Mercato (2012-2014)
- blackadder
- Juventino
Spłoń!Mate.G o Dzeko pisze: Jak dla mnie to lepsza wersja Trezeguet, a na pewno nie gorsza~
Btw mamy poważnego kandydata do głupoty drugiej części mercato.

- deszczowy
- Juventino
Co fakt to fakt. Fanbojem Treze nigdy nie byłem ale też nie mogę mu odmówić umiejętności. Powiedzieć o Llorente to, co Mate... no, nie było to rozsądneblackadder pisze:Spłoń!Mate.G o Dzeko pisze: Jak dla mnie to lepsza wersja Trezeguet, a na pewno nie gorsza~
Btw mamy poważnego kandydata do głupoty drugiej części mercato.
- pumex
- Juventino
W ogóle nie rozumiem, jak można porównywać Dzeko do Trezegueta i nie chodzi mi o klasę zawodników. Kto oglądał Bośniaka w Wolfsburgu, gdzie grał na swojej optymalnej pozycji, ten wie, że charakterystyką bardziej przypomina Zlatana. Także porównywanie dwóch różnych zawodników jest głupie i bezcelowe
EDIT:
Curva na goal.com potwierdza mocne zainteresowanie Hiszpanem i twierdzi, że Marotta jest gotów wyłożyć 20mln plus bonusy za Llorente
EDIT:
Curva na goal.com potwierdza mocne zainteresowanie Hiszpanem i twierdzi, że Marotta jest gotów wyłożyć 20mln plus bonusy za Llorente

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czyli jednak Hiszpan?pumex pisze:W ogóle nie rozumiem, jak można porównywać Dzeko do Trezegueta i nie chodzi mi o klasę zawodników. Kto oglądał Bośniaka w Wolfsburgu, gdzie grał na swojej optymalnej pozycji, ten wie, że charakterystyką bardziej przypomina Zlatana. Także porównywanie dwóch różnych zawodników jest głupie i bezcelowe
EDIT:
Czuje kolejny zawód transferowy.
Dobrze że mamy Asamoah bo bym w ogole nie odczuł tego Mercato

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pumex
- Juventino
Heh, może tak, może nieiltalismano pisze:Czyli jednak Hiszpan?
Niby wydaje się, że Marotta zawsze otwarcie mówi o naszych celach transferowych, ale jest pewna tendencja:
Aguero? Tak! - nie z tego nie wychodzi
Rossi? Tak! - nic z tego nie wychodzi
Vucinic? Fajny zawodnik, ale nie jesteśmy gotowi na finansowe poświęcenie wobec niego - staje się piłkarzem Juve
Pirlo? Nie, jego sprowadzenie wydaje się nierealne! - staje się piłkarzem Juve
Inler? Tak! Nic z tego, przychodzi Vidal
Jovetic? Tak! Najprawdopodobniej nic z tego.
Oczywiście każdy nieudany transfer miał swoją historię i upadał z różnych powodów. Po prostu chciałem pokazać, że publiczne potwierdzenie zainteresowania LLorente niekoniecznie musi oznaczać transfer. Może być przeciwnie.
Tak naprawdę z transferowych sag pomyślnie zakończyła się tylko ta z Lichtsteinerem i Asamoah
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012, 12:58 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- pan Zambrotta
- Juventino
on ledwo "odczuwa" Asamoaha, jak sam pisze, wątpie by znalazł się roślejszy murzyn, który go "zadowoli"Lypsky pisze:co by cię zadowoliło mądralo?iltalismano pisze: Czuje kolejny zawód transferowy.

Llorente za Matriego? jestem na tak, pamiętajmy że RVP też wystrzelił w późnym wieku, może hiszpan też wypali.
- Piti
- Juventino
zauważ, że jesli chodzi o Jovetica mówił tak samo, że: Fajny zawodnik, pasowałby do naszego stylu gry, ale nie jesteśmy gotowi wyłożyć takiej kwoty"pumex pisze:Vucinic? Fajny zawodnik, ale nie jesteśmy gotowi na finansowe poświęcenie wobec niego - staje się piłkarzem Juve
Może to jednak Jove przyjdzie?

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jo-Jo i Armero.Lypsky pisze:co by cię zadowoliło mądralo?iltalismano pisze: Czuje kolejny zawód transferowy.
Nie wiem co w tym dziwnego Kolego

Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić.pan Zambrotta pisze:on ledwo "odczuwa" Asamoaha, jak sam pisze, wątpie by znalazł się roślejszy murzyn, który go "zadowoli"Lypsky pisze:co by cię zadowoliło mądralo?iltalismano pisze: Czuje kolejny zawód transferowy.![]()
Llorente za Matriego? jestem na tak, pamiętajmy że RVP też wystrzelił w późnym wieku, może hiszpan też wypali.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pumex
- Juventino
A ja myślę, że przesadziłeś i w realu powinieneś dostać po twarzy od Andrzeja, mimo iż wiadomo, że żartujesziltalismano pisze:Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić.
Nie tylko u nas na forum jest pełna rozkmina, czy Llorente jest 'top', czy nie. Sprzeczają się nawet włoscy publicyści, nie mówiąc o prostych kibicach.

- Dolce Vita
- Juventino
Jeśli chodzi o negocjacje transferu Llorente to jesteśmy w o tyle korzystnej sytuacji, że on tam już i tak nie będzie miał zycia. Kibice Athletic mają mu za złe to, że nie chce przedłużyć kontraktu z klubem więc sam zawodnik z pewnością będzie mocno naciskać na transfer. Choć nie ukrywam, że nie jestem przekonany do Hiszpanów w Serie A i wolałbym Dżeko w Juventusie.
- Castiel
- Juventino
Widocznie nie ma innego wyjścia i jeśli ma ktoś przyjść to pewnie tylko Llorente. Z każdym innym zawodnikiem coś zawsze stawało na przeszkodzie. A to klub chce budować przyszłość w oparciu o tego zawodnika (Jojo), a to trener nie chce go puścić bo grają na 3 frontach (Dżeko), a to sam zawodnik nie wie czego chce lub chce astronomicznych pieniędzy (RVP) ... Llorente miejmy nadzieje będzie kosztował 18 mln i nie dostanie więcej jak 3,5 mln kontraktu. Oby się jeszcze udało sprzedać Matriego do Milanu chociaż zostało to zdementowane....ehhh.pumex pisze: Nie tylko u nas na forum jest pełna rozkmina, czy Llorente jest 'top', czy nie. Sprzeczają się nawet włoscy publicyści, nie mówiąc o prostych kibicach.
- pan Zambrotta
- Juventino
bardzo miałkie, bardzo suche. Idź, zadowalaj się Asamoahem gdzieś indziej.iltalismano pisze:Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić.
De Rossi, pod kamieniem żyjesz, że nie kojarzysz Llorente?
- bendzamin
- Redaktor
Na to wyglada, ostatnie wiesci w tej sprawie to: "chcemy wypozyczyc, Udinese chce sprzedac" i "nic sie nie ruszy, dopoki nie sprzedamy Zieglera". Ponadto zostal zgloszony przez Udinese do kadry na eliminacje Ligi Mistrzow.De Rossi pisze:Ostatnio nie mam na nic czasu, więc zapytam - co z Armero? Wszystko upadło, tak?
Powaznie? :shock: Wiezowiec, typowa "9", z Bilbao. Nie przedluzy kontraktu (zostal mu rok) i chce zmienic lige. Ciezko go chyba na chwile obecna nazwac topem, ale i tak jest wedlug mnie o wiele lepszy niz Matri.De Rossi pisze:I kim jest Llorente? Bo szczerze, to nigdy w życiu nie obiło mi się o uszy nawet to nazwisko.