Mecze Juve w TV
- Piotr Juvefan
- Juventino
ale TVP raczej żadnej ligi nie pokaże nawet Pucharu polski czy zaplecza ekstraklasy,bo te rozgrywki pokaże Orange,więc TVP ma słabą ofertę choć mecze LM swoje kosztują to i tak wypadałoby coś pokazywać no chyba,że żużel zastąpi wszystko,poza tym Orange pokazuje jeszcze inne ligi francuską,porugalską i chyba szkocką,więc TVP wypada blado i w tej telewizji należy upatrywać największą szansę
PS;napisałem od siebie na fejsie,że liczę na pozytywny przebieg negocjacji i że się wykupię ten Canał
na jakiej platformie On w ogóle jest???
PS;napisałem od siebie na fejsie,że liczę na pozytywny przebieg negocjacji i że się wykupię ten Canał

na jakiej platformie On w ogóle jest???
congratulejszynpan Zambrotta pisze:
x5000 pow pow pow !![]()
![]()
![]()
![]()

- pan Zambrotta
- Juventino
- Piotr Juvefan
- Juventino
Wszystko jest możliwe zróbmy ich w konia,że zaczniemy płacić abonament:D
przy okazji zastąpić Szpaka Laskowskim to byłoby piękne :-D
przy okazji zastąpić Szpaka Laskowskim to byłoby piękne :-D

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Na JSC sa wszystkie mecze CL z komentarzem (feed) od Sky Sports. Na +3 jest tez studio z ludzmi ze Sky i BBC (praktycznie wszystkimi oprocz Jamie'go Redknappa, ktory jako jedyny sie "nie sprzedal" do JSC, w sumie szkoda bo jego najbardziej lubie sluchac na Sky). Przewaznie prowadzi je Gary Lineker. Wszystko byloby dobrze, gdyby nie jakosc tych kanalow, a HD z NileSata u nas odbior z tego co wiem niemozliwy.pakman pisze:Jak sprzedawca oferuje wysylke do Pl to pewnie takja mam 1-8 i wystarcza - nie wiem czy jest sens upgradu do 9-10. Karta do dekodera i aktywacja do 24h - cos kolo tego . Mecze LM sa Live a czy sa wszytskie to nie wiem w sumie bo LM nie ogladam na jazeerze .
- darex
- Juventino
Fajnie by było oglądać Serie A w TVP, przede wszystkim z komentarzem Laskowskiego. Nie wiadomo czy faktycznie C+ zrezygnował z ligi włoskiej z powodu kasy, czy może chodzi a tą aferę lub jeszcze coś innego. Trzeba trzymać kciuki i wierzyć do końca że zobaczymy jednak mecze Juve w jakiejś polskiej stacji.
- booyak
- Juventino
Eh fajnie fajnie tylko że jak pomyślę że będę musiał wykupić wyższy pakiet w Cyfrze żeby oglądać TVP Sport to nóż mi się otwiera... Dać zarobić im jeszcze więcej mimo że cAnal+ tak nas wydymał...darex pisze:Fajnie by było oglądać Serie A w TVP
★ ★ ★
- filippo
- Juventino
Zawsze możesz zrezygnować z Cyfry i wykupić enkę. W ten sposób masz Serie A i Champions League.booyak pisze:Eh fajnie fajnie tylko że jak pomyślę że będę musiał wykupić wyższy pakiet w Cyfrze żeby oglądać TVP Sport to nóż mi się otwiera... Dać zarobić im jeszcze więcej mimo że cAnal+ tak nas wydymał...darex pisze:Fajnie by było oglądać Serie A w TVP
Swoją droga to jest chore. Kiedyś można było dokupić sobie kanał na cyfrze (np TVP Sport albo Orange Sport). Teraz zeby miec przyjemnosc ogladania TVP Sport musisz wejść na wyższy pakiet.
Patologia na 100%
edit:
pan Zambrotta pisze:
x5000 pow pow pow !![]()
![]()
![]()
![]()
Liczy się jakość nie ilość
- Kiper69
- Juventino
Ja od niedawna na kalbowce mam i TVP sport i kilka kanalow N'ki, takze jak Jednak TVP podpisze ta umowe na spotaknia Serie A, to mozna zerwac umowe z Canal plus i przerzucic sie na kabel. Jednak nie mam pojecia jak by to mialo wygladac, bo nigdy czegos takiego nie probowalem, na pewno wiaze sie to z zaplaceniem kary za przedwczesne zerwanie umowy, ale jak ktos wyzej pisal, placic im pieniadze tylko dlatego, zeby miec jeden kanal, ktory pokazuje mecze Ligi Wloskiej, to tez troche glupota i strata kasy, tym bardziej, ze to Canal plus nas wydymal.

- booyak
- Juventino
Tyle że zrywając umowę nie ominie mnie zapłacenie kary, niestety umowa aż/tylko(?) do Lutego. Cyfra TVP Sport z premedytacją wrzuciła na wyższy pakiet żeby 'uszczęśliwić' kibiców żużla. Grand Prix na Canal+ a liga w TVP Sport.filippo pisze:Zawsze możesz zrezygnować z Cyfry i wykupić enkę. W ten sposób masz Serie A i Champions League.booyak pisze:Eh fajnie fajnie tylko że jak pomyślę że będę musiał wykupić wyższy pakiet w Cyfrze żeby oglądać TVP Sport to nóż mi się otwiera... Dać zarobić im jeszcze więcej mimo że cAnal+ tak nas wydymał...darex pisze:Fajnie by było oglądać Serie A w TVP
Swoją droga to jest chore. Kiedyś można było dokupić sobie kanał na cyfrze (np TVP Sport albo Orange Sport). Teraz zeby miec przyjemnosc ogladania TVP Sport musisz wejść na wyższy pakiet.
Patologia na 100%
★ ★ ★
- darex
- Juventino
Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America 

- pakman
- Juventino
Nie na ESPN Classic tylko na ESPN UK - dostepnym na terenie Wielkiej Brytanii . Pokazuja mecze na zywo w zaleznosci od innych lig jest od 1 do 3 meczy. W sobote 25 pokazuja na zywo Juve - Parma.
7:45 PM UK
LIVE SERIE A
Juventus v Parma
Juventus begin the defence of their title against Parma at the Juventus Arena. Juve remained undefeated last season and picked up their first Serie A crown in nine years

7:45 PM UK
LIVE SERIE A
Juventus v Parma
Juventus begin the defence of their title against Parma at the Juventus Arena. Juve remained undefeated last season and picked up their first Serie A crown in nine years

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- filippo
- Juventino
Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?darex pisze:Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ja również mam taką oferte, INEA - Poznańfilippo pisze:Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?darex pisze:Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America

- darex
- Juventino
Elsat kablówka z Rudy Śląskiej za wszystko płacę 95.90złfilippo pisze:Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?
http://elsat.pl/telewizja_cyfrowa_zielony