Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:54

ale TVP raczej żadnej ligi nie pokaże nawet Pucharu polski czy zaplecza ekstraklasy,bo te rozgrywki pokaże Orange,więc TVP ma słabą ofertę choć mecze LM swoje kosztują to i tak wypadałoby coś pokazywać no chyba,że żużel zastąpi wszystko,poza tym Orange pokazuje jeszcze inne ligi francuską,porugalską i chyba szkocką,więc TVP wypada blado i w tej telewizji należy upatrywać największą szansę

PS;napisałem od siebie na fejsie,że liczę na pozytywny przebieg negocjacji i że się wykupię ten Canał :P

na jakiej platformie On w ogóle jest???
pan Zambrotta pisze:
x5000 pow pow pow ! :happy: :ok: :happy: :ok: :happy:
congratulejszyn

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:56

na każdej, tak jak na każdej większej kablówce.
szczerze, to wątpię by nasza państwowa telewizja pokazywałą serie a.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 14:02

Wszystko jest możliwe zróbmy ich w konia,że zaczniemy płacić abonament:D

przy okazji zastąpić Szpaka Laskowskim to byłoby piękne :-D

Obrazek
JuveLethal

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 15:29

pakman pisze:Jak sprzedawca oferuje wysylke do Pl to pewnie tak :) ja mam 1-8 i wystarcza - nie wiem czy jest sens upgradu do 9-10. Karta do dekodera i aktywacja do 24h - cos kolo tego . Mecze LM sa Live a czy sa wszytskie to nie wiem w sumie bo LM nie ogladam na jazeerze .
Na JSC sa wszystkie mecze CL z komentarzem (feed) od Sky Sports. Na +3 jest tez studio z ludzmi ze Sky i BBC (praktycznie wszystkimi oprocz Jamie'go Redknappa, ktory jako jedyny sie "nie sprzedal" do JSC, w sumie szkoda bo jego najbardziej lubie sluchac na Sky). Przewaznie prowadzi je Gary Lineker. Wszystko byloby dobrze, gdyby nie jakosc tych kanalow, a HD z NileSata u nas odbior z tego co wiem niemozliwy.

darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 21:12

Fajnie by było oglądać Serie A w TVP, przede wszystkim z komentarzem Laskowskiego. Nie wiadomo czy faktycznie C+ zrezygnował z ligi włoskiej z powodu kasy, czy może chodzi a tą aferę lub jeszcze coś innego. Trzeba trzymać kciuki i wierzyć do końca że zobaczymy jednak mecze Juve w jakiejś polskiej stacji.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 10:59

darex pisze:Fajnie by było oglądać Serie A w TVP
Eh fajnie fajnie tylko że jak pomyślę że będę musiał wykupić wyższy pakiet w Cyfrze żeby oglądać TVP Sport to nóż mi się otwiera... Dać zarobić im jeszcze więcej mimo że cAnal+ tak nas wydymał...

★ ★ ★
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 11:27

Mogą też dać Serie A na szerzej dostępnym TVP HD.

filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 11:38

booyak pisze:
Eh fajnie fajnie tylko że jak pomyślę że będę musiał wykupić wyższy pakiet w Cyfrze żeby oglądać TVP Sport to nóż mi się otwiera... Dać zarobić im jeszcze więcej mimo że cAnal+ tak nas wydymał...
Zawsze możesz zrezygnować z Cyfry i wykupić enkę. W ten sposób masz Serie A i Champions League.

Swoją droga to jest chore. Kiedyś można było dokupić sobie kanał na cyfrze (np TVP Sport albo Orange Sport). Teraz zeby miec przyjemnosc ogladania TVP Sport musisz wejść na wyższy pakiet.

Patologia na 100%

edit:
pan Zambrotta pisze:
x5000 pow pow pow ! :happy: :ok: :happy: :ok: :happy:

Liczy się jakość nie ilość

Kiper69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 12:51

Ja od niedawna na kalbowce mam i TVP sport i kilka kanalow N'ki, takze jak Jednak TVP podpisze ta umowe na spotaknia Serie A, to mozna zerwac umowe z Canal plus i przerzucic sie na kabel. Jednak nie mam pojecia jak by to mialo wygladac, bo nigdy czegos takiego nie probowalem, na pewno wiaze sie to z zaplaceniem kary za przedwczesne zerwanie umowy, ale jak ktos wyzej pisal, placic im pieniadze tylko dlatego, zeby miec jeden kanal, ktory pokazuje mecze Ligi Wloskiej, to tez troche glupota i strata kasy, tym bardziej, ze to Canal plus nas wydymal.

Obrazek
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 13:14

filippo pisze:
booyak pisze:
Zawsze możesz zrezygnować z Cyfry i wykupić enkę. W ten sposób masz Serie A i Champions League.

Swoją droga to jest chore. Kiedyś można było dokupić sobie kanał na cyfrze (np TVP Sport albo Orange Sport). Teraz zeby miec przyjemnosc ogladania TVP Sport musisz wejść na wyższy pakiet.

Patologia na 100%
Tyle że zrywając umowę nie ominie mnie zapłacenie kary, niestety umowa aż/tylko(?) do Lutego. Cyfra TVP Sport z premedytacją wrzuciła na wyższy pakiet żeby 'uszczęśliwić' kibiców żużla. Grand Prix na Canal+ a liga w TVP Sport.

★ ★ ★
darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 16:26

Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America :(

pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 16:34

Nie na ESPN Classic tylko na ESPN UK - dostepnym na terenie Wielkiej Brytanii . Pokazuja mecze na zywo w zaleznosci od innych lig jest od 1 do 3 meczy. W sobote 25 pokazuja na zywo Juve - Parma.

7:45 PM UK

LIVE SERIE A
Juventus v Parma
Juventus begin the defence of their title against Parma at the Juventus Arena. Juve remained undefeated last season and picked up their first Serie A crown in nine years

:)

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 17:09

darex pisze:Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America :(
Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 17:51

filippo pisze:
darex pisze:Ja w mojej kablówce mam TVP Sport, N Sport, Orange Sport i pakiet Canal+, tylko no właśnie żeby ktoś się zlitował i kupił Serie A. Coś czuje że mając tak szerokie pole wyboru, to i tak przyjdzie mi oglądać mecze Juve w necie :-D Ktoś wspominał że jest szansa oglądać mecze na ESPN Classic, a ja niestety mam ESPN America :(
Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?
Ja również mam taką oferte, INEA - Poznań :D

darex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 11:44

filippo pisze:Jeśli mi możesz powiedzieć z łaski swojej, gdzie masz taką oferte? w UPC?
Elsat kablówka z Rudy Śląskiej za wszystko płacę 95.90zł
http://elsat.pl/telewizja_cyfrowa_zielony

ODPOWIEDZ