Pary 1/8 LM

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 16:09

Szkoda ze trafilismy znowu na Deportivo bo liczylem na Stuttgard badz Bayern. Depo to najsilniejszy przeciwnik ze wszystkich mozliwych!

nedzwiedz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 16:17

bedzie bardzo ciezko ale jestem dobrej mysli.Z depor musi Tudor zagrac :) ... kazdy wie dlaczego

!!! JUVENTUS TURYN !!!
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 16:32

Jak dla mnie spoko ! Deportivo czegóż więcej żądać. Jak na Juve rywal do ogrania w dwóch meczach. Szkoda że jedank nie Celta czy Sparta ;) Meczu napewno nie pokażą na TVP, bo pierwszego dnia pokażą Bayern - Real, a drugiego FC Porto - Man. Utd. Więc nie pozostanie nic innego jak 24 lutego zawitać na czata !

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 16:41

ToMeK pisze:Juventus Turyn - Deportivo La Coruna
Bayern Monachium - Real Madryt
AS Monaco - Lokomotiv Moskwa
Real Sociedad - Olympique Lyon
Celta Vigo- Arsenal Londyn
Sparta Praga - AC Milan
VFB Stuttgart - Chelsea Londyn
FC Porto - Manchester United

Tak przedstawiaja sie pary 1/8 8)
No i jesteśmy w ćwierćfinale :) Real przejedzie się po Bayernie. Ze słabszymi drużynami Bayern ma sporo farta, ale z klasową drużyną sam fart im nie wystarczy. Monaco, Lyon i Arsenal mają awans. Milan... jak ja bym chciał żeby odpadł, ale ciężko będzie. Będę trzymał kciuki za Spartę. Jeszcze goręcej będę kibicował Stuttgartowi. Choć nie znoszę Niemców, to VfB polubiłem. Nie utrą nosa zarozumiałym Angloruskom. Z Porto to samo co ze Spartą.

Obrazek
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 16:56

Przypominam ze Milan wygral na Depor 4-0.Zobaczymy co wy pokazecie.My po losowaniu juz jestesmy w 1/4 praktycznie bo Sparta nam krzywdy raczej nie zrobi.Wy sie nameczycie ale powinniscie wygrac.Czekam na powtorke finalu z poprzedniego roku

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 17:39

No niestety, losowanie bylo wedlug mnie bardzo niedobrze. To beda mecze, ktorych nie bedize latwo wygrac, jednak mam nadzieje ze u da nam sie poraz drudi z rzedu wywalic Depor z LM :wink:. Licze za to bardzo na niespodzianki ze strony Sparty, Porto i Bayernu :twisted: :twisted: :twisted:. Chcialbym zeby w cwiercfinale Juve zagralo wlasnie z Czechami :-D

srali muszki będzie wiosna
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 18:06

No i mówiłem żę trafimy na Deportivo!!!!

Całkiem dobrze trafiliśmy!!!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 18:32

Co do naszego wypowiedziałem się już w innym temacie więc powiem tylko, że nie jestem zabardzo zadowolony z losowania.
Inne mecze zapowiadają się dosyć ciekawie.
Ale ten fart jaki ma Milan to przesada :evil: rok temu Ajax, młody zespół, który jeszcze nie był aż tak doświadczony, na własne życzenie Milan się z nimi męczył. Potem cieniutkiiii Inter, z kontuzjami. Przy czym my pokonaliśmy Barcę i ten niby wielki( :D ) real...

Obrazek
Johnny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 19:36

Ponieważ jestem fanem JUVE nie mogę powiedzieć, że Bianconeri odpadną. WYGRAMY !!!. Z dołka już wyszliśmy, niemiej twierdze, że
JUVE vs. Deportivo, to chyba najciekawsza para. Z zainteresowaniem będę również oglądał mecz Real M vs. Deportivo w następny
week-end. Czeba się przyjrzeć formie naszych przeciwników LM, którzy radzą sobie nieźle w Primiera Division

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 20:05

Ja jestem niezadowolony z wyniku losowania, trafiliśmy na jedną z najsilniejszych drużyne z drugiego miejsca :( No moze Bayern był silniejszy, ale za to myśle, że Real ...odpadnie :D

SlimShady

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2003, 20:08

Real ciagle wygrywa fartami (w lidze), zupelnie jak Arsenal. Oprocz nich sa jeszcze 2 b. grozne zespoly: Stuttgart i Monaco. Ten pierwszy swietnie narazie gra, a Monaco to chyba wszyscy wiedza. Przypuszczam ze z naszej pary wygra oczywiscie Juve, analogicznie Real, Milan i to chyba tyle z tych druzyn ktore by smialy sie z nami poklucic o trofeum.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2003, 00:42

A właśnie Deportivo nie chciałem wylosować! Może już nie będę się więcej bawił w takie typowanki bo już Anglików "wykrakałem" Polsce, a teraz Deportivo..... :? Ale dobrze - Juve ma patent na hiszpańskie drużyny więc powinno być dobrze. Jest dobra strona takiego losowania - będzie to dobre ostre przetarcie przed następnymi grami...Bo raczej Sparta nie będzie do tego dobra... :twisted: Może raczej uśpić Milan i wprowadzić mediolańczyków w stan samozadowolenia z własnych umiejetności. Które choć pewno niemałe niekoniecznie muszą starczyć na kogoś mocniejszego od prażan... :twisted:

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2003, 08:39

Tak zauwazyłem ze wiekszośc moich faworytów gra swoje pierwsze mecze na wyjezdzie.
Mam nadzieje ze Juve pokaze klase i potwierdzi, ze ma patent na druzyny Hiszpanskie. Co do innych par to chyba najbardziej zalezy mi na tym, aby niespodziankę sprawiło Porto i utarło nosa ManU :twisted:

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2003, 11:29

To dobrze, że mamy Deportivo, a nie jakąś Spartę.

Dzięki temu będą dwa pasjonujące mecze i wiele emocji, których nie mielibyśmy ze Spartą.

To najtrudniejszy przeciwnik z możliwych. Tym lepiej dla nas i dla Juve, bo w meczu z silnymi drużyna wzmacnia się, "hartuje się stal".

Juventus to potęga i potwierdzi swoje aspiracje w tym meczu.

Juventus. Oto klub, który zwycięża.
MeHoweck

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2003, 10:51

Michał Wachacki pisze:Fajnie by było gdyby z Deportivo padł taki sam wynik jak z Olimpiakosem
Mnie by pasował nawet taki wynik, jak Depor już miał z Monaco :)
W ostatnich 4 meczach Juve i Depo były dwa remisy i po jednym zwyciestwie dla kazdej.... Bilans na 5-6 dla Juve, czyli niekorzystny :(
Ostatnio jednak Juve radz sobie z hiszpanami (Barcelona, Real Madryt, Real Sociedad), wiec jestem dobrej myśli.

ODPOWIEDZ