Drużyna 2003 UEFA
- Nunez
- Juventino
Łącznie nominowano 60 piłkarzy i trenerów. Wyniki plebiscytu zostaną ogłoszone 12 stycznia 2004. Najwięcej - 9 nominacji uzyskali przedstawiciele AC Milan. 8 nominacji należy do Realu Madryt, a 6 do Juventusu Turyn. Jeśli chodzi o Królewskich to kandydatami do jedenastki UEFA jest prawie cały wyjściowy skład. Komentatorów zaskoczył fakt, iż UEFA nie doceniła Ikera Casillasa, który jest uznawany za jednego z najlepszych bramkarzy w Europie. Wstępne prognozy mówią, że najlepsi piłkarze UEFA mogliby tworzyć drużynę w składzie: Rüstu Regber; Carlos Puyol, Alessandro Nesta, Cristian Chivu, Roberto Carlos; Clarence Seedorf, Michael Ballack, Zinedine Zidane, Damien Duff; Thierry Henry, Ronaldo oraz Senol Günes jako trener. Nominowanych zostało także aż trzech piłkarzy Realu Sociedad: Valeri Karpin, Xabi Alonso i Javi de Pedro, a także trener zespołu z Kraju Basków - Raynald Denoueix.
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Już mnie zdenerwowały te prognoy, to śmieszne czy Buffon był gorszy od Rustu, według mnie było na odwrót przecież ten piłkarz nic nie pokazał w tym sezonie, nie ma też Nedveda ani Thurama. Jeżeli taka będzie jedenastka to wcale ona nie będzie pokazywać prawdziwej "jedenastki roku".
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2003, 09:17 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 3 razy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Olszan
- Juventino
Ale ta jedenastyka to beznadziejna którą podałeś a wśód trzech piłkarzy Realu Sociedad nei ma nawet Kovacevica :evil: :? kpiny .....po prostu a w Realu to się wszyscy kochają którzy mało wiedza o piłce kogo sie nie spytam kto wie sporo o nodze to napewno nei sjest fanem Realu to znaczy tylko że działacze czy tam ci wszyscy z UEFA nei znają sie na piłce
8)

Zawsze Wierni ! ! !
- kouba
- Qualità Juventino
wolne żarty...tam powinno być przynajmniej dwoje piłkarzy Juve. Nedved i Buffon powinni sie tak znaleśc bez problemu...Już o innych piłkarzach nie pisze, choć też zasługują na to, ale tych dwoje to musieli sie tam znaleść :evil:
P.S a Ci piłkarze Sociedadu to co tam robią
piłki podają
P.S a Ci piłkarze Sociedadu to co tam robią

- RadeKas
- Juventino
To ktory z nich jest kobieta??kouba pisze:wolne żarty...tam powinno być przynajmniej dwoje piłkarzy Juve. Nedved i Buffon powinni sie tak znaleśc bez problemu...Już o innych piłkarzach nie pisze, choć też zasługują na to, ale tych dwoje to musieli sie tam znaleść :evil:
P.S a Ci piłkarze Sociedadu to co tam robiąpiłki podają
![]()
A tak wogle, to ja na serio nie wiem, czy to sie nie przeradza w forum realu :shock: :shock: :shock:. Niby temat nie jest scisle o tej druzynie, ale jak sioe go czyta to, przynajmniej ja, czuje sie jakbym byl na forum r.m. Tak nie moze byc :roll: :roll: :roll:
srali muszki będzie wiosna
- ToMeK
- Juventino
To dziwne.Kazdemu pisze cos innego.Mi pisze ze 2003Daw pisze:Cześć!!!
Nie wiem kto tłumaczył ten tekst. Na stronie UEFA.com jest wyraźnie napisane, że skład:Rustu... itd. został wybrany jako drużyna roku 2002.
''Vote for uefa.com's Team of 2003''
- Daw
- Juventino
Tam jest taki artykuł i pod koniec piszą o drużynie 2002, czyli Rustu... itd.ToMeK pisze:To dziwne.Kazdemu pisze cos innego.Mi pisze ze 2003Daw pisze:Cześć!!!
Nie wiem kto tłumaczył ten tekst. Na stronie UEFA.com jest wyraźnie napisane, że skład:Rustu... itd. został wybrany jako drużyna roku 2002.![]()
''Vote for uefa.com's Team of 2003''
- Machlik
- Juventino
mnie wcale ta jedenastka ani nominacje nie dziwią, wkońcu to plebiscyt uefy, oni już od kilku dobrych lat wybiarą piłkarzy realu, choćby nie wiem jak źle grali. już nie zwracamk uwagi na żadne plebiscyty itp. Liczy sie boisko i ważne by tam Juve sie dobrze prezentowało, kto jest najlepszy i tak wszyscy wiemy 

- SlimShady
- Juventino
Na owej liscie jest opisany sklad z 2002. roku i zgadzam sie ze UEFA zawsze typowala zawodnikow Real'u, moze miala z tego jakies korzysci(nic nie sugeruje...). Trzeba sie do tego przyzwyczaic, a my i tak badzmy wierni Juve. Podobno prawdziwy kibic nie zraza sie przegranymi swoich 'pupili', a nawet czesto wtedy utwierdza sie w przekonaiu ze 'jego' team jest najlepszy na swiecie.
Forza Juve!!!