Drużyna 2003 UEFA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 06:06

Łącznie nominowano 60 piłkarzy i trenerów. Wyniki plebiscytu zostaną ogłoszone 12 stycznia 2004. Najwięcej - 9 nominacji uzyskali przedstawiciele AC Milan. 8 nominacji należy do Realu Madryt, a 6 do Juventusu Turyn. Jeśli chodzi o Królewskich to kandydatami do jedenastki UEFA jest prawie cały wyjściowy skład. Komentatorów zaskoczył fakt, iż UEFA nie doceniła Ikera Casillasa, który jest uznawany za jednego z najlepszych bramkarzy w Europie. Wstępne prognozy mówią, że najlepsi piłkarze UEFA mogliby tworzyć drużynę w składzie: Rüstu Regber; Carlos Puyol, Alessandro Nesta, Cristian Chivu, Roberto Carlos; Clarence Seedorf, Michael Ballack, Zinedine Zidane, Damien Duff; Thierry Henry, Ronaldo oraz Senol Günes jako trener. Nominowanych zostało także aż trzech piłkarzy Realu Sociedad: Valeri Karpin, Xabi Alonso i Javi de Pedro, a także trener zespołu z Kraju Basków - Raynald Denoueix.

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 09:08

News pochodzi prawdopodobnie z uefa.com gdzie też można głosować na tą jedenastkę... Własnie głosuje :D Oczywiście na piłkarzy Juve :D

★ ★ ★
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 09:12

Już mnie zdenerwowały te prognoy, to śmieszne czy Buffon był gorszy od Rustu, według mnie było na odwrót przecież ten piłkarz nic nie pokazał w tym sezonie, nie ma też Nedveda ani Thurama. Jeżeli taka będzie jedenastka to wcale ona nie będzie pokazywać prawdziwej "jedenastki roku".
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2003, 09:17 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 3 razy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 10:42

Ale ta jedenastyka to beznadziejna którą podałeś a wśód trzech piłkarzy Realu Sociedad nei ma nawet Kovacevica :evil: :? kpiny .....po prostu a w Realu to się wszyscy kochają którzy mało wiedza o piłce kogo sie nie spytam kto wie sporo o nodze to napewno nei sjest fanem Realu to znaczy tylko że działacze czy tam ci wszyscy z UEFA nei znają sie na piłce :P 8)

Zawsze Wierni ! ! !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:07

wolne żarty...tam powinno być przynajmniej dwoje piłkarzy Juve. Nedved i Buffon powinni sie tak znaleśc bez problemu...Już o innych piłkarzach nie pisze, choć też zasługują na to, ale tych dwoje to musieli sie tam znaleść :evil:
P.S a Ci piłkarze Sociedadu to co tam robią :?: piłki podają :?:

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:21

kouba pisze:wolne żarty...tam powinno być przynajmniej dwoje piłkarzy Juve. Nedved i Buffon powinni sie tak znaleśc bez problemu...Już o innych piłkarzach nie pisze, choć też zasługują na to, ale tych dwoje to musieli sie tam znaleść :evil:
P.S a Ci piłkarze Sociedadu to co tam robią :?: piłki podają :?:
To ktory z nich jest kobieta?? :wink:

A tak wogle, to ja na serio nie wiem, czy to sie nie przeradza w forum realu :shock: :shock: :shock:. Niby temat nie jest scisle o tej druzynie, ale jak sioe go czyta to, przynajmniej ja, czuje sie jakbym byl na forum r.m. Tak nie moze byc :roll: :roll: :roll:

srali muszki będzie wiosna
Daw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:32

Cześć!!!
Nie wiem kto tłumaczył ten tekst. Na stronie UEFA.com jest wyraźnie napisane, że skład:Rustu... itd. został wybrany jako drużyna roku 2002.

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:46

Daw pisze:Cześć!!!
Nie wiem kto tłumaczył ten tekst. Na stronie UEFA.com jest wyraźnie napisane, że skład:Rustu... itd. został wybrany jako drużyna roku 2002.
To dziwne.Kazdemu pisze cos innego.Mi pisze ze 2003 :wink:
''Vote for uefa.com's Team of 2003''

Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:47

Tak tak najwięcej nominacji dostali piłkarze Milanu :? Z ajkiej przyczyny? Udało im sie wygrać Lm i to wystarcza? No dobra niech będzie, ale czemu dopiero na 3 jest Juve, przeciez to finalista LM

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 13:53

Cała wyjściowa jedenastka Realu:) :!: :twisted:
O czym oni myślą
Według mnie do tej jedenastki powinni nalezęc napewno Buffon, Nedved, Thuram. Noi może jeszcze Zambrotta i Del Piero.

Daw

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 14:21

ToMeK pisze:
Daw pisze:Cześć!!!
To dziwne.Kazdemu pisze cos innego.Mi pisze ze 2003 :wink:
''Vote for uefa.com's Team of 2003''
Tam jest taki artykuł i pod koniec piszą o drużynie 2002, czyli Rustu... itd.

Machlik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 20:38

mnie wcale ta jedenastka ani nominacje nie dziwią, wkońcu to plebiscyt uefy, oni już od kilku dobrych lat wybiarą piłkarzy realu, choćby nie wiem jak źle grali. już nie zwracamk uwagi na żadne plebiscyty itp. Liczy sie boisko i ważne by tam Juve sie dobrze prezentowało, kto jest najlepszy i tak wszyscy wiemy :D

SlimShady

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 22:43

Na owej liscie jest opisany sklad z 2002. roku i zgadzam sie ze UEFA zawsze typowala zawodnikow Real'u, moze miala z tego jakies korzysci(nic nie sugeruje...). Trzeba sie do tego przyzwyczaic, a my i tak badzmy wierni Juve. Podobno prawdziwy kibic nie zraza sie przegranymi swoich 'pupili', a nawet czesto wtedy utwierdza sie w przekonaiu ze 'jego' team jest najlepszy na swiecie.

Forza Juve!!!
adinockm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 22:51

Nedved powinnien byc na 100%, Gigi Buffon także, to są jaja żeby Ballack był :evil: :evil: Zagłosowałem oczywiście na zawodników Juve :D

ODPOWIEDZ