Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 11:16

Mate.G o Dzeko pisze: Jak dla mnie to lepsza wersja Trezeguet, a na pewno nie gorsza~
Spłoń!

Btw mamy poważnego kandydata do głupoty drugiej części mercato.

Obrazek
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 11:25

blackadder pisze:
Mate.G o Dzeko pisze: Jak dla mnie to lepsza wersja Trezeguet, a na pewno nie gorsza~
Spłoń!

Btw mamy poważnego kandydata do głupoty drugiej części mercato.
Co fakt to fakt. Fanbojem Treze nigdy nie byłem ale też nie mogę mu odmówić umiejętności. Powiedzieć o Llorente to, co Mate... no, nie było to rozsądne :smile:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 11:30

W ogóle nie rozumiem, jak można porównywać Dzeko do Trezegueta i nie chodzi mi o klasę zawodników. Kto oglądał Bośniaka w Wolfsburgu, gdzie grał na swojej optymalnej pozycji, ten wie, że charakterystyką bardziej przypomina Zlatana. Także porównywanie dwóch różnych zawodników jest głupie i bezcelowe

EDIT:
Curva na goal.com potwierdza mocne zainteresowanie Hiszpanem i twierdzi, że Marotta jest gotów wyłożyć 20mln plus bonusy za Llorente

Obrazek
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 12:42

pumex pisze:W ogóle nie rozumiem, jak można porównywać Dzeko do Trezegueta i nie chodzi mi o klasę zawodników. Kto oglądał Bośniaka w Wolfsburgu, gdzie grał na swojej optymalnej pozycji, ten wie, że charakterystyką bardziej przypomina Zlatana. Także porównywanie dwóch różnych zawodników jest głupie i bezcelowe

EDIT:
Curva na goal.com potwierdza mocne zainteresowanie Hiszpanem i twierdzi, że Marotta jest gotów wyłożyć 20mln plus bonusy za Llorente
Czyli jednak Hiszpan?

Czuje kolejny zawód transferowy.
Dobrze że mamy Asamoah bo bym w ogole nie odczuł tego Mercato :O

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 12:50

iltalismano pisze: Czuje kolejny zawód transferowy.
co by cię zadowoliło mądralo?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 12:52

iltalismano pisze:Czyli jednak Hiszpan?
Heh, może tak, może nie :wink:

Niby wydaje się, że Marotta zawsze otwarcie mówi o naszych celach transferowych, ale jest pewna tendencja:
Aguero? Tak! - nie z tego nie wychodzi
Rossi? Tak! - nic z tego nie wychodzi
Vucinic? Fajny zawodnik, ale nie jesteśmy gotowi na finansowe poświęcenie wobec niego - staje się piłkarzem Juve
Pirlo? Nie, jego sprowadzenie wydaje się nierealne! - staje się piłkarzem Juve
Inler? Tak! Nic z tego, przychodzi Vidal
Jovetic? Tak! Najprawdopodobniej nic z tego.

Oczywiście każdy nieudany transfer miał swoją historię i upadał z różnych powodów. Po prostu chciałem pokazać, że publiczne potwierdzenie zainteresowania LLorente niekoniecznie musi oznaczać transfer. Może być przeciwnie.
Tak naprawdę z transferowych sag pomyślnie zakończyła się tylko ta z Lichtsteinerem i Asamoah
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2012, 12:58 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 12:53

Lypsky pisze:
on ledwo "odczuwa" Asamoaha, jak sam pisze, wątpie by znalazł się roślejszy murzyn, który go "zadowoli" :think:

Llorente za Matriego? jestem na tak, pamiętajmy że RVP też wystrzelił w późnym wieku, może hiszpan też wypali.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 12:55

pumex pisze:Vucinic? Fajny zawodnik, ale nie jesteśmy gotowi na finansowe poświęcenie wobec niego - staje się piłkarzem Juve
zauważ, że jesli chodzi o Jovetica mówił tak samo, że: Fajny zawodnik, pasowałby do naszego stylu gry, ale nie jesteśmy gotowi wyłożyć takiej kwoty"

Może to jednak Jove przyjdzie? :P

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:03

Lypsky pisze:
Jo-Jo i Armero.

Nie wiem co w tym dziwnego Kolego :)
pan Zambrotta pisze:
Lypsky pisze:
on ledwo "odczuwa" Asamoaha, jak sam pisze, wątpie by znalazł się roślejszy murzyn, który go "zadowoli" :think:

Llorente za Matriego? jestem na tak, pamiętajmy że RVP też wystrzelił w późnym wieku, może hiszpan też wypali.
Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić. :)

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:12

iltalismano pisze:Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić. :)
A ja myślę, że przesadziłeś i w realu powinieneś dostać po twarzy od Andrzeja, mimo iż wiadomo, że żartujesz

Nie tylko u nas na forum jest pełna rozkmina, czy Llorente jest 'top', czy nie. Sprzeczają się nawet włoscy publicyści, nie mówiąc o prostych kibicach.

Obrazek
Dolce Vita

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:15

Jeśli chodzi o negocjacje transferu Llorente to jesteśmy w o tyle korzystnej sytuacji, że on tam już i tak nie będzie miał zycia. Kibice Athletic mają mu za złe to, że nie chce przedłużyć kontraktu z klubem więc sam zawodnik z pewnością będzie mocno naciskać na transfer. Choć nie ukrywam, że nie jestem przekonany do Hiszpanów w Serie A i wolałbym Dżeko w Juventusie.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 13:16

pumex pisze: Nie tylko u nas na forum jest pełna rozkmina, czy Llorente jest 'top', czy nie. Sprzeczają się nawet włoscy publicyści, nie mówiąc o prostych kibicach.
Widocznie nie ma innego wyjścia i jeśli ma ktoś przyjść to pewnie tylko Llorente. Z każdym innym zawodnikiem coś zawsze stawało na przeszkodzie. A to klub chce budować przyszłość w oparciu o tego zawodnika (Jojo), a to trener nie chce go puścić bo grają na 3 frontach (Dżeko), a to sam zawodnik nie wie czego chce lub chce astronomicznych pieniędzy (RVP) ... Llorente miejmy nadzieje będzie kosztował 18 mln i nie dostanie więcej jak 3,5 mln kontraktu. Oby się jeszcze udało sprzedać Matriego do Milanu chociaż zostało to zdementowane....ehhh.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 14:00

Ostatnio nie mam na nic czasu, więc zapytam - co z Armero? Wszystko upadło, tak? I kim jest Llorente? Bo szczerze, to nigdy w życiu nie obiło mi się o uszy nawet to nazwisko.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 14:03

iltalismano pisze:Myślę że Twoja mama mogła by kilku polecić. :)
bardzo miałkie, bardzo suche. Idź, zadowalaj się Asamoahem gdzieś indziej.

De Rossi, pod kamieniem żyjesz, że nie kojarzysz Llorente?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2012, 14:07

De Rossi pisze:Ostatnio nie mam na nic czasu, więc zapytam - co z Armero? Wszystko upadło, tak?
Na to wyglada, ostatnie wiesci w tej sprawie to: "chcemy wypozyczyc, Udinese chce sprzedac" i "nic sie nie ruszy, dopoki nie sprzedamy Zieglera". Ponadto zostal zgloszony przez Udinese do kadry na eliminacje Ligi Mistrzow.
De Rossi pisze:I kim jest Llorente? Bo szczerze, to nigdy w życiu nie obiło mi się o uszy nawet to nazwisko.
Powaznie? :shock: Wiezowiec, typowa "9", z Bilbao. Nie przedluzy kontraktu (zostal mu rok) i chce zmienic lige. Ciezko go chyba na chwile obecna nazwac topem, ale i tak jest wedlug mnie o wiele lepszy niz Matri.

Obrazek
Zablokowany