Serie A 12/13 (1): JUVENTUS 2-0 Parma

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Gąsior007

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2012, 02:55

Strasznie mnie ciekawe jakim składem wyjdziemy na inauguracje.
Wiemy narazie tyle, że na chwilę obecną będzie to 3-5-2.
Chyba, że uda się nam sprowadzić do tego czasu np. Llorente.
Wówczas może 4-3-3 :whistle:
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2012, 00:29 przez Gąsior007, łącznie zmieniany 1 raz.

Forza Juve !
AkuqJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2012, 10:11

Dante93 pisze:
AkuqJuve pisze:nasza taktyka napisana jest niby 3-5-2 ale sadze że grając z Lichym i DC gramy bardziej coś takiego ale co ja tam mogę widzieć ;p
--------BR
----ŚO-ŚO-ŚO----
PO--------------LO
----ŚP-ŚP-ŚP-----
-------CN----------
---------ŚN--------
PO i LO to tacy jakby wysunięci obrońcy lub bardziej cofniecie skrzydłowi.
Chłopie, po roku neta Ci znowu podłączyli czy jak? Bo rzucasz nam takimi oczywistościami jakbyś rok w jaskini przesiedzial :whistle:

Parma? Amauri? Brak Giovinco? Hmmm 3:0?
pewnie że tak a co nie widać?

3:0 hmm żebyśmy się nie zdziwili jak wy tak olewacie przeciwnika to mam nadzieje że piłkarze przynajmniej tego nie robią to wcale nie musi być łatwy mecz. Nie wiadomo czego można sie spodziewać po Parmie skoro maja nowego trenera Donadoni. Ktoś wie jakie były ich przygotowania ja gdzieś czytałem że nieźle sobie radzili. mieli ciężkie treningi nie wiem czy nie cięższe niż nasze w główniej mierze żeby wytrzymywać 90min w większym tempie.
no i przede wszystkich graja podobnym ustawieniem

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2012, 10:13

AkuqJuve pisze:tępię
:prochno:

Czas nie pyta nie stoi...
Liga się już zaczyna jak ten czas przeleciał :)!
Dobrze, że gramy w Sobotę, mniej czekania !

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2012, 10:16

Nieważne w jakim stylu, nie ważne ile, ważne żeby dobrze zacząć i wygrać. Na pewno zaczniemy 3-5-2 i w przypadku niepomyślnego obrotu wydarzeń po przerwie przejdziemy na 4-3-3.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 09:41

A czy orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z frekwencją na stadionie? Czy sprzedano już wszystkie bilety? Ile rozeszło się karnetów?

bianconeristy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 10:16

To jeśli chodzi o karnety: http://www.solojuve.com/oficjalny/wyprz ... arnety.php
Z kolei pojedyncze wejściówki na mecz z Parmą są jeszcze do nabycia. (przynajmniej w sposób on-line jest możliwe)

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 13:47

Pumeksie mam do Ciebie pytanie. Wiem, że jeszcze w tamtym sezonie przy tematach meczowych była pozycja prawdopodobne wyjściowe składy czy coś w ten deseń. Bodaj brane z internetowej strony LGDS. To naprawdę czasami pomagało :) Byłaby możlwość przywrócenia tej pozycji?

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 13:59

zoff pisze:Pumeksie mam do Ciebie pytanie. Wiem, że jeszcze w tamtym sezonie przy tematach meczowych była pozycja prawdopodobne wyjściowe składy czy coś w ten deseń. Bodaj brane z internetowej strony LGDS. To naprawdę czasami pomagało :) Byłaby możlwość przywrócenia tej pozycji?
Jasne, że jest taka możliwość :) Ominąłem przewidywane składy w pre-seasonie, bo Gazzetta ich nie aktualizuje przed spotkaniami towarzyskimi i po prostu tworząc temat o meczu z Parmą zapomniałem dodać punktu "przewidywane składy". Dzięki za przypomnienie, dodane :ok:

Swoją drogą, LGDS to portal wybitnie anty-Juve, więc przydałoby się znaleźć inną stronę podającą przewidywane składy. Problem w tym, że gdzie indziej propozycje składów albo nie są aktualizowane, albo są podawane dopiero w dniu meczu, więc chyba musimy pozostać prz Gazzetta.it :/

Obrazek
Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:08

Powołani na Parmę:

Bramkarze: Leali, Storari
Obrońcy: Masi, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichsteiner, Chiellini
Pomocnicy: Pogba, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Marrone
Napasticy: Giovinco, Boakye, Vucinic, Quagliarella, Matri

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:12

Chiellini wraca, a Lucio skręcił sobie kostkę na treningu. Z kolei ze składu Parmy wylecieli Amauri i Palladino. Może to i lepiej, bo nasi byli gracze lubią strzelać nam gole.

Obrazek
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:36

Nie wiem czy Kielon zagra, jeśli tak będzie na 0. Jeśli nie to kolejny mecz w którym stracimy bramkę.
Tak myślę, że 2:1 zrobimy, może 3:1.
Dobrze by było jakby atak stanowili Gio i Miras, Matri, Chciałbym, żebyśmy jutro zagrali 4-3-3 i zobaczyli jak to wygląda.
Jeśli w Parmie nie ma Amauriego, Palladino i Gio to atak nie będzie u nich jakoś szczególnie zagraażający i myślę, że to odbra szansa na test 4-3-3.

Montezuma11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 21:51

w obliczu kontuzji Lucio liczę, że na środku obrony zagra Marrone zwłaszcza, że z tego co tu czytam nie zagra goleador, wielki mistrz, nie oceniony na boisku oraz poza nim Amauri :prochno: to powinno ułatwić chłopakom robotę :-D

FORZA JUVENTUS !!!
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2012, 22:20

Pierwszy mecz w sezonie, a do tego ja go nie obejrzę. Mówi się trudno. Rzecz jasna nie wyobrażam sobie przegranej tudzież remisu. Liczy się tylko zwycięstwo i to w dobrym stylu, żeby pokazać kto rządzi na włoskich boiskach w tym sezonie. Stawiam na 2 : 0, bramki strzelą Matri i Giovincio.

yamakasi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 09:49

pumex pisze:
Swoją drogą, LGDS to portal wybitnie anty-Juve, więc przydałoby się znaleźć inną stronę podającą przewidywane składy. Problem w tym, że gdzie indziej propozycje składów albo nie są aktualizowane, albo są podawane dopiero w dniu meczu, więc chyba musimy pozostać prz Gazzetta.it :/
Tu masz http://www.tuttosport.com/live/SerieA/p ... zioni.html

To My Jesteśmy JUVENTUSEM :)
KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2012, 10:11

Giovani pisze:Pierwszy mecz w sezonie, a do tego ja go nie obejrzę. Mówi się trudno. Rzecz jasna nie wyobrażam sobie przegranej tudzież remisu. Liczy się tylko zwycięstwo i to w dobrym stylu, żeby pokazać kto rządzi na włoskich boiskach w tym sezonie. Stawiam na 2 : 0, bramki strzelą Matri i Giovincio.
ja dzisiaj też nie mam możliwości obejrzenia meczu na żywo, ale przecież jest możliwość skorzystania z dobrodziejstw internetu i nie znająć wyniku oglądnąć mecz w przyzwoitej jakości dajmy na to w niedziele rano :)
często przecież ciężko mieć sobotę wieczorem wolną na oglądanie meczu, a tak to nie przegapiłem w tamtym sezonie ani jednego meczu i cieszyłem się emocjami zawsze "na żywo" :)

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Zablokowany