Pary 1/8 LM
- bblackk
- Juventino
Jak dla mnie spoko ! Deportivo czegóż więcej żądać. Jak na Juve rywal do ogrania w dwóch meczach. Szkoda że jedank nie Celta czy Sparta ;) Meczu napewno nie pokażą na TVP, bo pierwszego dnia pokażą Bayern - Real, a drugiego FC Porto - Man. Utd. Więc nie pozostanie nic innego jak 24 lutego zawitać na czata !
- swiergot
- Juventino
No i jesteśmy w ćwierćfinaleToMeK pisze:Juventus Turyn - Deportivo La Coruna
Bayern Monachium - Real Madryt
AS Monaco - Lokomotiv Moskwa
Real Sociedad - Olympique Lyon
Celta Vigo- Arsenal Londyn
Sparta Praga - AC Milan
VFB Stuttgart - Chelsea Londyn
FC Porto - Manchester United
Tak przedstawiaja sie pary 1/8 8)

- FORZA MILAN
- Milanista
Przypominam ze Milan wygral na Depor 4-0.Zobaczymy co wy pokazecie.My po losowaniu juz jestesmy w 1/4 praktycznie bo Sparta nam krzywdy raczej nie zrobi.Wy sie nameczycie ale powinniscie wygrac.Czekam na powtorke finalu z poprzedniego roku
- RadeKas
- Juventino
No niestety, losowanie bylo wedlug mnie bardzo niedobrze. To beda mecze, ktorych nie bedize latwo wygrac, jednak mam nadzieje ze u da nam sie poraz drudi z rzedu wywalic Depor z LM
. Licze za to bardzo na niespodzianki ze strony Sparty, Porto i Bayernu :twisted: :twisted: :twisted:. Chcialbym zeby w cwiercfinale Juve zagralo wlasnie z Czechami :-D
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do naszego wypowiedziałem się już w innym temacie więc powiem tylko, że nie jestem zabardzo zadowolony z losowania.
Inne mecze zapowiadają się dosyć ciekawie.
Ale ten fart jaki ma Milan to przesada :evil: rok temu Ajax, młody zespół, który jeszcze nie był aż tak doświadczony, na własne życzenie Milan się z nimi męczył. Potem cieniutkiiii Inter, z kontuzjami. Przy czym my pokonaliśmy Barcę i ten niby wielki(
) real...
Inne mecze zapowiadają się dosyć ciekawie.
Ale ten fart jaki ma Milan to przesada :evil: rok temu Ajax, młody zespół, który jeszcze nie był aż tak doświadczony, na własne życzenie Milan się z nimi męczył. Potem cieniutkiiii Inter, z kontuzjami. Przy czym my pokonaliśmy Barcę i ten niby wielki(

- Johnny
- Juventino
Ponieważ jestem fanem JUVE nie mogę powiedzieć, że Bianconeri odpadną. WYGRAMY !!!. Z dołka już wyszliśmy, niemiej twierdze, że
JUVE vs. Deportivo, to chyba najciekawsza para. Z zainteresowaniem będę również oglądał mecz Real M vs. Deportivo w następny
week-end. Czeba się przyjrzeć formie naszych przeciwników LM, którzy radzą sobie nieźle w Primiera Division
JUVE vs. Deportivo, to chyba najciekawsza para. Z zainteresowaniem będę również oglądał mecz Real M vs. Deportivo w następny
week-end. Czeba się przyjrzeć formie naszych przeciwników LM, którzy radzą sobie nieźle w Primiera Division
- SlimShady
- Juventino
Real ciagle wygrywa fartami (w lidze), zupelnie jak Arsenal. Oprocz nich sa jeszcze 2 b. grozne zespoly: Stuttgart i Monaco. Ten pierwszy swietnie narazie gra, a Monaco to chyba wszyscy wiedza. Przypuszczam ze z naszej pary wygra oczywiscie Juve, analogicznie Real, Milan i to chyba tyle z tych druzyn ktore by smialy sie z nami poklucic o trofeum.
- Johnny777
- Juventino
A właśnie Deportivo nie chciałem wylosować! Może już nie będę się więcej bawił w takie typowanki bo już Anglików "wykrakałem" Polsce, a teraz Deportivo..... :? Ale dobrze - Juve ma patent na hiszpańskie drużyny więc powinno być dobrze. Jest dobra strona takiego losowania - będzie to dobre ostre przetarcie przed następnymi grami...Bo raczej Sparta nie będzie do tego dobra... :twisted: Może raczej uśpić Milan i wprowadzić mediolańczyków w stan samozadowolenia z własnych umiejetności. Które choć pewno niemałe niekoniecznie muszą starczyć na kogoś mocniejszego od prażan... :twisted:
- JuveQL
- Juventino
Tak zauwazyłem ze wiekszośc moich faworytów gra swoje pierwsze mecze na wyjezdzie.
Mam nadzieje ze Juve pokaze klase i potwierdzi, ze ma patent na druzyny Hiszpanskie. Co do innych par to chyba najbardziej zalezy mi na tym, aby niespodziankę sprawiło Porto i utarło nosa ManU :twisted:
Mam nadzieje ze Juve pokaze klase i potwierdzi, ze ma patent na druzyny Hiszpanskie. Co do innych par to chyba najbardziej zalezy mi na tym, aby niespodziankę sprawiło Porto i utarło nosa ManU :twisted:
- Nero
- Juventino
To dobrze, że mamy Deportivo, a nie jakąś Spartę.
Dzięki temu będą dwa pasjonujące mecze i wiele emocji, których nie mielibyśmy ze Spartą.
To najtrudniejszy przeciwnik z możliwych. Tym lepiej dla nas i dla Juve, bo w meczu z silnymi drużyna wzmacnia się, "hartuje się stal".
Juventus to potęga i potwierdzi swoje aspiracje w tym meczu.
Dzięki temu będą dwa pasjonujące mecze i wiele emocji, których nie mielibyśmy ze Spartą.
To najtrudniejszy przeciwnik z możliwych. Tym lepiej dla nas i dla Juve, bo w meczu z silnymi drużyna wzmacnia się, "hartuje się stal".
Juventus to potęga i potwierdzi swoje aspiracje w tym meczu.
Juventus. Oto klub, który zwycięża.
- MeHoweck
- Qualità Juventino
Mnie by pasował nawet taki wynik, jak Depor już miał z MonacoMichał Wachacki pisze:Fajnie by było gdyby z Deportivo padł taki sam wynik jak z Olimpiakosem

W ostatnich 4 meczach Juve i Depo były dwa remisy i po jednym zwyciestwie dla kazdej.... Bilans na 5-6 dla Juve, czyli niekorzystny

Ostatnio jednak Juve radz sobie z hiszpanami (Barcelona, Real Madryt, Real Sociedad), wiec jestem dobrej myśli.