco? Hmmm 3:0?
3:0 hmm żebyśmy się nie zdziwili jak wy tak olewacie przeciwnika to mam nadzieje że piłkarze przynajmniej tego nie robią to wcale nie musi być łatwy mecz. Nie wiadomo czego można sie spodziewać po Parmie skoro maja nowego trenera Donadoni. Ktoś wie jakie były ich przygotowania ja gdzieś czytałem że nieźle sobie radzili. mieli ciężkie treningi nie wiem czy nie cięższe niż nasze w główniej mierze żeby wytrzymywać 90min w większym tempie.
no i przede wszystkich graja podobnym ustawieniem
- Mate.G
- Juventino
AkuqJuve pisze:tępię

Czas nie pyta nie stoi...
Liga się już zaczyna jak ten czas przeleciał

Dobrze, że gramy w Sobotę, mniej czekania !
- Winner
- Juventino
Nieważne w jakim stylu, nie ważne ile, ważne żeby dobrze zacząć i wygrać. Na pewno zaczniemy 3-5-2 i w przypadku niepomyślnego obrotu wydarzeń po przerwie przejdziemy na 4-3-3.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- bianconeristy
- Juventino
To jeśli chodzi o karnety: http://www.solojuve.com/oficjalny/wyprz ... arnety.php
Z kolei pojedyncze wejściówki na mecz z Parmą są jeszcze do nabycia. (przynajmniej w sposób on-line jest możliwe)
Z kolei pojedyncze wejściówki na mecz z Parmą są jeszcze do nabycia. (przynajmniej w sposób on-line jest możliwe)
- pumex
- Juventino
Jasne, że jest taka możliwośćzoff pisze:Pumeksie mam do Ciebie pytanie. Wiem, że jeszcze w tamtym sezonie przy tematach meczowych była pozycja prawdopodobne wyjściowe składy czy coś w ten deseń. Bodaj brane z internetowej strony LGDS. To naprawdę czasami pomagałoByłaby możlwość przywrócenia tej pozycji?

Swoją drogą, LGDS to portal wybitnie anty-Juve, więc przydałoby się znaleźć inną stronę podającą przewidywane składy. Problem w tym, że gdzie indziej propozycje składów albo nie są aktualizowane, albo są podawane dopiero w dniu meczu, więc chyba musimy pozostać prz Gazzetta.it

- Dybala 4ever
- Juventino
Powołani na Parmę:
Bramkarze: Leali, Storari
Obrońcy: Masi, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichsteiner, Chiellini
Pomocnicy: Pogba, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Marrone
Napasticy: Giovinco, Boakye, Vucinic, Quagliarella, Matri
Bramkarze: Leali, Storari
Obrońcy: Masi, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichsteiner, Chiellini
Pomocnicy: Pogba, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Marrone
Napasticy: Giovinco, Boakye, Vucinic, Quagliarella, Matri
- Vimes
- Juventino
Chiellini wraca, a Lucio skręcił sobie kostkę na treningu. Z kolei ze składu Parmy wylecieli Amauri i Palladino. Może to i lepiej, bo nasi byli gracze lubią strzelać nam gole.
- Robaku
- Juventino
Nie wiem czy Kielon zagra, jeśli tak będzie na 0. Jeśli nie to kolejny mecz w którym stracimy bramkę.
Tak myślę, że 2:1 zrobimy, może 3:1.
Dobrze by było jakby atak stanowili Gio i Miras, Matri, Chciałbym, żebyśmy jutro zagrali 4-3-3 i zobaczyli jak to wygląda.
Jeśli w Parmie nie ma Amauriego, Palladino i Gio to atak nie będzie u nich jakoś szczególnie zagraażający i myślę, że to odbra szansa na test 4-3-3.
Tak myślę, że 2:1 zrobimy, może 3:1.
Dobrze by było jakby atak stanowili Gio i Miras, Matri, Chciałbym, żebyśmy jutro zagrali 4-3-3 i zobaczyli jak to wygląda.
Jeśli w Parmie nie ma Amauriego, Palladino i Gio to atak nie będzie u nich jakoś szczególnie zagraażający i myślę, że to odbra szansa na test 4-3-3.
- Montezuma11
- Juventino
w obliczu kontuzji Lucio liczę, że na środku obrony zagra Marrone zwłaszcza, że z tego co tu czytam nie zagra goleador, wielki mistrz, nie oceniony na boisku oraz poza nim Amauri
to powinno ułatwić chłopakom robotę :-D

FORZA JUVENTUS !!!
- Giovani
- Juventino
Pierwszy mecz w sezonie, a do tego ja go nie obejrzę. Mówi się trudno. Rzecz jasna nie wyobrażam sobie przegranej tudzież remisu. Liczy się tylko zwycięstwo i to w dobrym stylu, żeby pokazać kto rządzi na włoskich boiskach w tym sezonie. Stawiam na 2 : 0, bramki strzelą Matri i Giovincio.
- yamakasi
- Juventino
Tu masz http://www.tuttosport.com/live/SerieA/p ... zioni.htmlpumex pisze:
Swoją drogą, LGDS to portal wybitnie anty-Juve, więc przydałoby się znaleźć inną stronę podającą przewidywane składy. Problem w tym, że gdzie indziej propozycje składów albo nie są aktualizowane, albo są podawane dopiero w dniu meczu, więc chyba musimy pozostać prz Gazzetta.it
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- KamilDeath
- Juventino
ja dzisiaj też nie mam możliwości obejrzenia meczu na żywo, ale przecież jest możliwość skorzystania z dobrodziejstw internetu i nie znająć wyniku oglądnąć mecz w przyzwoitej jakości dajmy na to w niedziele ranoGiovani pisze:Pierwszy mecz w sezonie, a do tego ja go nie obejrzę. Mówi się trudno. Rzecz jasna nie wyobrażam sobie przegranej tudzież remisu. Liczy się tylko zwycięstwo i to w dobrym stylu, żeby pokazać kto rządzi na włoskich boiskach w tym sezonie. Stawiam na 2 : 0, bramki strzelą Matri i Giovincio.

często przecież ciężko mieć sobotę wieczorem wolną na oglądanie meczu, a tak to nie przegapiłem w tamtym sezonie ani jednego meczu i cieszyłem się emocjami zawsze "na żywo"

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....